Şimdi Ara

YENİ ÇIKAN OTOMOBİL'İ İLK ALAN OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Early Adopters denen bir müşteri kategorisi vardır.

Sizler de bu tarz mı hareket edersiniz, yoksa bekleyip birkaç ay sonra mı istediğiniz otomobile sahip olursunuz.

Genelde ilk alanlar biraz da avantajlı fiyattan aldığından yeni modellere hemen sahip olmak isterler.

İşin içinde hava atma isteği de vardır.

Ama bu durumun en kötü örneği 2009 ÖTV indirimi öncesi araç alan ve 1-2 ay sonra çakılan fiyatlar karşısında hayıflananlardı.

• Makyajdan sonra ilk çıkan aracı almak isterim ben.
  • dayım hep ilk çıktığında alır ben genelde bi süre beklemeyi tercih ederim
  • Kesinlikle ilk alan olmam. Bu hemen hemen tüm elektronik-donanım-otomobil vb alımlarımda geçerlidir. Bir teknolojiyi vb ilk alan grup her zaman kobaydır bence. Megane 3 örneğinde de bu görüldü, FSI örneğinde de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma nedense 4 yada 6 yıl önce hyundai'nin yaptığı geldi.
    1 günde 6.000 indirim yapıp şok etkisi yarattı piyasada. 1 gün önce özellikle kredi ile alan insanlar dava açtılar, televizyonlara gazetelere çıktılar falan. Böyle birşey başıma gelse balatayı sıyırırım galiba
  • yana yakıla FORDun 3 silindir 1.0T ecoboostunu bekliyorum . Aslında bir muamma ...
    Beklemeyip atmosferik 1.6 mı alsam acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Makyajdan sonra ilk çıkan aracı almak isterim ben.

bilinçli müşteri..............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir araç çıktıktan sonra 1 yıl içinde olgunlaşıyor sizin farkedebileceğiniz görsel değişiklikler olabileceği gibi örneğin golf v ilk çıktığında direksiyon kumandalı değildi sonraki modellerde standart oldu.ayrıca 2006 modele kadar elektrikli aynalar sesli çalışıyorken 2006 sonrası modellerde elektrikli aynaları ayarlarken sesi hemen hemen duymuyorsunuz gibi birşey.Arkadaşımın golfü 2007 onda hella marka farlar varken benim 005 golfümde visteon.Hangi marka daha iyi dersen hella tabi ki.Benim tecrübelerim bunlar üreticiler yeni aracın maliyetlerini çıkarabilmek için ilk modellerde kısıntıya gidip sonraki partilerde kesenin ağzını açıyor gibi geldi bana en azından vw de böyle bunu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 28 Aralık 2011; 14:29:58 >
  • ÖTV indirimi öncesi araç alıp, sonra hayıflanan var mı aramızda?
  • Ben çıkar çıkmaz atladım. Bilinçli değil sazan müşteri.
  • İlk çıktığı gibi almayı tercih ederim insanların yeni gördüğü bir araca dönüp bakması araç hakkında gelip bilgi almak istemeleri hoşuma gidiyor. 2009 da Fiesta aldığım da bu tadı aldım bir daha araç aldığım da da aynı şeyleri yaşatacak bir araç almak isterim.
  • Fluence aldım ilk çıktığında büyük sıkıntım olmadı sadece içinde her yerinden zangır zangır tıkırtı geliyor alıştım ama. Türkü açıyorum yüksek seste duymuyorum
  • hyundai era ilk çıktığı hafta almıştım

aynı şekilde cruze hatchback geldiğini duydum ve arabamı takasa verip aldım. Değişik 1 duygu , herkeste o an olmayınca garipsenen durumlar yaşanıyor.

Tabiki herşeyin başı sağlık ve Allah'a şükretmek , onun sayesinde hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 28 Aralık 2011; 14:42:55 >
  • beklemek en dogrusu.
  • Genelde ilk makyajda, yeni aracın yaygı sorunları giderilir. Eğer titiz bir kullanıcı iseniz ilk makyajı beklemek en iyisi. Ama ben makyaj beklemedim (benim aracım zaten makyajlı), 2010 ortasında Golf VI aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Makyajdan sonra ilk çıkan aracı almak isterim ben.

en güzeli
  • i20 yi ilk çıktıgı ay almıştım. Kastamonu'da 6 ay tek oldu.
  • Bir model gerçekten hoşa gidiyorsa en son halini(makyajlı+makyajlı :P) almak en güzelidir bence. Hele ilk çıkanı almak acayip mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 28 Aralık 2011; 15:13:05 >
  • artık eskisi gibi değil teknoloji ortada illakı ufak tefek sorunlar çıkar bunuda dert etmem ben alırım sonuçta arabalar genelde avp da ilk satışa çıkıyor hani ciddi sorunlar olsa diğer ülkelere satılmadan önce hallolur diye düşünüyorum ama tabıkı makyajdan sonra almak daha garantili olur.
  • kağıt üstünde pojeden alıyorum daha uygun oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.