Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
1
Favori
104.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu ne öyle yaa 12mb cache,4 çekirdekli işlemci..

ereyon da 2900..bunu alsam en az 5 yıl idare eder hata-ta uçurur beni şöyle 2500 e düşünce alacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Something

CASPER NIRVANA CPM-Q910-4K15

ereyon da 2900..bunu alsam en az 5 yıl idare eder hata-ta uçurur beni şöyle 2500 e düşünce alacam.

Keşke böyle yüksek işlemcili modellerde gt ekran kartı koysaydı casper... tek eksiği :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: agekopat

quote:

Orjinalden alıntı: Something

CASPER NIRVANA CPM-Q910-4K15

Keşke böyle yüksek işlemcili modellerde gt ekran kartı koysaydı casper... tek eksiği :(

evet GT ve vista 64bit ultimate olsaydı çok iyi olurdu
  • yeni nesil bileşenlerle ( centrino2) çok güzel modeller çıkarttılar, yeni seri evet, gerçekten iyi hazırlanmış.. ama halen daha bu çizgide 17" lik model yok ?!
  • arkadaşlar yarın büyük bi ihtimal p8600lük modeli alıcam.başta hangi güncellemeleri yapmak gerek acaba?
  • Ben de casper marka bilgisayarımı aldım. Bilgisayar beklediğimden çok daha iyi çıktı. Gerek kasası gerek performansıyla bayağı etkiledi beni. Çok araştırmıştım. Tam Toshiba A300-15A modelini alıyordum ki vazgeçtim. Gazetede casper ın reklamını gördüm. Fiyatları çok iyi bilgisayar ise harikaydı. Ama aklıma takılan şeyler vardı. Mesela teknik destek , kasanın sağlamlığı , paçaların kalitesi ... Ama internette araştırma yapınca casper ın artık kendini geliştirdiğini ve böyle işleri aştığının farkına vardım ve siparişi verdim. Bana 1 hafta süre verdikleri halde 2 gün içinde elime ulaştı bilgisayar.

Model : Casper-Nirvana CPM-T940-4K15

Eksileri :
    1. Diğer laptopları bilmiyorum ama bana bataryası az gidiyormuş gibi geldi.
    2. Multimedia tuşları yetersiz. Mesela kasanın üstünde ses açma kapama veya wireless açma kapama tuşları yok.
    3. Ekran kartı GT olsa süper olurdu.
    4. Ses kalitesi yetersiz.

Artıları :
    1. Kasası diğer modellerine göre daha sağlam ve çok şık.
    2. İşlemci gerçekten uçuruyor bilgisayarı.
    3. Ekranı beklediğimden daha iyi ve parlak.
    4. Harddik Toshiba ya ait. Ekran da Panasonic e ait bi yan firmanın üretimi.
    5. Vista home premium gerçekten çok kullanışlı.
    6. Wireless inanılmaz güçlü ve hızlı. Intel sözünü tutmuş
    7. HDMI ve E-Sata girişleri var. Geleceğe dönük bir yatırım olmuş
    8. Ekran kartına GT olsaydı çok güzel olurdu diyoruz ama inanın bu ekran kartıda çok iyi bence. İsteklerimi karşılıyor.
    9. Çok sessiz ve soğuk.

Aklıma gelenler bunlar. İçinde kendi yorumlarımda var. İsteyen olursa sorularını cevaplayabilirim.

• arkadaşlar ya şöle bi bilgisayar var ve acayip tereddütte kaldım.yarın ya casperın p8600 lük modelini alcam ya da samsung un şu modelini
    yardımcı olursanız cok svinirim

SAMSUNG | SAMSUNG NP-R510-FS04TR 15.4 P8400 3GB 320GB VHP.

