Şimdi Ara

Yeni CERATO/Forte ile ilgili Herşey!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kia, bu yeni kompakt sedan otomobili için iddialı satış rakamları hedeflemektedir. Kore’de 50.000 ve denizaşırı ülkelerde 170.000 olmak üzere yılda toplam 220.000 adet Forte satılması planlanmaktadır.

TR'deki Satış Fiyatları
    YENİ CERATO 1.6 LX GSL SEDAN CORE 29.980 TL
    YENİ CERATO 1.6 EX GSL SEDAN COMFORT 32.450 TL
    YENİ CERATO 1.6 EX GSL SEDAN COMFORT A/T 35.050 TL
    YENİ CERATO 1.6 EX GSL SEDAN CONCEPT 36.300 TL
    YENİ CERATO 1.6 EX GSL SEDAN CONCEPT A/T 38.900 TL

LPG Opsiyonu için +1250 TL ödemeniz gerekiyor.. Aracın garantisi devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackersun -- 12 Şubat 2010; 13:09:17 >

• yeni cerato başlığı çok dağılmasın arkadaşlar.

buda amerikada satılan yeni ceratonun linki.ara.ta neler var bi bakın.kafayı yiyicem ben ya bu çelik motor yüzünden.birde 50.yılı kutluyorlarmış güya...

http://www.kia.com/#/2010forte/?page=tech&vehicle=forte

trafik kontrol sistemi + sunroof + esp + cruise araçta standart. gelde türkiyedekini al şimdi işte.adamı aracından da soğutuyor bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 12 Şubat 2010; 11:29:16 >
  • Esp + Cruise standart olsa tadından yenmezdi. Trafik kontrol sistemi de Mazda3 gibi kör noktadan yaklaşan araç için uyarı veren sistem galiba.
    quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

yeni cerato başlığı çok dağılmasın arkadaşlar.

buda amerikada satılan yeni ceratonun linki.ara.ta neler var bi bakın.kafayı yiyicem ben ya bu çelik motor yüzünden.birde 50.yılı kutluyorlarmış güya...

http://www.kia.com/#/2010forte/?page=tech&vehicle=forte

trafik kontrol sistemi + sunroof + esp + cruise araçta standart. gelde türkiyedekini al şimdi işte.adamı aracından da soğutuyor bunlar.

• tabi esas önemli olanı yazmayı unutmuşum.

