c3 aircross ufak makyajlanmış hali paylaşıldı bugün. El freni kısmı en beğenmediğim kısmıydı, orayı artık daha kullanışlı hale getirmişler ancak elektronik el freni yine gelmemiş. Ön tasarım baya güzel olmuş bir de multimedya ekranının yanlarındaki kısayol tuşlarını çıkartıp orayı ekrana eklemişler, kısayol tuşlarını da aşağıdaki fiziksel tuşların oraya yerleştirmişler. Bunların dışında bir değişiklik görmedim iç mekanda. Açıkçası eat8 bekliyordum ama gelmedi. |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (32. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: .bllc3 aircross ufak makyajlanmış hali paylaşıldı bugün. El freni kısmı en beğenmediğim kısmıydı, orayı artık daha kullanışlı hale getirmişler ancak elektronik el freni yine gelmemiş. Ön tasarım baya güzel olmuş bir de multimedya ekranının yanlarındaki kısayol tuşlarını çıkartıp orayı ekrana eklemişler, kısayol tuşlarını da aşağıdaki fiziksel tuşların oraya yerleştirmişler. Bunların dışında bir değişiklik görmedim iç mekanda. Açıkçası eat8 bekliyordum ama gelmedi.
Değişen pek olay yok, sanırım farlar yeni c3 gibi Led olmuş o epey iyi. Harici göze çarpan birşey yok, bi de güzel bi lansman rengi getirirler. Jantlar bile neredeyse aynı.
Kol dayama kısmı herkesin beğenmediği yer, orası da aynı. Bardaklık olması güzel , kısaca satıp makyajlıya geçmek için uğraşmaya değmez :)
-
Koltuklar değişmiş 9 inch ekran gelmiş. Kolçak altında güzel bir saklama gözü gelmiş yanlış görmediysem. Bence güzel olmuş -
yetkisi servis de tanıdığı olan var mıdır? benim bir sorum olacak.
c3a 2019 modellerinde orta konsolda yer alan grip kontrol mekanizması 2020 model araca takılamaz mı? bunun yedek parçası kesinlikle vardır diye düşünüyorum.
-
Merhaba arkadaşlar, ben bugün kaporamı yatırdım siparişi geçtim. Ankara Otosay'da Mart ayında gelecek beyaz renk benzinli bir shine paket araç gelecekmiş, fiyatı 225.000, ilgilenen olursa Pınar hanımla görüşebilir. Aracı inceledim, benim Clio'ya göre yüksek, minibüs gibi hissettirdi. Ön taraf plastik çok sert, kapı üstleri de. Ama kapının kapanması gayet yumuşak, boyum 1.78 arkada da çok rahat oturabildim, bagajı geniş, ben oldukça beğendim B sınıfı için gayet güzel.
-
Hayırlı olsun. Bizim cliodan sadece 15 santim uzun olmasına rağmen(yanlış hatırlamıyorsam) içi ciddi manada geniş geldi bana, tabi ki clio 4'e kıyasla. Ama işte iç malzeme ve direksiyon simidinin malzemesinin kalitesi bizim icon paketteki cliodan kötü hissettiriyor maalesef
-
Teşekkür ederim. Evet o kadar iyi değil, çok sert plastik gerçekten de. Ama belki amortisör ile bu açığı kapatabilir. -
Makyaj ön tasarımı çok iyi olmuş. Daha şık geldi gözüme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Clio 5 icon alacaktım eşime, vazgeçtim bundan aldım. Clio'ya göre daha geniş elbet, touch otomatik 1.0 clio da kullandım, renault 3 silindirli epey titreşimliydi, c3a'daki 1.2 puretech epey titreşimi dindirilmiş bir motor. hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim. Ben de ilk başta Clio 5 diye başladım, Peugeot 208'e baktım fakat fiyat belirsizliği ve satış temsilcilerinin ilgisiz ve kaba tavrı beni vazgeçirdi. Bu arabayı çok beğendik, umarım sorunsuz şekilde kullanırız. -
quote:
Orijinalden alıntı: power animalMerhaba arkadaşlar, ben bugün kaporamı yatırdım siparişi geçtim. Ankara Otosay'da Mart ayında gelecek beyaz renk benzinli bir shine paket araç gelecekmiş, fiyatı 225.000, ilgilenen olursa Pınar hanımla görüşebilir. Aracı inceledim, benim Clio'ya göre yüksek, minibüs gibi hissettirdi. Ön taraf plastik çok sert, kapı üstleri de. Ama kapının kapanması gayet yumuşak, boyum 1.78 arkada da çok rahat oturabildim, bagajı geniş, ben oldukça beğendim B sınıfı için gayet güzel.
hayırlı olsun. 1.5 shine fiyat öğrenebildiniz mi?
-
Dizel sormadım hocam ama isterseniz pazartesi arayıp sorabilirim.
-
Zahmet olmazsa, sevinrim. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satış temsilcisinin bana söylediğini aktarıyorum; benzinli modellerde ötv dilimini düşürdük o yüzden 225000 den verebiliyoruz ama dizelde bunu yapamadık o yüzden fiyatı 300.000 civarı. Ama feel donanım isterseniz 221.000 Tl de dizel varmış ellerinde.
-
az önce şerifali can otomotiv ile görüştüm. mart ayında gelecek çok sayıda araç varmış. renk seçenekleri de mevcut. 225K'ya veriyorlar.
aynı şekilde peugeot 308 style tech paket de açılmayan cam tavanlı. crossover istemezsen ona da bakabilirsin.
-
öyle kafalarına göre ötv dilimini düşüremezler. hem döviz kuru düştü hem de bu aracın yeni kasası çıkacak. mecburen indirdiler fiyatları. hoş bence yeni kasaya göre dış görünüşü daha iyi. tek eksisi multimedya ekranı daha küçük eski kasanın.
-
Hocam işte sen anla Elimizde kalacak diyemiyor tabi. Benim eşim bu arabayı çok beğendiği için başka bir şey de bakmıyorum, açıkcası clio parasına daha geniş ve ferah bir araba alıyorum, umarım süreç gecikmez.
-
Benzinli otomatik shine paketlerde ötv diliminin düşmesi yeni bir olay değil. Çok uzun süredir zannediyorum Ağustos ayından beri böyle. Yani yeni kasası gelecek diye bu tavır içine girmiyorlar zaten makyajlı kasanın ne zaman geleceği de belli değil sanırım. İnanın bana ellerinde kalmaz o araç 😀 -
quote:
Orijinalden alıntı: power animalSatış temsilcisinin bana söylediğini aktarıyorum; benzinli modellerde ötv dilimini düşürdük o yüzden 225000 den verebiliyoruz ama dizelde bunu yapamadık o yüzden fiyatı 300.000 civarı. Ama feel donanım isterseniz 221.000 Tl de dizel varmış ellerinde.
anladım, bilgilendirme için teşekkürler. arada bu kadar fiyat farkı varken tabi ki dizel almaya değmeyecek. size şimdiden hayırlı olsun. kazasız güzel günlerde kullanırsınız umarım.
-
Çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X