Şimdi Ara

Yeni cee'd PREMIUM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
2
Favori
18.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

Donanımı iyi de sürüşü nasıl acaba ? bide aynı paraya Opel Insignia varken kim alır ki bunu ?

Ben aldım hatta daha çok para verip aldım. Insignia'nın bagajı büyük onun haricinde iç mekân çok farklı gelmedi. Elbette daha büyük olabilir ama benim ihtiyacım yok şu an. Ayrıca donanım olarak çok daha farklı ve en önemlisi benim aldığım araç otomatik dizel.. Sürüşü de gayet iyi. Araç yeni olduğu için çok zorlamadım ama 150'ye çok rahat çıkıyor ve hiç farkında bile olmuyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

quote:

Donanımı iyi de sürüşü nasıl acaba ? bide aynı paraya Opel Insignia varken kim alır ki bunu ?

Insignia benzinlileri nerdeyse benzinli auris fiyatına indirdiler yine de satmıyor, alanda garantiden çıkarmadan nasıl tüp atarım diye sanayilerde geziyor...

Hocam arabanın ne kadar yaktığını bilmeden alanlar beyinlerin tüp taktırsın bence Yine de satmıyor derken her yerde Insignia görüyorum.

dostum insignia kötü araba demedim ancak yakıt tüketimi çok fazla katolog değeri şehir içi 9,8 en, bunun üzerine en 4 de sen koy..... 1,4 turbo astra kuzende var 12-13 lt basrasan daha fazla yakıyor şehir içinde, benzinin litre fiyatı belli....ikinci elde de yakıt tüketimi çok olan benzinli araçların durumu da ortada...yinede tercih meselesi

• Merakımdan soruyorum.Cee'd neden fiyatını haketmiyor acaba?
  • Kia sasirmis.ama allah sasirmasin kendilerini.zira olan bize oluyr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Insignia benzinlileri nerdeyse benzinli auris fiyatına indirdiler yine de satmıyor, alanda garantiden çıkarmadan nasıl tüp atarım diye sanayilerde geziyor...

Hocam arabanın ne kadar yaktığını bilmeden alanlar beyinlerin tüp taktırsın bence Yine de satmıyor derken her yerde Insignia görüyorum.

dostum insignia kötü araba demedim ancak yakıt tüketimi çok fazla katolog değeri şehir içi 9,8 en, bunun üzerine en 4 de sen koy..... 1,4 turbo astra kuzende var 12-13 lt basrasan daha fazla yakıyor şehir içinde, benzinin litre fiyatı belli....ikinci elde de yakıt tüketimi çok olan benzinli araçların durumu da ortada...yinede tercih meselesi

benim aracım 8.8-8,7 litre yakıyor istanbul'da yaşıyorum. arada agresif kullanmasam 8.4-8,5 civarına düşürüyorum. öyle 12-13 litre falan yakmıyor. kalkışlarda abanırsan her araba o kadar yakar hocam

edit:araç otomatik bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafasıGüzel -- 8 Ekim 2012; 11:02:32 >

• Opelle çok karşılaştıran olmuş, u mesajı ona istinaden yazıyorum. DÜn bir alışveriş merkezinde Yeni Astra Sedan diye tanıtım yapıyorlardı. 1.3 turbo dizel motor. En üst donanım. İçine girip baktım. Mevcut Ceratodan daha küçük bir iç hacim. Arka diz mesafesi de dar. Ön konsolda bir sürü düğme. Aracın aküsünü çıkardıklarından, hiçbirşey göremedik-anlayamadık. Bagaj yine küçük geldi gözüme. Düz vites. Başında çok kişi olduğundan doğru dürüst bilgi de alamadık. Üzerindeki etiket 65.000 TL. Zaten fiyatı duyunca arkama bakmadan kaçtım. 1.3 motorlu bir arabaya 65.000 istemek....

1.6 motorlu Ceede 60.000 fiyatı çok görenlere ithaf olunur.

Buradan donanım karşılaştırması bile yapmama gerek yok. İç acim genişliği, kullanım rahatlığı, yüksek beygir gücü, donanım fazlası.... Her bakımdan ceed önde. Millet opel diye niye bayılıp ayılıyor, onu da anlayamadım. 1.4 veya 1.6 motor koysalar, herhalde fiyat 75-80 olur.

Psikolojik sınırmış....Yesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Kia sasirmis.ama allah sasirmasin kendilerini.zira olan bize oluyr

Yaris'e , Fiesta'ya, Polo'ya 50 bin lira istemek normal, Ceed'e 55-60 istemek mi anormal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Yaris'e , Fiesta'ya, Polo'ya 50 bin lira istemek normal, Ceed'e 55-60 istemek mi anormal?