10 yıl-100.000 km garantisi.işte garanti budur.
  • Dün Kia Usa (kianın amerika sitesinden) ceratoyu inceledim. Amerika'da forte diye satılıyor. Araç Amerika'da iki ödül almış. Sunroof cruise control daha adını yeni duyduğum bir çok sürüş ve güvenlikle ilgili sistemler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail hoca -- 24 Nisan 2016; 22:53:23 >
  • ben buna kızıyorum.. tüm markalar aynı şeyi yapıyor.. ABD web sitesini araştıran arkadaşlara tşk ederiz.. herkes bilsin ya.. biz tepkimizi ortaya koyarsak firmalar daha donanımlı araçlar getirir.. tüm suç bence kullanıcılarda..
  • Sayın Drangelman,
    Öncelikle diğer cerato kullanıcılarıyla paylaştığın bilgi ve tecrübelerin için teşekkür ederim.
    Daha önce çelik motorla dizel cerato için görüştüğümü daha önceki mesajlarımda yazmıştım.
    Bugün de Anadolu Kia İstanbul'dan satış yetkilisi ile görüştüm. On beş dakikalık telefon görüşmemizde özetle şunu söyledi. Ceed hatcback bir model Avrupa pazarı ve avrupada yakıt pahalı olduğu için dizel motorla üretiliyor. Ama Cerato sedan Asya ülkeleri için üretiliyor. Ve Asya ülkelerinde yakıt ucuz olduğu için dizel motorlu talep yok. Sadece Türkiye yakıtın pahalı olduğu ve sedan tercih eden bir ülke. Ama dizel motorlu Cerato modeli üretimi için yeni bir bant kurmak Kore Kia'nın taktiri. Çok talep olması halinde ancak böyle bir üretim olabilir. Bu da sadece Türkiye'nin talebiyle olacak birşey değil. Şu an için Ceratonun dizel motorla üretilmesi söz konusu değil, dedi.
    Bunun için (integrity@kia.co.kr) e mail adresine ingilizce olarak Türkiye de dizel cerato satılmasını istediğimizi belirtirsek ve ve bu talep çok olursa o zaman belki dikkate alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail hoca -- 14 Şubat 2010; 16:16:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper yapmışlar tasarımını
  • Kardeşim insan en azından tanıtımında kaliteli jant kapakları kullanır,yuh ya!!! caanım arabanın bütün çekiciliği gitmiş!!!
  • En donanımlısı yani concept için yaklaşık 38.000 tl. fiyat aldım. bence fiyata göre oldukça iyi bir araba. Test sürüşünü yaptım ve kullanmaktan gerçekten keyif aldım. malzeme kalitesi fena değil bence. tasarımını da çok beğendim. ama o direksiyon ne alaka :) 1.6 126 hp motordan çıkan o tatlı ses şahaneydi. tahrik edici resmen :) performansı tatmin edici.sanırım 0-100 10.3 sn. bir de garanti kapsamında lpg takılması çok iyi bence. genel olarak başarılı buldum ben. saygılar
  • Yeni ceratonun iki kez sadece kendi testini ve iki kez de karşılaştırma testlerini okudum. Birinde Chev. Cruze, diğerinde Toyota Corolla ile karşılaştırmışlardı. Testlerin hepsinde otomatik vites kullanılmış ve ifadeler birbirine benzerdi. Testlerde tasarım beğenilmiş, iç hacim geniş ve bagaj sınıfının ortalamasında görülmüş, Tek motor seçeneği eleştirilmiş, dizel seçeneğin şart olduğu vurgulanmıştı.
  • bugün gittim Anadolu Kia'ya baktım inceledim aracı.. Ceedi arka plana atmışlar resmen bu araç gelince.. Riolarda ikinci plandaydı..

araç gerçekten çok hoş olmuş ya.. iç dizaynıda gerçekten çok güzel.. bu araç alınır dedim kendi kendime.. tabi şimdi almak nasip olmaz ama 2 sene sonra neden olmasın diyebilirim..

ön taraf çok keskin duruyor fotoğraflarda ama gerçekte o kadar belirgin değil.. iç dizayn da istenilen seviyeye gelmişler.. ceed bu konuda eksideydi bana göre..

Ceede hayrandım taki bu modele kadar..

kullanıcılarına hayırlı olsun diyorum.. umarım Kia anadolu grubundan vazgeçip adam akıllı bi firmayla anlaşırda hakettiği yere gelir..
  • Evet Blue Night, Biz kia araç sahipleri sizin dediğiniz gibi düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail hoca -- 24 Nisan 2016; 22:55:10 >
  • Yeni cerato nun hibridi çıkmış, benim gibi bazı arkadaşlar çelik motor dizel getirmiyor diye boşuna sabırsızlanıyor, belki uygun fiyata dizel hibrid getirecek.

