Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hayrına bana bi yardımcı olun...
    hepiniz aşmışınız tesler fanlar hız tuş takımı falandaaa anlamayana yaramıyooo anlamayan benim...
    bana ekran kartı iyi olan sorun çıkarmıycak 1750 ye kadar bi notebook önerin...
    konyadayım,,burdaki firmalar teknosa vatan electro world bimeks gold....,
    bi bakıp link gönderiverin ...
    acil almam lazım...
    hız ve ekran kartı önemli ,,program çalıştırcam çizim ve dizayn programları...
    şimdiden teşekkürler....
  • yeter ama master88 yukarda arkadaş 9500 gs ile 9600 gs nin farkından bahsediyor sen ısınma sorunu olabilir diye cevap yazıyorsun sence bu ne demek? özellikle bizim onlarca mesajda ısınma sorunu yok yazmamıza rağmen bunu yazıyorsan bok atmak derim ben buna. saçma sapan konuşmadan önce bırakda arkadaşların bilgisayarla alakalı sorularını biz yani kullananlar yanıtlayalım. gereksiz konuşmaları daha fazla uzatmazsan sevinirim.
  • bu laptopta işemci değişebiliyormu yani ilerde p7350 işlemcimizi p8600 yapabilirmiyiz. Masa üstü pc gibi soketlimi oluyor bunlar. Bu arada antalya gazipaşadayım Hadiye verilen 1GB turkcell le internet baya yavaş ama telefonda nokia 6600 ondanda olabilir belki. Wireleesi çok iyi baya bağlantı noktası buluyor. Isınma ve gürültü yok. Ama hopatlör sesi deniz kenarında filan anlaşılmıyor (Bunlara sonradan cep telefonu hoparlörü takılırmı acaba ) SD karttan boot edilemiyor. USB den acronis true imageyi çalıtırdım ama. Vista dan olsa gerek Nokianın bluetooth kulaklığını çalıştıramadım. Tanıttım ama kullanamadım Oysa XP den bluetooth kulaklıkla msn kullanmıştım. Gerçekten güzel cihaz tek pişmanlığım Vatan bilgisayarın kampanyasından faydalanamadım P8600 işlemci ollsa idi daha iyi olurdu az fiyat farkı ile.. Ama işllemci hızı yeterli yinede.. 3 usb olmasıda baya güzel 2 tane sanıyordum. Şu hdmi yi normal TV ye bağlayabilirsem dahada güzel olacak..
    BİR SORU
    Şimdide tüm kamu hattı telefonum var(sınırsız görüşme) Bir telefon laptopa bir telefon ADSL hattıma bedava gezer inernet yapabilirmiyim arabada giderken bile??

• quote:

Orjinalden alıntı: bravelover05

arkadaşlar hayrına bana bi yardımcı olun...
    hepiniz aşmışınız tesler fanlar hız tuş takımı falandaaa anlamayana yaramıyooo anlamayan benim...
    acil almam lazım...
    şimdiden teşekkürler....

ilk mesajda testi verilen bilgisayar işini görür...ordaki firmaları vermişsin bence hepsine tek tek bak ve en ucuzu hangisindeyse ondan al.. çünkü sürekli kampanya yapan firmalar bunlar...

bu arada bahsettiğim makinanın linkihttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1862 fiyatı su an 1,780YTL... Fakat 150 ytl daha verebilicek durumun varsahttp://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1863 bu modeli öneririm... aradaki fark işlemcisi ve farkı hissediyosun.... sadece hız olarak değil cache belleği de 6MB olduğu için...

