Şimdi Ara

YENİ C5 (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.247
Cevap
13
Favori
386.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Hiç bir zaman arabanın üzerindeki kurumuş pislikleri hatta küçük tozları bile elinle çıkarmayı deneme, özellikle koyu renkli arabalarda hemen çizlir..Senin bahsettiğin çizik eğer üzerinde tırnak takılıyorsa pasta cila ile yok olmaz ama iyileştirme yapar..Yok tırnağın takılmıyorsa çiziğin üzerinde canını sıkma pasta cila ile hallolur.

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli_3535

yha bi sorum olucak arkdaslar yardımcı olurmusunuz arabamı kuş pisletmişti bende çıkarayım derken araba hafif çizikler oluştu pasta cilayla çıkarmı sizce??
    İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığına inanır.
  • Sağol Yavuz'cum..Nakite ihtiyacım olmasa inan ki satmayacağım..Hesapta olmayan sorunlar çıktı..Neyse İnşallah satmadan halledebilirsem satmaktan vazgeçecem zaten..

quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

Birol abi aracı satmana üzüldüm. İnşallah sorunlarını kısa zamanda çözer sıkıntıdan kurtulursun.
  • Birol abi hayırlısı olsun..Allah exclusive almayı nasip eder inşallah ;) Bu arada Bu mondeo alan joyful arkadaşın dizel mondeonunn fiyatından haberi yok galiba..İncelemesini ve dizel olmasına rağmen ne kadar fazla yaktığını görmesini(ki benzinli mondeoda petrol istasyonu sahibi olmak lazım) şiddetler tavsiye ediyorum..Saygılar
  • kardeşim bildiğim kadari ile yok!!
  • uzun suredr passat ile c5 arasında tercih yapamadım.. ve sonunda benim için c5 in daa uygun olduğuna karar verdim. Bu gun citroen bayiinden fiyat aldım 58800 ytl.. sxpk+sunroof. 1000 ytl indirim yapabilrlermiş acele edersem.. sizce fiyat uygunmu? daha ucuza alabilr miyim?
  • Kaan eski mesajlarımı okursan aylar önce bende senin gibi çok kararsızdım innaırmısın günde 3 defa vw ve citroen bayisine gidiyordum:))) c5 mi passatmı??? bu düşüncemi çok kişiyle paylaştım bana en mantıklı yanıtı veren otohaber editörü oldu ve c5 al kutluhan dedi

iyikinede c5 almışım hem donanım hem performans hem güvenlik hem sürüş dizaynı hemde 150 ytl dizelle şehiriçi 680 km yapıncada off beee dedim:))))

geçen autoshowdaydım ve baylasın temsilcileriyle görüştüm yaklaşık 3 saat :))) bu sıralar zam gelcek haberin olsun.Dövizin artışı her sektörü etkiledi sonuçta

Ben tam 3 ay araştırdım herşeyi didik didik ettim ve c5 e karr verdim,sen beni dinle ve bana dua et

saygılarımla...

Orjinalden alıntı: kaan27m

renk konusunda bir onerin olacak mı...füme veya siyah renk secenekleri var. ben ikisinide beğendim. siyah renkte döşeme açık renk oluyor. hangisini tavsiye edersin?

Füme kesinlikle harika bi renk Yeni C5 için ama bence Beyazada bakın gerçekten çok yakışıyo beyaz. ama görünüşe göre koyu renk düşünüyosunuz. ozaman kesinlikle Füme
    NEW C5 1.6 SXPK M/T
  • arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum c4 almaya karar verdim. 2007,15bin.km. c4 sxpk 1.6bva benzinli otomatik,troptonik vts var 25 bin ytl anlaştık nedersiniz.ACİL YARDIM ?
    Öncelikle şunu söyleyeyim..Beni bu topikten çoğu arkadaş tanır..C5'imi ne kadar sevdiğimi ve beğendiğimi..Ama gel gelelim maddi sıkıntılar ve kredi yüzünden arabamı satılığa çıkarmak zorunda kaldım..Eğer düşünürsen benim arabam şu anda, 4400 km.de ve bir çizik dahi yok,siyah renk..Sıfır gibi.Artı xenon far, cam filmi ve boya koruma yaptırdım..Sadece sunroof yok arabamda sxpk donanımlı..Ve fiyatı 52.000 YTL.ye düşürdüm..İlle de sıfır alacağım diyorsan sen bilirsin tabiki ama 4 milyar kar etmek istiyorum ve sıfır gibi araba almak istiyorum diyorsan sana benim arabayı tavsiye ederim..Saygılar..

quote:

Orjinalden alıntı: kaan27m

uzun suredr passat ile c5 arasında tercih yapamadım.. ve sonunda benim için c5 in daa uygun olduğuna karar verdim. Bu gun citroen bayiinden fiyat aldım 58800 ytl.. sxpk+sunroof. 1000 ytl indirim yapabilrlermiş acele edersem.. sizce fiyat uygunmu? daha ucuza alabilr miyim?

