< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (150. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tamamdır hocam yarın deneyeyim tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar Citroen Aircross aracimi 14 mart 2022 de teslim aldim. Deprem dolayısıyla ancak araç tescil tarihi 31 ocakmis. Servis 8kwz ışığı yandi. Bakima götürmek gerekir mi yoksa 14 mart teslim tarihini mi beklemeliyim. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti araç teslim tarihinden itibaren başlar, ancak teslim belgesini yada ödeme dekontunu yada faturasını kaybetmeyin. İllaki 14 Mart olmasa da 1 hafta öncesi bile olsa ( örneğin fatura vb evrak ) yeterli olur ancak bu dediğinizi ispat edemezseniz o zaman tescil tarihi geçerlidir. Durum bundan ibarettir . Bazen tersi durumlarda olabiliyor, örneğin birisi aracı alıyor , fatura kestiriyor ancak tescil ettirmiyor, sonra sıfır diye daha Farklı bir fiyata noterden fatura üzerinden araç devir yapıyor. Ve tüm ilk tescil işlemleri ikinci sahibi üzerine oluyor ve trafikte kaydı öyle oluyor ancak araç garantisi vs ilk fatura tarihinde başlıyor ….
Sizin örnekte sanırsam faturada Ocak ayında kesilmiş olsa gerek , eğer siz ikinci sahibi iseniz ve elinizde aracı bayiden teslim aldığınız tarihi de gösteren bir evrak yok ise işiniz zor , haa bayi bir güzellik yapıp sisteme doğru bilgi girmiş ise o ayrı…. Tabi bütün bunlar garanti başlangıç ve dolayısıyla da ilk balım sene devriyesi ile alakalıdır. Nihai olarak garanti bitişi de buna paralel olacaktır….
Not: bu arada araç uyarısı tescil ile alakalı değil ilk elektrik verilmesi ile tektiklenir ve genelde imalat bandından çıktığı gün olarak araç beynine işler ve 1 yıl sonra otomatik ikaz eder. Siz teslim aldığınız güne göre 1 sene( + 30 gün de kabul olur) yada bakım km geldiğinde ( bunda da + 1000 km gibi) ( hangisi önce gelirse) bakım yaptırmalısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Amortisorler patlarsa yol tutuşu azalır kaza yaparsın diyemiyorum ama siz öyle olduğunu biliyorsunuz Ayrıca patlak amortisör kolay kolay anlaşılmaz ara sıra servise kontrol ettir diyor Türkçesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Bu ay başında sıfır c3 aircross feel bold alarak aranıza katıldık. Ön tavan ışıklarının olduğu yerden trim sesi geliyor gibi. Başına gelen var mıdır? Nasıl çözebiliriz?
-
-
Önde arkada araç olmayan bir yokuşta deneyerek görebilirsin ama ben daha yokuşta ne ileri ne de geri kaydığına şahit olmadım. Belki ben ne kadar gaz vermem gerektiğine alıştığım için fark etmemiş de olabilirim. Sürdükçe ne kadar gaz vermen gerektiğine alışıyorsun.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O parçayı hafifçe yerinden çıkartıp içindeki sese sebep olan yeri bir parça sünger veya pıtpıt ile izole edip yerine geri takabilirsiniz. Hafif çekince gelir. Hatırladığım kadarıyla ön cama doğru girintili geçmeli arka bagaja doğru kısım düz yerine oturtmalıylı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. 2017 Model C3 BlueHDI aracımı sattım ve C3 Aircross almayı düşünüyorum. İkinci el alacağım aracımı ve büyük ihtimalle 1.2 benzinli olanı alacağım. Bilmem gereken herhangi bir sorun var mı araçta? C3 dizelde Adblue sorunu yaşamıştım mesela.
Ayrıca 2 seçenek var şu an önümde. 2022 Feel Bold ve 2023 Feel paket. Km aşağı yukarı aynı fiyatları da aşağı yukarı aynı sayılır. Feel paket C3'te orta paketti önceden. C3 Aircross'ta feel ve feel bold arasındaki net ayrımlar var mı? Gidip araçlara bak diyebilirsiniz tabi ama inanın gidip bakmaya vaktim olmuyor ve internet üzerinde de bir şey bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. 205/60/r16 için lastik basıncını siz nasıl ayarlıyorsunuz? Ben genelde 1 veya 2 kişi bagaj boş kullanıyorum. Kapıda yazan değerlere göre 2.3 bar uygundur diyor. Ancak bir altında "ECO" yazan kısımda da 2 kişi gösteriyor ve 2.5 bar uygundur demiş. İkisi arasındaki fark nedir? Yakıt ve konfor için kaç yapmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 1 Mart 2024; 13:45:34 > -
2,3 bar 33 psi denk geliyor. Yüksüz araçta bence makul. full dolu araçta 2,5 bar yani 36 psi daha uygun olabilir.
-
1 bar 14.50 psi değerindedir. Size verilmiş bar değerini bu psi değeriyle çarpmanız gerekmek- tedir. Örneğin aracınızda 2.5 bar yazıyor ise 2.5x14.50 olarak çarparız yani aracınızın psi değeri 36.25 çıkar ve bu basıncı uygularsınız.
-
Arkadaşlar merhaba,
Bende aranıza 2020 C3 AC 1.5 dizel at Shine alarak katılmış bulunmaktayım.
Yaklaşık 400 km uzun yol tecrübem oldu. YAkıt olarak yol bilgisayarı 4.2 Lt göstermekteydi.
MY citroen uygulamasında güncelleme gözükmekte 2 adet ama indirme bağlantı linki için mail atıyor ama mailde link gelmiyor bunu nasıl çözebiliriz.
-
Merhaba. Aracınız hayırlı olsun. Ben dahil bir çok kişi aynı sorunu yaşadı malesef. Çözümü ancak bir fransız forumunda bulabildim. Aşağıda linkte yer alan konuya aracın Şasi (VIN) numarasını yazıp gönderirsen aracına uygun olan dosyayı gönderiyor oradaki yönetici. İndirip, konuda yazdığı gibi bir flash diske atarak ekranı güncelleyebildim ben.
frenchcarforum.co.uk
Citroen update? - French Car Forumhttps://frenchcarforum.co.uk/forum/viewtopic.php?t=81068&sid=6cd0b6ca571c0098323e478b3fbd8d7f -
Teşekkür ederim. Peu 301 den geçince C3 AC ye değişik bi hissiyat oldu alışmaya ve tanışmaya çalışıyoruz.
Güncelleme için forumda bi konu varmış konuyu takip ederek şuan indiriyorum araca da akşam yüklerim sanırım.
https://forum.donanimhaber.com/psa-araclar-icin-multimedya-ekrani-ve-harita-guncellemesi-citroen-opel-peugeot--156243808
-
2024 C3 AC ile katılmış bulunuyorum. Stepne yerine şişirme kiti bulunuyor araçta. normal midir ? stepne veriliyordu da konmadı mı acaba merak ettim.
-
Hayırlı olsun. Doğrudur, lastik tamir kiti oluyor araçta, stepne koymuyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X