• Bugün Kia'nın azerbeycan sitesine baktım. Yeni ceratoyu azerbeycan 2.0 ve 1.6 motor seçenekleriyle sunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail hoca -- 24 Nisan 2016; 22:56:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

Bugün Kia'nın azerbeycan sitesine baktım. Yeni ceratoyu azerbeycan 2.0 ve 1.6 motor seçenekleriyle sunmuş. Bize gelen ceratolarda cruse kontrol ve motor start & stop özelliği yok. Azerbeycan bile bizden daha donanımlı araçaları getirmiş. Cruse control ve motor start & stop özelliği var.
    Çelik motor bize 2010 yılında arka ferenler kampana donanımları budanmış ceratoyu layık gördü. Kulağını da tıkadı bizim tepkilerimize. Çok mesaj yazdım birkez olsun cevap alamadım.
    Kianın azerbeycan sitesini görmek isterseniz: http://kia.az/

Burdakilerin arka frenler kampana mı? kullandığım test aracı en full donanım olmasına rağmen jantları yoktu.saç ve kapak takmışlardı. sebep bu muydu yoksa bu arada motor start & stop = Keyless Go

• Saç ve kapak varsa Full değildir.. Full harici diğer 2 donanımda arkalar kampana..Full de 4ü de disk fren..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByWRX

quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

Bugün Kia'nın azerbeycan sitesine baktım. Yeni ceratoyu azerbeycan 2.0 ve 1.6 motor seçenekleriyle sunmuş. Bize gelen ceratolarda cruse kontrol ve motor start & stop özelliği yok. Azerbeycan bile bizden daha donanımlı araçaları getirmiş. Cruse control ve motor start & stop özelliği var.
    Çelik motor bize 2010 yılında arka ferenler kampana donanımları budanmış ceratoyu layık gördü. Kulağını da tıkadı bizim tepkilerimize. Çok mesaj yazdım birkez olsun cevap alamadım.
    Kianın azerbeycan sitesini görmek isterseniz: http://kia.az/

Burdakilerin arka frenler kampana mı? kullandığım test aracı en full donanım olmasına rağmen jantları yoktu.saç ve kapak takmışlardı. sebep bu muydu yoksa bu arada motor start & stop = Keyless Go

Arkadaşın dediği gibi full donanım hariç diğer iki donanımda arka frenler kampana. 2010 yılında...

• aracı test sürüşünde kullandım (orta donanım seviyesini); kullanımı kesinlikle çok keyifli; süspansiyonları başarılı, aracın içine girince o rahatlığı-ferahlığı ve kasislerden veya daha bozuk yollardan geçerken aracın size bunu pek hissettirmemesini farkediyorsunuz; motor gücü sınıfındaki diğer araçlara kıyasla eksik kalırmış gibi gelmedi; özellikleri arka frenlerin kampana olması gibi can sıkıcı bir kaç ayrıntı dışında muadillerinden çok daha iyi (muadili derken "kendi sınıfı olan" araçları ele alırsak onlara karşı bariz bir fiyat; "aynı fiyat aralığındaki" araçları alırsak onlara karşıysa bariz bir donanım ve sınıf farkı var; Türkiyedeki "müşteriyi kazıklayabildiğin kadar kazıkla" ekseninde gelişen fiyat belirleme ve pazarlama stratejisinin hakimiyetinde kia cerato'nun satıldığı fiyat aralığında diğer çok satılan markaların genelde bir alt sınıf olan araçları satılıyorlar; hatta donanım seviyelerine bağlı olarak cerato'yu aşan fiyatlara bile ulaşabiliyorlar); EuroNCAP test sonuçlarını bilmiyorum (sanırım bir arkadaş çarpışma testlerinin çok kötü olduğundan bahsetmişti); ancak güvenlik olarak da tatmin edici bulunursa (ki bence bu "alan kişiye" göre değişir; ben şahsen avrupalı üreticilerin "EuroNCAP"e güvenliğe gösterilen özenin bir göstergesi olmaktan çok bir pazarlama sömürüsü olarak sığındıklarını düşünüyorum) bu fiyata alınacak en dolu-en konforlu araç olur

• Artık Kia 'da bütün binek araçlar 5 yıl 150.000km garantili.
    Kia demekki araçlarının kalitesine güveniyor.
    Bir de dizel motorla yeni ceratoyu getirse, piyasada kia araçları hak ettikleri noktaya biraz daha yaklaşır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.