Şimdi Ara

Yeni Champion; Fizz, the Tidal Trickster (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuneForce

skiller ne zaman gelir ki?

Önümüzdeki bir kaç gün içinde skiller açıklanır büyük bi ihtimalle
  • Yetenekleri açıklandı:

Abilities:

Piercing Strike:
    Fizz dashes through his target, dealing normal attack damage plus additional magic damage.
    Seastone Trident:
    Passive: Fizz's attacks rend his target, applying a damage over time effect that strengthens if the opponent is low on life.
    Active: Fizz's attacks are empowered, dealing additional magic damage and causing grevious wounds to his opponents.
    Playful / Trickster:
    Fizz hops onto his staff, becoming untargetable. He may then choose to slam the ground or hop off to another location
    Churn the Waters (Ultimate):
    Fizz flings a fish that can bind itself onto enemy champions - After a brief delay, a Shark will emerge from the earth to eat the fish, dealing damage and knocking back all enemy champions.
    Nimble Fighter (Passive):
    Fizz's dexterity allows him to ignore unit collisions and take less damage from basic attacks.

Türkçe meali:

Piercing Strike dediği: Fizz rakibine doğru atılarak normal hasar verir, büyülü bonus hasarı da eksik olmaz. Bu yetenekten gına geldi artık. Jax'i atlar, Katası atlar, Xin'i atlar. Atla yavrum, sen de atla.

Seastone Trident dediğinin bir pasifi: Fizz'in normal saldırıları rakibini yırtıyor. Bu da belirli bir süre hasar almasını sağlıyor rakibin. Eğer canı da azsa daha çok hasar veriyor.
    Aktif olarak da: Diğer çoğu şampiyonda da olduğu gibi bu yeteneğin pasif özelliğini artırıyor.

Playful/Trickster dediği ikili: Fizz asasının üstüne zıplayarak hedef alınamaz hâle geliyor. Asasının üzerindeyken isterse yere sert bir iniş yapabiliyor ya da başka bir yere kaçabiliyor.

İşte o an:  Yeni Champion; Fizz, the Tidal Trickster

Churn the Waters (Ulti): Bu ultide rakibe yapışkan bir balık fırlatıyor. Bir süre sonra haritanın altında bulunan Jaws balığın kokusunu alıp sörf tahtası üzerinde masum bir şekilde güneşlenen hatunlara sarkıyor. Tabii sudan çıkarken milleti Gragas'ın ultisindeki gibi sağa sola da fırlatmıyor değil.

Korktum:  Yeni Champion; Fizz, the Tidal Trickster

Bu şampiyonun pasifine bayıldım yalnız: Pasifi sayesinde ünitelere takılmadan içlerinden geçebiliyor. Pathfinding'de sorun yaşamaz. Bana göre süper olan bu özelliği bir de normal saldırılardan az hasar almasını eklemişler. OP!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ragon -- 12 Kasım 2011; 4:16:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

Yetenekleri açıklandı:

Abilities:

Piercing Strike:
    Fizz dashes through his target, dealing normal attack damage plus additional magic damage.
    Seastone Trident:
    Passive: Fizz's attacks rend his target, applying a damage over time effect that strengthens if the opponent is low on life.
    Active: Fizz's attacks are empowered, dealing additional magic damage and causing grevious wounds to his opponents.
    Playful / Trickster:
    Fizz hops onto his staff, becoming untargetable. He may then choose to slam the ground or hop off to another location
    Fizz flings a fish that can bind itself onto enemy champions - After a brief delay, a Shark will emerge from the earth to eat the fish, dealing damage and knocking back all enemy champions.
    Fizz's dexterity allows him to ignore unit collisions and take less damage from basic attacks.

Türkçe meali:

Piercing Strike dediği: Fizz rakibine doğru atılarak normal hasar verir, büyülü bonus hasarı da eksik olmaz. Bu yetenekten gına geldi artık. Jax'i atlar, Katası atlar, Xin'i atlar. Atla yavrum, sen de atla.

Seastone Trident dediğinin bir pasifi: Fizz'in normal saldırıları rakibini yırtıyor. Bu da belirli bir süre hasar almasını sağlıyor rakibin. Eğer canı da azsa daha çok hasar veriyor.
    Aktif olarak da: Diğer çoğu şampiyonda da olduğu gibi bu yeteneğin pasif özelliğini artırıyor.

Playful/Trickster dediği ikili: Fizz asasının üstüne zıplayarak hedef alınamaz hâle geliyor. Asasının üzerindeyken isterse yere sert bir iniş yapabiliyor ya da başka bir yere kaçabiliyor.

Churn the Waters (Ulti): Bu ultide rakibe yapışkan bir balık fırlatıyor. Bir süre sonra haritanın altında bulunan Jaws balığın kokusunu alıp sörf tahtası üzerinde masum bir şekilde güneşlenen hatunlara sarkıyor. Tabii sudan çıkarken milleti Gragas'ın ultisindeki gibi sağa sola da fırlatmıyor değil.

Bu şampiyonun pasifine bayıldım yalnız: Pasifi sayesinde ünitelere takılmadan içlerinden geçebiliyor. Pathfinding'de sorun yaşamaz. Bana göre süper olan bu özelliği bir de normal saldırılardan az hasar almasını eklemişler. OP!!!

pasifini begendim ultiside vlad ve gragas karısımı birsey anlasılan

• Pasifini tam anlamadım.Ünitelere takılmıycak derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecasanova

Yetenekleri açıklandı:

Abilities:

Piercing Strike:
    Seastone Trident:
    Playful / Trickster:

Türkçe meali:

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1471226

Resmi lol sitesindeki konu birkaç resim daha var...

• ilk mesaj güncellendi, hikayeyide ekledim fakat ingilizce Türkçeye çeviren olursa onuda eklerim ilk mesaja nick'i ile birlikte
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercabozbks

Pasifini tam anlamadım.Ünitelere takılmıycak derken ?

Evet bende tam anlamadım birisi açıklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

quote:

minionların ve champların üzerinden takılmadan geçebiliyor ghost basmış gibi.
  • çok zevkli olacağını umuyorum duvarlardan da geçeydi pasif ofofof
  • Dikkat ettiniz mi? Son 2 Champion da, Snare, Stun, Slow gibi özellikler yok. Acep bundan sonra böyle mi devam edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercimen

Dikkat ettiniz mi? Son 2 Champion da, Snare, Stun, Slow gibi özellikler yok. Acep bundan sonra böyle mi devam edecekler.

yok bide bunda olaydı bu bayagı op olmus bıcırbıcırım ama düzler gecerim demekk gibi bişi bu...bu arada pasifi neden suda göstermişler iyi olacaga benziyoru bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

quote:

minionların ve champların üzerinden takılmadan geçebiliyor ghost basmış gibi.

Teşekkürler açıklaman için heronun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
  • kesin alıcam bu champı
  • Bakalım ilk kim rehber yazırlayacak :)
  • OP
  • Gerçekten OP olacak. Vladimir gibi bir skilli varken her zaman iş yapar.
  • cok sirin biseymis bu ya :)
  • Eğer mid giderse Nehir ganklarında azalma olur.Millet köpekbalığı korkusuyla karadan dolanıp ganka gelmeye çalışır
  • Mid felan gidemez bu karakter. tahminim op olmayacak. Daha damageleri görmediniz.
  • Oha passive falan çok iyi yaa.

Geldiğin an alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.