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

bu laptopta işemci değişebiliyormu yani ilerde p7350 işlemcimizi p8600 yapabilirmiyiz. Masa üstü pc gibi soketlimi oluyor bunlar. Bu arada antalya gazipaşadayım Hadiye verilen 1GB turkcell le internet baya yavaş ama telefonda nokia 6600 ondanda olabilir belki. Wireleesi çok iyi baya bağlantı noktası buluyor. Isınma ve gürültü yok. Ama hopatlör sesi deniz kenarında filan anlaşılmıyor (Bunlara sonradan cep telefonu hoparlörü takılırmı acaba ) SD karttan boot edilemiyor. USB den acronis true imageyi çalıtırdım ama. Vista dan olsa gerek Nokianın bluetooth kulaklığını çalıştıramadım. Tanıttım ama kullanamadım Oysa XP den bluetooth kulaklıkla msn kullanmıştım. Gerçekten güzel cihaz tek pişmanlığım Vatan bilgisayarın kampanyasından faydalanamadım P8600 işlemci ollsa idi daha iyi olurdu az fiyat farkı ile.. Ama işllemci hızı yeterli yinede.. 3 usb olmasıda baya güzel 2 tane sanıyordum. Şu hdmi yi normal TV ye bağlayabilirsem dahada güzel olacak..
    BİR SORU
    Şimdide tüm kamu hattı telefonum var(sınırsız görüşme) Bir telefon laptopa bir telefon ADSL hattıma bedava gezer inernet yapabilirmiyim arabada giderken bile??

normal olarak işlemciyi değiştirebiliyorsun fakat 7 serisi ile 8 serisi uyumlumu onun hakkında bi bilgim yok... telefonla internet olayına gelince de internete girdiğin zaman tarife çalışıyo diye biliyorum yani extra ücret ödüyorsun... sonuçta kamu hattı bi telefonu aramıyorsun ki bedava olsun...

• Telefon olayı şöyle olacak olursa tabi.. Bluetooth la bir telefon laptopa bağlı olacak. Evdeki adsl ye bağlı bilgisayarda bluetoothla başka bir telefona bağlı olacak. Bu telefonlar kamu tarifesi olduğundan birbirleri ile görüşmesi bedava (daha doğrusu sabit ücretle sınırsız görüşme) Ben laptopdaki telefonu *99# değilde 0505 1234567 gibi evdeki cep ücretsiz arayabildiğim cep telefonumu arayacağım ve bunu üzerinden internete bağlanmış olacağım. Evdeki cep telefonu pc ye, pc de adsl me bağlı olacak
  • CN-VTP8600A modelini almayı dusunuorum arkadaslar bolca oyun amaçlı alıcam makıneyı karsılarmı yanı beklentilerimi?piyasaya çıkan en son oyunları oynamak niyetim ve en tabikide pcye çıkarsa gta 4 yani kaldırırmı oyun performansı nası olur bu makinenin.9600 gs ekran kartı yarı yolda bırakırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Telefon olayı şöyle olacak olursa tabi.. Bluetooth la bir telefon laptopa bağlı olacak. Evdeki adsl ye bağlı bilgisayarda bluetoothla başka bir telefona bağlı olacak. Bu telefonlar kamu tarifesi olduğundan birbirleri ile görüşmesi bedava (daha doğrusu sabit ücretle sınırsız görüşme) Ben laptopdaki telefonu *99# değilde 0505 1234567 gibi evdeki cep ücretsiz arayabildiğim cep telefonumu arayacağım ve bunu üzerinden internete bağlanmış olacağım. Evdeki cep telefonu pc ye, pc de adsl me bağlı olacak

teknik olarak mümkün olduğunu sanmıyorum.. yani bildiğim kadarı ile bi telefon ile diğer telefona gsm üzerinden adsl frekansı göndermek mümkün değil!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: chomar

CN-VTP8600A modelini almayı dusunuorum arkadaslar bolca oyun amaçlı alıcam makıneyı karsılarmı yanı beklentilerimi?piyasaya çıkan en son oyunları oynamak niyetim ve en tabikide pcye çıkarsa gta 4 yani kaldırırmı oyun performansı nası olur bu makinenin.9600 gs ekran kartı yarı yolda bırakırmı?

gta 4 ün sistem gereksinimlerine bakman gerekir, kaldırıp kaldırmadığını öğrenmen için... bu makine ile crysis i orta ayarlarda oynayabilirsin diye düşünüyorum.. Fakat bendeki model farklı olduğu için kesin bişey söyleyemem... metintekin de yanılmıyorsam bu makineden vardı... O daha iyi cevap verebilir tabi eğer performans için oyun kurup denemişse... Sırf oyun için alıcaksan, sadece oyun için makine üreten firmalarda var monster gibi fakat iyi oyun oynayabilmek biraz pahalı bildiğin gibi....

