Ben de satabilirsem ibiza yerine alacağım. Fiyatlar şu an artmaz gibi görünüyor döviz kurunu da dikkate alırsak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (33. sayfa)
-
-
Ben de Clio4 satmaya uğraşıyorum, sarı site inanılmaz ölücü.
-
2020 dizel otomatik versiyonuna 2 haftadır sahibim. Öncelikle kullandığım araçları yazayım.
Clio, Megan, 301, 308, 307, fluence C4, C-Elysee, Octavia, Egea, Vitara, C200d, X5, Leon, Kartal, Symbol, Ibiza, Toledo, Doblo, Caravelle, R540, Duster, S60, S90.
Açıkça şunu söyleyebilirim şu araçlar hariç, x5, c200d, s90 diğerlerinin yanında c3 aircross beni çok memnun etti. Şöyle diyebilirim bugün yine araç alsam hariç tuttuğum araçlardan aşağısına bakmam fakat hariç listesinde ki araçların fiyatları ortada.
Kullandığım araçlar satın alma veya çalıştığım şirkete ait araçlardır.
Seat leon ablamda var kriz geçirtiyor. C4, C-Elysee evimizde mevcut binesim gelmiyor. Abimin A3 ayrı bir konu ama yine de egea'ya 236 bin verenlerin nasıl olurda 229 bine c3 aircross fırsat araçlarını kaçırırlar anlamış değilim.
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Camlardan ses alması gibi bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: shaftman2020 dizel otomatik versiyonuna 2 haftadır sahibim. Öncelikle kullandığım araçları yazayım.
Clio, Megan, 301, 308, 307, fluence C4, C-Elysee, Octavia, Egea, Vitara, C200d, X5, Leon, Kartal, Symbol, Ibiza, Toledo, Doblo, Caravelle, R540, Duster, S60, S90.
Açıkça şunu söyleyebilirim şu araçlar hariç, x5, c200d, s90 diğerlerinin yanında c3 aircross beni çok memnun etti. Şöyle diyebilirim bugün yine araç alsam hariç tuttuğum araçlardan aşağısına bakmam fakat hariç listesinde ki araçların fiyatları ortada.
Kullandığım araçlar satın alma veya çalıştığım şirkete ait araçlardır.
Seat leon ablamda var kriz geçirtiyor. C4, C-Elysee evimizde mevcut binesim gelmiyor. Abimin A3 ayrı bir konu ama yine de egea'ya 236 bin verenlerin nasıl olurda 229 bine c3 aircross fırsat araçlarını kaçırırlar anlamış değilim.
Arkadaşlar 3 gündür Bursa'da kar kalkmıyor. Ben civic yerine hanımın c3a ile işe gidiyorum. Civic ile gideyim dedim kar küreme makinesi gibi tampon kar ittirerek gidiyorum, acaba altım değecek mi diye korkudan gidemiyorum. C3a ile bambam kar bayır tepe dinlemiyor meret. Bi de grip control olaymış kafam daha rahat olurdu ama acemi değiliz manuele alıp ilerliyorum :)
Tek üzücü yanı benzinde 8 litre altına düşemiyoruz malum soğuktan, eski c4 dizel arabamda 4.5 litre mazot yakıyordum :)
-
0.9 Clio bile 6.4 yakıyor, bence değerler normal. Aldığınızda üzerinde hangi lastikler vardı acaba, değiştirdiyseniz ne aldığınızı sorabilir miyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: power animal0.9 Clio bile 6.4 yakıyor, bence değerler normal. Aldığınızda üzerinde hangi lastikler vardı acaba, değiştirdiyseniz ne aldığınızı sorabilir miyim?
Bridgestone turanza yazlık lastikler. ev iş 2 km olduğundan kışlık almadım. Aynı lastik civic'de de var, sert hamurlu ve biraz gürültülü ama güzel yol tutuyor. Tabi normal zamanda
-
hiç bir ses gelme yok ama lastik sesi geliyor
-
Aracın şu ön kısmını kaplatan var mı?
Sürekli elin değeceği bir yer ve plastik kalitesi çok kötü oraya güzel bir kaplama yaptırmak istiyorum
-
Merhaba arkadaşlar, FaceBook grubunda gördüm bir beyefendi servisten orijinal kolçak alarak montajını yapmış, çok da güzel olmuş. Parça kodu da Ref 16 150 526 80.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power animal -- 21 Şubat 2021; 21:38:37 > -
Evet ben yaptim.😁😁😁 -
Tebrik ederim gerçekten çok güzel olmuş 🙂 -
quote:
Orijinalden alıntı: Proe2001
Evet ben yaptim.😁😁😁hangi paket sizin araç, orijinalinde yok mu kol dayama?
-
Aslında bana orjinal kol dayama ve alüminyum jantli olan model gelecekti.(1.5 dizel feel).Ama arac gelince ne görelim.kol dayama yok ve sac jant geldi.Sonrasinda aracı aldığım bayi ile 20 günlük mücadele sonucunda sac jantlar yerine orjinal jantlar takıldı. Bu kol dayamayi da istedim ve getirdiler. Bende montajını yaptim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Proe2001
Aslında bana orjinal kol dayama ve alüminyum jantli olan model gelecekti.(1.5 dizel feel).Ama arac gelince ne görelim.kol dayama yok ve sac jant geldi.Sonrasinda aracı aldığım bayi ile 20 günlük mücadele sonucunda sac jantlar yerine orjinal jantlar takıldı. Bu kol dayamayi da istedim ve getirdiler. Bende montajını yaptim.Sizin gibi bayilere böyle direnebilenleri görünce gurur duyuyorum valla helal olsun. Kol dayama çok güzel ama arkadaki bardaklığın iptal olması hoşuma gitmedi benim. Koltuk arkası bardaklık kullanınca da hırsızlar tablet sanıp camı kırabiliyor başımıza geldi o yüzden ona da soğuk bakıyorum
-
ben alıp montajını yaptım. memnunum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Last Troll Benderhangi paket sizin araç, orijinalinde yok mu kol dayama?
Alıntıları Gösterlive paketinde kolçak yok.
-
Jantları bayi satın alıp aracıma taktı.Jantlarin faturası geldi.Kol dayama yi satış temsilcisi kendi cebinden aldı.😁😁 -
Benim c3 aircross 1.2. İlk defa uzun yol yaptım. İki problemi fark ettim.
İlki gaza basınca motordan gelen metalik ses. Böyle bir şey sanki sürtüyormuş titriyormuş gibi bir ses gelmesi.
İkincisi ise kapılardan mı camlardan mı emin olamadığım arka tarafa gelen soğuk hava. Soğuk geldiğini söylediler arkada oturanlar. Klima kanalından mı diye sıcak açtım yine aynı. Dış hava 1 2 dereceydi. Hızımda 120 civarında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba kapı fitillerinden soğuk geliyor olabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X