Şimdi Ara

YENİ BİR YATIRIMCI OLARAK BORSAYA GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Cepteteb üyesiyim hisse senedi alıp satacağım malum hisseler dip yada daha düşer.Teb hariç hisse senedi alıp satacağım bir platform önerebilirmisiniz?Birde yeni bir yatırımcıya ne tavsiye edersiniz?Bütçe 50-55 bin kadar.(Altın önermeyin altından zaten bir miktar kar edip çıktım bu seviyelerden tekrar alınırmı bilmiyorum döviz ve altın çok riskli.)

• Her bankanın kendi yatırım platformu vardır. Bunun yanı sıra aracı kurumlar da bulunur. İnvestAZ,GCM,Integral vb
  • Bende hayatımda ilk kez hisse yatırım yaptım geçen cuma birikmisim vardı sizin kadar olmasa da rtalb hissesi aldım 10.40 tan şuan 15.30 aldığımdan beri sürekli tavan tavan gidiyor ne kadar gider bilmem ama hergun 1m lot alıcı sırada bekliyor bir süre daha gideceği kesin gibi sonu ne olur tabi bilinmez pcr test kiti üretip satıyor benim gördüğüm popüler hisseler ekiz güler rtalb kısıtlı bilgim bu kadar sağlık biyoteknoloji gıda bu alanlara bak tabi ytd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Purenite kullanıcısına yanıt
    Peki sizin tavsiye edebileceğiniz banka yada aracı kurum var mı?Komisyonu düşük güvenilir.
  • xql1 X kullanıcısına yanıt
    Dahada bu süreç devam ettikçe artacak gibi duruyor şuan borsada ciddi alım fırsatları var.
  • Senin yerinde olsam bilmediğim işe bu kadar para yatırmam çünkü bu parayı çok zor biriktirirsin kaybetmen 2 saat sürer iyi düşün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NadirŞah kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle şuan 1 haftadır düşünme ve araştırma aşamasındayım.Hayali 5 hisse belirledim şuan onlara yatırsaydım müthiş kar etmiştim ama gerçekten yatırsak taklaya geliriz.Şansımız kırık çok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanCOO

Peki sizin tavsiye edebileceğiniz banka yada aracı kurum var mı?Komisyonu düşük güvenilir.
    Bankalar genel olarak 1000TL de 1TL komisyon alır. Ek olarak 3-6 ay arası saklama tutarı alırlar, elinizde bulunan hisseye göre
    Aracı kurumlar

Osmanlı Yatırım 10.000 de 4.25
    Integral Yatırım 10.000 de 5
    A1 Capital 10.000de 6-7

İlk defa borsaya girenler için, maaş aldığınız banka üzerinden işlem yapmanızı tavsiye ederim. Biraz bilgi edinin daha sonra aracı kurumlara geçiş yaparsınız.
    Komisyon ile çalışır. Ben Integral Yatırım ile çalışıyorum ve memnunum. Çok fazla işlem yaparsanız ve mevduatınız fazlaysa bu komisyonlar değişkenlik gösterebilir (Azalır).
  • Öyle düşünürsen 10 yıl önce çeyrek 50 liraydı 5000 liralık alsan şuan zengindin.Maalesef hayat böyle risk alırsan kazanadabilirsin kaybedebilirisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yatırım fonlarından birini tercih edebilirsin.

https://www.tefas.gov.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 29 Nisan 2020; 5:2:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb 1000de 2 alıyor çok al sat yapacaksan önemli bi konu, uygulamasida guzel ama stop loss koyulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Purenite

Bankalar genel olarak 1000TL de 1TL komisyon alır. Ek olarak 3-6 ay arası saklama tutarı alırlar, elinizde bulunan hisseye göre
    Aracı kurumlar

Osmanlı Yatırım 10.000 de 4.25
    Integral Yatırım 10.000 de 5
    A1 Capital 10.000de 6-7

İlk defa borsaya girenler için, maaş aldığınız banka üzerinden işlem yapmanızı tavsiye ederim. Biraz bilgi edinin daha sonra aracı kurumlara geçiş yaparsınız.
    Komisyon ile çalışır. Ben Integral Yatırım ile çalışıyorum ve memnunum. Çok fazla işlem yaparsanız ve mevduatınız fazlaysa bu komisyonlar değişkenlik gösterebilir (Azalır).

Alıntıları Göster
    https://hisse.infoyatirim.com/ arkadaşın tavsiyesiyle burdan başlayacam ne düşünüyorsunuz?

• Zendo kullanıcısına yanıt
    Ben de İnfo ile çalışıyorum. Memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

https://hisse.infoyatirim.com/ arkadaşın tavsiyesiyle burdan başlayacam ne düşünüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Komisyon oranı nedir?
    Info da iyidir, iyi analistleri var. Komisyon bana uygunsa ben de geçebilirim.

• 10 yıldır aktif olan "BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU" başlıklı forumumuz var.
    oradan bazı fikirler edinebilirsiniz :
    https://forum.donanimhaber.com/borsacilarin-bilgi-paylasim-platformu--43391488
  • quote:

Orijinalden alıntı: climanjero

10 yıldır aktif olan "BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU" başlıklı forumumuz var.
    oradan bazı fikirler edinebilirsiniz :
    https://forum.donanimhaber.com/borsacilarin-bilgi-paylasim-platformu--43391488
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için fav.a ekledim takibe aldım.Pazartesi 55binlik hisse alacağım elimde listeler var.Bölerim büyük ihtimal kısa orta uzun vade diye.Güzel tüyolarda alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Ben de İnfo ile çalışıyorum. Memnunum.
    Rta lab ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
  • 10 kat yükselmiş bir kağıt. Başka hisselere bakmanızı tavsiye ederim. Borsa çok yükseldi dikkatli olmanızda fayda var. Düşüşlerde kademeli olarak alım yapılabilir. Paranızın tamamıyla girmeyin. Bist30 içindeki hacimli kağıtlara bakın. Bir gün tavan, başka gün taban olan kağıtlardan uzak durun. Malı kucağınızda bulur düşüşte satamazsınız bile. Uzun vadeli yatırımcı olursunuz. Hem de çok uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 4 Mayıs 2020; 14:56:19 >
  • Arkadaşlar 57 bin gibi bir meblağ ile giriş yaptım borsaya portföyüm şu şekildedir
    TAVHL ALIŞ 16.97X1000 LOT
    ŞİŞE 4.85X1000 LOT
    SAHOL 8.29X800 LOT
    GARANTİ 7.91X1000 LOT
    THYAO 10.66X2000 LOT
    Orta ve uzun vadeli değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  • Hocam hayırlı olsun, hisseler güzel yalnız kenarda para tutun olası bir düzeltmede maliyet düşürürsünüz. Bu arada Tuncay Turşucu Twitter dan takip edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.