|
Bunu Türk milletine anlatamazsın, premium der o aradaki kazığı öder Sonra da çıkar vergi ÖTV yazar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Bunu Türk milletine anlatamazsın, premium der o aradaki kazığı öder Sonra da çıkar vergi ÖTV yazar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Fiyatına göre çok güzel hizmetmiş hocam, özellikle içten yanmalı modeller için daha da avantajlı. Zaten araç ne olursa olsun, ayda 1 kere yıkatıyorsanız bile hizmetin parası fazlasıyla çıkmış oluyor. Lakin ix3 konusundaki düşüncelerimi değiştirmiyor. Bence araç, motor gücüne ve sunduklarına rağmen Türkiye'de pahalı; özellikle Tesla'ya kıyasla çok pahalı. 7.9sn hızlanma çok standart bir değer ve bu araç Tesla Performans modelinin %75'lik dilimine kıyasla %55 vergi diliminde yer alıyor ve buna rağmen hatırı sayılır derece pahalı. O nedenle interneti ücretsiz verdiğini düşünmüyorum, ödemesini peşinen alıyor gibi daha çok. BMW'nin kendine göre albenisi vardır muhakkak ancak Tesla'nın otonom sürüş ve ADAS güvenlik testlerindeki başarısı bir tarafa; performans, iç hacim, ucuz şarj (burada bir parantez açmak istedim. 5 şarj %10 indirimle 14,4 tl/kWh birim fiyata gelirken Supercharger 9,4 tl/kWh birim fiyata veriyor. İndirimli fiyatlarla arada %50 fiyat farkı var hocam ve bu çok büyük bir fark) gibi artıları var. Detaylı kıyaslama yapanlar da çıkar muhakkak ama dediğim gibi araç gücü, iç hacmi arasında muazzam fark var; BMW'nin %20 vergi avantajına rağmen fiyatı 2 milyon+ daha pahalı. Analitik bakınca bana anlamlı gelmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 17 Şubat 2026; 8:29:52 > |
|
|
Yok hocam kesinlikle pahalı, yanlış anlaşılmasın. Ben fiyatı savunmadım, net pahalı :) ama tesla ile bmw'yi de kıyaslamam, yolları da yılları da farklı. Eleştirdiğiniz konularda tesla daha beter bir firma. İnternet paralı, adas sistemleri sonradan satılıyor, yani tesla cam tavanını tavan döşemesiyle kaplayıp cam tavansız olarak satıyor ya standart donanımda başka söze de gerek yok. Şunu bırakın bmw'nin opel falan bile yapsa söylenmedik söz kalmazdı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
sen dumanla mı haberleşiyorsun arabanla? bu nasıl bir sorgulama kafası. bmw kullanıcısı olduğunu bu kadar belli etmene gerek yok. ayrıca bmw'nin denilen pratikten vazgeçtiği de yok. al bak BMW Commits to Subscriptions Even After Heated Seat Debacle https://www.thedrive.com/news/bmw-commits-to-subscriptions-even-after-heated-seat-debaclehı en sevdiğiniz milyar dolarlık alman şirketleri zaten elektrikli araçta başarısız olmasına rağmen niye kolladığınızı anlamıyorum. hisseniz mi var? araban var desen bile arabanın değeri gün geçtikçe azalacak. insanlar şikayetçi olmasa o da kaldırılmayacaktı. yani şu evet öyleydi ama artık yok deme kafasını anlamıyorum. kendileri çıkardığı sorunu kendileri çözünce alkışlayalım mı? arabayı onlar sürüyor zaten. şu cümleyi kurmak da hoşuma gitmiyor ama söylemem lazım, ben işime geleni alırım. marka hastası biri değilim. bmwnin iyi aracı varsa alır kullanırım mesela ama gidip de bmw'nin gtünü bunun için yalamam. |
|
Teslada internete para veriyorsan uzaktan erişime para veriyorsun demektir. Bmwde internete de uzaktan erişeme de para vermiyorsun. Sen bayat espirilerinle para ödemeye devam et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hıhı. alacağın ix3 çok mu klas? gidip bindin mi gördün mü? içi dışı plastik kokuyor. her zaman bir what aboutism çünkü neyin ne olduğunu bilmiyorsun. gidin alın o dandik "premium" arabanızı. teslayı övdüğümden değil ama tesla olmasa hala 150 bin küsürdeki 5-6 yaşında dındık g20'lere 2-3 milyon vermeye devam edersiniz. son 10 yıldır çıkan elektrikli arabaların özellikle de alman tarafında ne kadar kötü ve vasat olduklarını gördük. istiyorsan git avrupada 2. el taycanların ix1-ix2'lerin ve eqe'lerin fiyatına bak. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 17 Şubat 2026; 16:35:11 > |
|
fiyat korkunç |
|