Şimdi Ara

Yeni C4 mü Yeni Honda Ciyt mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ C4 SX 1.4İ 16V Benzinli 27.846 TL.
    CITY 1.4 LS Benzinli 29.800 TL.

• Sınıf farkı var

Fiyat farkı var

Herşey açık

Herşey belli

Yeni C4 mü Yeni Honda Ciyt mi?
  • c4 te perde hava yastığı+ Cruise Control var.. ama arka camlar elektrikli değil galiba?
    motor ise c4: 90 ps 133 nm.. lastik:205/16
    city: 100 ps 127 nm... lastik: 175/15

2 bin lira da fark varki sonuçta c4 daha makul...
  • sınıf farkından dolayı C4
  • tabi ki c4 abi sınıf farkı var ama bana kalırsa c4 ün dizelini almaya bak 92 beygirlik dizelleri vardı diye biliyorum.Hatta 2. el c4 hdi'ı rahatlıkla 24-25000 lira ya alırsın.
  • C4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 4 Nisan 2009; 15:56:43 >
  • c4 üst sınıf bundan dolayı c4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C4 daha mantıklı Gerek sınıf farkı gerek fiyat olarak
  • c4 üsün ama madem 30'a çıkıbiliyorunuz 1.6 dizelini düşünün bence.

c4'ün benzinli motorları çok da iyi makineler değil
  • Citröenin 2. el piyasası ve servis durumları da iyimidir?
  • ikinci el sıkıntısı c4 te yaşamazsın.sonuçta bu otomobilin satış adeti belli türkiyede.
  • Makyajlı c4 dizeli 30000ytl nin altına alabilirsin .Daha ilk günden ekonomiye başlarsın her şartta iki araç arasında çok büyük fark var.
  • c4 dizel alın derim hem onlarda 4 cam otomatik var sanırım dizel baz modelinde bayide öle görmüştüm diye hatırlıyorum
  • hersey sınıf degilki. 100 km deki tüketim degerleri arasinda ucurum kadar fark var.performansı soylemiyorum bile.

gerci city asla o parayi hak etmiyor. 32.5 verilecek arac degil. hem jazzda bircok fazladan ozellik var hem daha kaliteli hemde 1 milyar daha ucuz. sırf panaromik cam tavan bile 2 milyar fark yaratmasi lazim. yani tamamen tasarimdan kaynaklanan bindirme politikasi.29 hatta daha ucuz olmasi gereken araba. ki otv indirimi de var cok daha ucuz olmasi lazim.

c4 de 9 litre yakiyor 100 km de ve 13 saniye 0-100. o fiyata alinabilecek cok daha iyi araclar var. illede c sınıfı olmasi gerekmiyor.zaten aralarinda cok buyuk farklarda kalmadi denebilir...lancer corsa fiesta jazz a bakmanizi oneririm
  • C4
  • c4 tabi düz mantıkla ama bahsettiniz araç en baz donanımı city hangi donanım bilmiyorum.
  • City diyen çıkacak mı diye merakla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

City diyen çıkacak mı diye merakla bekliyorum.

döverler adamı be hem daha fazla para ver hemde şekilsiz donanımsız bişeye bin
  • buraya gelip c4 deyip kaçıyoruz sanırım
    hondanın fiyatları uçtu gitti anlaşılan.
  • Kesinlikle C4 derim ama diğer arkadaşlar gibi dizelini tavsiye ederim.Ben kullandım harika bir araba yolda akıp giden bir araç,ancak bol bol elektornik arıza veriyor haberiniz de olsun.Arabanın tipi yeter , hala city e tip veremediler,yine olmamış yakın zamanda değişir,murat abimizi çağırsınlarda fikir alsın japonlar yav niye bu kadar kasıyorlar anlamıyorm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.