Ben onlara normal mi dedim ? Hicbirisi parasinin arabasi degil.allah sasirtmis onlari , kia da o yolda gidiyor.artik bisiklete biner gezeriz

• quote:

quote:

quote:

Ben onlara normal mi dedim ? Hicbirisi parasinin arabasi degil.allah sasirtmis onlari , kia da o yolda gidiyor.artik bisiklete biner gezeriz

Maalesef teknolojiler geliştikçe ve bazı donanımlar mecburen standart haline geldikçe fiyatlar artacaktır. Avrupa'da da fiyatlar aşağı yukarı aynı bizde vergiler yüksek olmasına rağmen..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef teknolojiler geliştikçe ve bazı donanımlar mecburen standart haline geldikçe fiyatlar artacaktır. Avrupa'da da fiyatlar aşağı yukarı aynı bizde vergiler yüksek olmasına rağmen..

Uzulerek katiliyorum.fiyatlar pahali elbette ama verginin vergisinin vergisi alindikca 30-40 bin tl lik araclara 60-70 bi tl vermeye devam edecegiz.

• Golf 7 den sonra şu aracın fiyatını eleştirecekler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi automovil -- 16 Kasım 2012; 21:41:27 >

• Her Golf dediğinizde, Golf reklamı yapıyorsunuz. Unutmamak gerekir ki, Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bir araç Astra'ya ancak bu kadar benzetilir

Yeni cee'd PREMIUM

Ben benzetemedim.
  • Merhabalar,

2 gün önce kia ceed 2012 model füme renk concept plus dizel otomatik sipariş ettim. Fiyat trafik sigortası dahil 51.900 TL. + 300 tl. de cam film yaptırıyorum. Çevremde daha aracı teslim almadan kia ya o kadar para verilir mi, 2.elde nasıl satacaksın diye moral bozanlar var. Ben de ilk alırken acaba 2.el nasıl olur diye düşünmedim değil. 3-4 aydır dergileri inceliyorum olumsuz bir yorum göremedim. Marka değeri gittikçe yükseliyor, satış adetlerini de arttırır diye düşünüyorum önümüzdeki yıllarda. Fiyat olarak da bu fiyata daha donanımlı bir araç bulamadım. Sonuçta aracı kendimiz için alıyoruz, ben bu araçla mutlu olacaksam diğerleri ne düşünürse düşünsün arkadaş. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Yeni cee'd PREMIUM

astradan güzelmi değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongundogdu

Merhabalar,

2 gün önce kia ceed 2012 model füme renk concept plus dizel otomatik sipariş ettim. Fiyat trafik sigortası dahil 51.900 TL. + 300 tl. de cam film yaptırıyorum. Çevremde daha aracı teslim almadan kia ya o kadar para verilir mi, 2.elde nasıl satacaksın diye moral bozanlar var. Ben de ilk alırken acaba 2.el nasıl olur diye düşünmedim değil. 3-4 aydır dergileri inceliyorum olumsuz bir yorum göremedim. Marka değeri gittikçe yükseliyor, satış adetlerini de arttırır diye düşünüyorum önümüzdeki yıllarda. Fiyat olarak da bu fiyata daha donanımlı bir araç bulamadım. Sonuçta aracı kendimiz için alıyoruz, ben bu araçla mutlu olacaksam diğerleri ne düşünürse düşünsün arkadaş. Yorumlarınızı bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_56476691/mpage_43/f_/key_//tm.htm

Yeni Cee'd ana başlığı için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

kia ceed ve 63 bin

aynen, herkes cildirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

kia ceed ve 63 bin

aynen, herkes cildirdi

Birincisi bu segmentteki tüm araçlar hemen hemen aynı fiyatta. Kia'daki donanım çoğunda yok. Aynı donanımları koyun bakalım Golf'e fiyat ne çıkıyor?
    İkincisi Çelik Motor gerçekten çok ilgili bir firma..

• quote:

Orijinalden alıntı: ongundogdu

Merhabalar,

arabanızı güle güle kullanın, o km hangi aracı alırsanız alın, ciddi bir değer kaybına uğrar, örneğin ww grubundaki araçlar yüksek fiyattan ikinci elde gidiyor deniyor ancak araçların fiyatları zaten fahiş... o yüzden ikinci ele çok takılmayın,satareken tüm araçlarda ne kadar fiyatı düşürürseniz, kianızda da o kadar fiyatı düşürür çok rahatlıkla satarsınız aldığınız araç şu anda sınıfındaki en dolu ve en güzel araçlardan biri...kia nın marka değeri diye bir tartışma yok aslında, bu tartışmayı bindikleri arabayı, o araba markasının fabrikasının sahibi gibi fanatikçe savunanlarca öne sürülen bir tez buna da hiç takılmayaın, binlerce kişi kia alıyor, kaldı ki hala 20 yıllık kia capitaller vs hala piyasada geziyor, onlara da çok kulak asmayın, ayrıca aldığınız araç euro n cap ten çoğu rakibinden yüksek puanlarla 5 yıldız almış, tasarımı ödüllü güvenlikli bir araç, 51.900 TL bazı markalar orta donanım benzinli araç satıyorlar...kafanız rahat olsun iyi bir araç aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

quote:

Yeni cee'd PREMIUM

astradan güzelmi değilmi

Tabiki ceed

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.