Bu Casper modeli ile de Oyunları en kötü orta ayarlarda oynayabilirsin diye düşünüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

@pugulli61

Uzun yazmışsın baya eline sağlık Almanı tavsiye ederim...Bilgisi olmayan kişilerin yanıltıcı yazılarını fazla dikkate alma bence

Ben gerçekten obtektif bi inceleme yaptığımı düşünüyorum ve ürünü benim haricimde 10civarında kişi kullanıyo forumda ve bugüne kadar bi kişi bile çıkıp sorun yaşadım demedim(yazılımsal ve donanımsal)

Casper markasını çoğu kişi kötü bilir(bende bu cihazı tanıyıp alana kadar öleydim) ama gerçekten bi değişim sürecine girmişler ve başarılı bi iş yapmışlar.Bundan sonra iyice yükselişe geçerler diye düşünüyorum(ama masaüstü 1milyarlık cihazlarına 8500gt ve daha düşük kartlar koymasınlar artık..Gerçi hazır masaüstü alınmasına karşıyım)

Ayrıca Casper'ın teknik servisinin ortalama onarımı 2.4 gün(kendi sitesinde yazıyor)

eyw sizde saolun..bugün inşallah gidip alıcam vatandan..bakalım bizim şansımıza nasıl bri makine gelecek bize..aldıktan sonra yazarım tekrar..

• quote:

Orjinalden alıntı: agekopat

PC wizard canım benim ... amacın nedir senin solermisin insanların bilgisini olcmek mi? konuyu baslatan arkadas bu gereksiz mesajları silerse sevinirim...

senin gibi kişilere yazı yazmak vakit kaybı. her kartın çalışma ısı aralığı ayrıdır canım!!!
  • arkadaşlar hayrına bana bi yardımcı olun...
    acil almam lazım...
    şimdiden teşekkürler....

sadece 1 arkadaşdan öneri geldi yok mu başka tavsiyesi olan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravelover05

arkadaşlar hayrına bana bi yardımcı olun...
    acil almam lazım...
    şimdiden teşekkürler....

sadece 1 arkadaşdan öneri geldi yok mu başka tavsiyesi olan....

uygun fiyat yüksek performans diyorsun o zaman casper modellerine göz atacaksın kardeş
  • Alan kişilere tekrar hayırlı olsun diyeyim..Gün geçtikçe çoğalıyoruz

Almayı düşünen kişilerede genel bilgi vereyim.

En düşük 1400 liradan başlıyo cihazlar ve bunların en düşüğü bile benim kullandığım P7350 işlemci 2gb 800mhz ram 250gb Hdd ve 1gb 9600GS ekran kartı içeriyor.. yani bu cihazla bile bütün oyunları rahatça oynarsınız(1280*800 çözünürlük ve orta yüksek karışımı ayarlarda)

Ama ben herşeyi full oynarım diyosanız P8600 ve extreme modellere bakın derim..

Sadece oyun için alanlar ise piyasadaki 9600gt ve üzeri ekran kartı olan diğer markalarada baksınlar

----------------

Ayrıca Master88 ve diğer cihazı kullanmayan kişiler bidaha konuda yorum yapmazsanız iyi olur.

Veya gidip alın cihazdan kullanın bi sorun olursa söleyin yardımcı olalım.ama buraya gelipte yok Ford 50bin lira yok mercedes falan diye alakasız karşılaştırmaları Gereksiz Mesajlar Bölümünde konu açarak yapabilrsiniz.

Burası başlıktada yazdığı gibi CASPER MONTEVİNA KULLANICILARININ buluşma yeri.. veya almayı düşünüpte sorusu olan kişilerin bulunduğu yer..

Burda cihazın kalitesini tartışmıyoruz..Gerekli inceleme ve resimler ilk sayfada var..Daha detaylı bilgi istiyende gidip kendisi inceler vatanda teknosada.

Tekrar Söyliyeyim Bilmeyen kişiler içinde. Cihazda Isınma YOK. Fan Sesi YOK

Ekran kartı ısısına Everest Ultimate veya çeşitli programlar ile bakarsınız..

• bu arada sırf meraktan soruyorum zaten birşey değişmez ama 64 bitte ekran kartının sistem belleğini daha fazla gösteriyor.şöyle bişey ;

32 bitte ne kadardı söyleyebilir misiniz?