• ikinci ele cok sıcak değilim... birde koyu renk dösemenin daha ii olacagını dusunuyormm. önerin için teşekkürler.....

Orjinalden alıntı: Carismatiq52

Arkadaşlar eğer imkan varsa 2.0 Exclusive alın derim..Bende 1.6 SXPK var inanın gözüm exclusive de..İmkan varsa kaçırmayın..

2.ele düşsün birazda ucuzlasın 35e filan inince alırız şaka bir yana aacaba 2el değeri nedir hiç düşmüşmüdür
    GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
    ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
  • Ben Exclusiveimi 80e aldım, 15000km ye geldim.
    Dese ki biriniz ben nakit 80 veriyorum, satmam, çünkü yenisinin gelmesini beklemeye tahammül edemem.
    O bakımdan 35 e falan düşmesine daha çoooook var.

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

quote:

Orjinalden alıntı: Carismatiq52

Arkadaşlar eğer imkan varsa 2.0 Exclusive alın derim..Bende 1.6 SXPK var inanın gözüm exclusive de..İmkan varsa kaçırmayın..

2.ele düşsün birazda ucuzlasın 35e filan inince alırız şaka bir yana aacaba 2el değeri nedir hiç düşmüşmüdür

• Ümit bey, gittigidiyordan powerbox pro digital modül satın aldım, yakıt basınç sensörüne takılıyor. Fabrika ayarlı (%50 power-% 50 ekonomi) kullanıyorum, performans özellikle alt devirlerde arttı. Boxı maksimum power ayarına getirdiğimde araç coştu ama 5-10 km sonra araç yavaşlamaya başladı. Motoru stop ettirip kaputu açtığımda önde radyatör ile motor arasında bir yerlerden duman çıkıyordu. Sence sorun nerden kaynaklanıyordur? powerı tekrar düşürüp fabrika ayarına getirdim, şu anda problem yok ama sanki zorlanınca problem çıkartacak endişesi yaşıyorum.. Box kullanıcısı olarak yardımcı olursan sevinirim. İyi akşamlar

Aanlattığından ben şunu anlıyorum.
    Sen basıncı arttırınca, radyatörle motor arası bir yerde bulunan basınçlı yakıt hatlarındaki herhangi bir ek yerinde kaçak oluştu ve dışarıya yakıt kaçtı.
    Bu nedenle basınç da yükseltilemediği için araç yavaşladı. (Mazot pompası az miktarda yakıtı yüksek basınca çıkartabilir ama kaçak olursa tam güç çalışsa da basıncı yükseltemez.
    Duman dediğin de herhalde kaçak mazotun sıcak bir yüzeye gelmesinden olmuştur.

Eğer gerçekten kaçak olduysa sen basıncı düşürdüğün halde, yine de kaçak olacağını tahmin ediyorum. Umarım yanılıyorumdur.
    Yanılmıyorsam, muhtemelen bir ek yerinden kaçak vardır, tamir edilecek.

Benim box'a gelince, bir kaç gez stop etme probleminden bahsetmiştim, onunla ilgili olarak;
    Beni tekrar takıp ayarları denemeye ikna ettiler. Onların dediği yönde ayar yaptıkça daha kötü oldu durum. Buradan vazife çıkartıp ters yöne ayar yaptım.
    Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. Sorun çözüldü gibi. Ama ben en az 500 km devirmeden tamam demiycem.

quote:

Orjinalden alıntı: mk23

Ümit bey, gittigidiyordan powerbox pro digital modül satın aldım, yakıt basınç sensörüne takılıyor. Fabrika ayarlı (%50 power-% 50 ekonomi) kullanıyorum, performans özellikle alt devirlerde arttı. Boxı maksimum power ayarına getirdiğimde araç coştu ama 5-10 km sonra araç yavaşlamaya başladı. Motoru stop ettirip kaputu açtığımda önde radyatör ile motor arasında bir yerlerden duman çıkıyordu. Sence sorun nerden kaynaklanıyordur? powerı tekrar düşürüp fabrika ayarına getirdim, şu anda problem yok ama sanki zorlanınca problem çıkartacak endişesi yaşıyorum.. Box kullanıcısı olarak yardımcı olursan sevinirim. İyi akşamlar

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.