benim işlemcim de 7350 4gb ram 320 gb hdd olan modelinden. performans artışı oldu.
programlara gelince 32 bit programları da kullanabilirsin ama bazılarında sorun çıkabiliyor. office winrar winamp firefox vs gibi sıradan programları kullanabiliyosun sorun çıakrtmadı hiçbiri. ama 64 bit versiyon program yüklersen daha performanslı çalışıyor. mesela şu anda 64 bit firefox kullanıyorum(Minefield) flash plug in inde bi sorun çıktı 64 bit olduğundan onu düzeltmeye çalışıyorum :/ diğer 32 bitliklerde şu ana akdar sorunla karşılaşmadım ama. photoshop flash dreamweaver fireworks gibi programları daha test edemedim umarım onlarada 64 bit versiyon çıkarırlar.
illaki performans arayışı içindeyseniz xp yapıp vista teması kullanabilirsiniz. görünüş açısından normal vistadan ayırt etmek için özelliklere girmedikçe xp olduğu anlaşılmıyor.
Acaba biri bu makinanın GPU-Z bilgilerini ss olarak koyabilirmi? Teşekkürler
64bit ile bütün oyunlar ve klasik programlar sorunsuz çalışıyormu
acerın bu kasalarıda cok guzel bızzat gıdıp gormustum. bende casper t940 modelının sıparısını verdim. ben olsam acer alırmıydım bılmıorum ama tek artısı ekran kartı. baska bı fazlası yok diger ozellıklerde casperdan dusuk
quote:
Orjinalden alıntı: tuper_64
ya arkadaşlar bu montevinalarda hoparlör şu klavyenin yanındakiler mi? :S
hayır onlar dizayn için.. hoparlörler önde
ya özelliklerinde wifi5100\5300 demesi ilgimi çekti.wireless cok önemli benm için.bi de şu topic altında kimsenin casperdan şikayetci olmadıgını bilmeme ragmen yine de içimde casper a karşı bi güvensizlik var.sanırım2.4ile 2.26 arasında pek bi fark olmaz performans açısından ama şu wifi5300 olayını bilen biri açıklarsa çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: sivıl encınyır
ya özelliklerinde wifi5100\5300 demesi ilgimi çekti.wireless cok önemli benm için.bi de şu topic altında kimsenin casperdan şikayetci olmadıgını bilmeme ragmen yine de içimde casper a karşı bi güvensizlik var.sanırım2.4ile 2.26 arasında pek bi fark olmaz performans açısından ama şu wifi5300 olayını bilen biri açıklarsa çok sevinirim
açıkası işlemcilerde fark olur. çünkü ikisinin cache bellekleri farklı... acer de bu 3MB casperda ise 6mb bundan dolayı oluşan fark bazı programlarda hissedilebilir... ekran kartının gt olması bi avantaj tabi..performans olarak gs e gore oyunlardaki farkı görebilirsin... amacın sırf oyun oynamaksa acer modeline de yönelebilirsin fakat ben hala bu casper hakkındaki şüpheler nerden geliyo anlamıyorum... ben eski seriyi de kullandım dedikleri kadar kötü değildi hatta bi çok acer kullanıcı arkadaşlarım benim makinamı daha çok beğeniyolardı... Şu an yeni seriyi kullanıyrum ve hiçbi sorunum yok... Eğer güvensizliğiniz servis konusundaysa o konuda olumsuz bi düşünceniz olmasın... Ben siirtte oturuyorum. Bir iki kez farklı yerlerde sorunum oldu bilgisayarla.. mesela bi keresinde harddiskim bozulmuştu ve gönderdiğim hafta merkezden harddiskimi değiştirip gönderdiler... aynı şekilde arkadaşlar da ne zmn gönderseler servise 1,5 haftayı geçmedi tamir süresi... İstanbulda oturan arkadaşlar eğer elden verirlerse aynı gün tamir edilmiş olarak alabiliyolar makinelerini... Bence servis kalitesi ve hızına türkiyede satılan hiçbi marka yaklaşamaz... (Çoğu markayı kullanmadım, tahmin ediyorum arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla)... Onun için içinizde bi sıkıntı olmasın....
quote:
ona bakarsan ben yeni modelleri görmeden önce "hayatta casper almam" diyenlerdendim
wireless a gelince eski modellerden (hepsini bilemiyorum tabii ki evde benq var 1 yıl bile olmamış model) daha fazla ağ bulabiliyor.
evet intelin sitesinde yazdığına göre 2 kat daha fazla alanı kapsıyomuş ve 5 kat daha hızlıymış...
peki arkadaşlar vatandan p8600 lük cihazı alan var mı?ramlaerin 800mhz oldugundn eminiz yani?
quote:
peki arkadaşlar vatandan p8600 lük cihazı alan var mı?ramlaerin 800mhz oldugundn eminiz yani?
Alırken kutusuna mutlaka bakın..... Ancak o şekilde emin olabilirsiniz...