Özellikler Açıklama
    İşlemci Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz 3MB L2 Cache 1066MHz. FSB)
    Chipset Intel® 945PM
    Wireless Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N network desteği
    Ekran Özellikleri 15.4 WXGA CrystalBrite (220 nit) LCD 1280x800 Çözünürlük 8ms
    Ekran Kartı NVIDIA GeForce 9200M GS
    Bellek 3072MB (1*2048MB+1*1024MB) DDR2
    Sabit Disk 320GB SATA
    Optik DVD Double Layer DVD+RW
    Bluetooth Bluetooth 2.0+EDR
    Webcam 1.3MP Camera
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    Ağırlık 2,7kg
    Kart Okuyucu 3-in-1 kart okuyucu
    Pil 6 Hücreli Li-Ion pil
    Ethernet Gigabit Ethernet

aklımı samsung olması karıştırdı dogrusu.ve fiyatı bide.vatanın kampanyası var ya kendisi 1000usd+kdv.fikir verirseniz cok sevinirim.özellikle ekran kartı nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 5 Ekim 2008; 0:50:24 >

• Samsung bilgisayar ekran kartından kaybediyor. Samsung Türkiye'de laptop piyasasına yeni girdi. Belki çok iyi bir firma. Ama ürün desteği hakkında pek bir bilgimiz yok. Ancak kullanıpta çabuk bozulanlar olursa onlar söyleyebilir teknik desteğinn ne düzeyde çalıştığını. Pek bir sorun olacağını zannetmiyorum. Kaliteli bir üründür. Samsung benim güvenimi kazanmış bir firmadır. Senin seçimin sen karar ver. İyi ama Samsung'un bu modelinden daha güzelleride var. Onlarada bakmanı öneririm.
  • arkadaşalr en sonunda şu casperın p8600lük modelini vatandan aldım.ve amiyane tabirle taş gibi bi bilgisayar:D
    ya bnm merak ettigim şu vista puanlarına nerden bakıyoruz ve naası güncelleyebiliyoruz?
  • yeni aramıza kartılan arkaddaşlar hoşgeldiniz

vista puanı için bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de. sonra windows deneyimi dizini tıkla. açılan sayfada puanımı güncelleştir de

bunu yapmadan önce tüm program msn vs.. kapatırsan daha düzgün bi sonuç alırsın
  • peki notebook un ilk alındıgında 14 sat şarjda kalması gerekiyor ya peki bu süre zarfında kapalı olması mı gerekli yoksa açıp kullanabilr miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sivıl encınyır

peki notebook un ilk alındıgında 14 sat şarjda kalması gerekiyor ya peki bu süre zarfında kapalı olması mı gerekli yoksa açıp kullanabilr miyim?

Ben bilgisayarı teslim aldığımda şarjı full gelmişti bana ben 14 saat şarjda bırakmadım. Bendemi bir hata var acaba ?
  • yok bana da şarjı full geldi.ama eleman şarjı bittikten sora 15 saat şarjda kalsın dedi.içinden de öle bi kagıt çıktı.o yüzden sordum
  • ya bide benm çantamın üstünde casper falan yazmıo.acaba dier arkadaşların çantasının üstünde casper yazıo mu yoksa bana cakma çanta mı verdlr
  • quote:

ya bide benm çantamın üstünde casper falan yazmıo.acaba dier arkadaşların çantasının üstünde casper yazıo mu yoksa bana cakma çanta mı verdlr

Benimkinde yazıyo... ztn casper store lardan alanlara casperın cantasını veriyolar... sen nerden aldın ?
  • Baba çanta vermediler. Ben Casper'ın bayisinden aldım ama store değildi ! İçindende çıkmadı 15 saat şarjda dursun diye. Sizin şarjlar ne kadar dayanıyor ?
  • arkadaşlar
    casper p8600 makina aldım
    cpu ssıcaklığını everest 50 C de gösteriyor.Crysis oynadığımda cpu 72 C ekran kartı 73 C gösteriyor normalmi
    sizde durum nasıl
  • ya bn vatandan aldım da kıçıkırık bi çanta verdiler...gidip kavga mı çıkarsam acaba yaa?
  • ya bi de puanımı falan da güncelledim ama hala 4,8 olarak gözüküo:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 5 Ekim 2008; 18:46:44 >
  • quote:

ya bi de puanımı falan da güncelledim ama hala 4,8 olarak gözüküo:(

Puanı güncelleştirmeyi bi daha dene.. Fakat hiç bi program açık olmasın...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.