• casper ekran kartı 9600gt ya da 9800gt olan model çıkarmalı bence artık. gs'ler FIFA 09 gibi oyunlarda zevk vermez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HüseyinCX70

casper ekran kartı 9600gt ya da 9800gt olan model çıkarmalı bence artık. gs'ler FIFA 09 gibi oyunlarda zevk vermez...

Neden toshiba hp asus bu kartları standart yaptı da sıra casper a mı geldi?
    Sen yukaardaki lafını şöyle değiştirmen gerekir bence: toshiba hp asus (veya ismine para alan herhangi biir marka farketmez) her özelliği bir blgisayarda toplamalı ve bu notebook ta ucuz olmalı evet dostum tam olarak bu şekilde söylemen gerek. Çünkü casper bunu yapmış..ve diyorum ki; Allah şu forumda casper alan bu arkadaşlardan razı olsun. Bana da vesile oldular param boşa gitmedi.

Evet arkadaşlar bende aranıza katıldım..bugün vatandan 1.654,00YTL ye 8600 işlemcili mdeli aldım..şuan cok memnunum hızı süper internt süper çekiyor..5100 ü bu kadar istememin ve beklmemin faydasını gördüm sinyal şiddeti 2 gösterşyor ama esk laptop taki 4 ceker halden kat kat iyi bağlanıyor nete..kısaccası ben aldım memnunum..kasası gerçekten süper ses yok..ben acıkcası bu kadar beklemiyordum..ayrıca klavye bendeki MSI gibi de esnemiyor daha az bir esneme zaten vatanda baktıgımda stanttaki makinenin klavye yeşilimsiydi benim ki siyah cıktı oleeyyy..sesdide kötü değil bendeki msı dan iyi baslar hissediliyor..
    tekrar teşekkür ediyorum vesile olanlara..

• quote:

Orjinalden alıntı: pugulli61

quote:

Orjinalden alıntı: HüseyinCX70

casper ekran kartı 9600gt ya da 9800gt olan model çıkarmalı bence artık. gs'ler FIFA 09 gibi oyunlarda zevk vermez...

Neden toshiba hp asus bu kartları standart yaptı da sıra casper a mı geldi?
    Sen yukaardaki lafını şöyle değiştirmen gerekir bence: toshiba hp asus (veya ismine para alan herhangi biir marka farketmez) her özelliği bir blgisayarda toplamalı ve bu notebook ta ucuz olmalı evet dostum tam olarak bu şekilde söylemen gerek. Çünkü casper bunu yapmış..ve diyorum ki; Allah şu forumda casper alan bu arkadaşlardan razı olsun. Bana da vesile oldular param boşa gitmedi.

Evet arkadaşlar bende aranıza katıldım..bugün vatandan 1.654,00YTL ye 8600 işlemcili mdeli aldım..şuan cok memnunum hızı süper internt süper çekiyor..5100 ü bu kadar istememin ve beklmemin faydasını gördüm sinyal şiddeti 2 gösterşyor ama esk laptop taki 4 ceker halden kat kat iyi bağlanıyor nete..kısaccası ben aldım memnunum..kasası gerçekten süper ses yok..ben acıkcası bu kadar beklemiyordum..ayrıca klavye bendeki MSI gibi de esnemiyor daha az bir esneme zaten vatanda baktıgımda stanttaki makinenin klavye yeşilimsiydi benim ki siyah cıktı oleeyyy..sesdide kötü değil bendeki msı dan iyi baslar hissediliyor..
    tekrar teşekkür ediyorum vesile olanlara..

hayırlı olsun... Güzel günlerde kullanman dileğiyle...

• quote:

Orjinalden alıntı: stjimmy

bu arada sırf meraktan soruyorum zaten birşey değişmez ama 64 bitte ekran kartının sistem belleğini daha fazla gösteriyor.şöyle bişey ;

32 bitte ne kadardı söyleyebilir misiniz?

Bende bu sekilde : 32bit işletim sistemiyle...

64 bite gecme zamanı gelmis

• sagol yolladıgın icin dogru tahmin etmişim.eskisini hatırlamıyodum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.