Şimdi Ara

Yeni bir Web projesi için tavsiyeleriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, youtube benzeri ancak teması ve ana fikri farklı olan bir video sitesi hazırlamak istiyorum, global olarak herkesini dikkatini çekebilecek bir proje. Şu an benzeri bir site yok. Web programlama ile çok uğraşmadığım için hangi teknolojileri kullanmam gerektiğini de tam bilmiyorum açıkçası.

Javascript, php,html, css biliyorum. node.js, angular.js tarzı güncel framework'leri bilmiyorum. Önce dili öğrenmeliyim, bu arada aklımdaki projenin functional requirement'larını belirlemem gerektiğini düşünüyorum . Hangi dili kullanmalıyım, Bu konudaki önerileriniz nelerdir?

Bodoslama başlamak yanlış olur, her şeyi planlayıp tasarlayıp en son kodlamaya geçmeyi düşünüyorum. Bu arada şu an web programlama ile ilgisi olmayan bir işte çalışıyorum. Full stack web developer tarzında bir işe girip bu konuda biraz kendimi geliştirdikten sonra bu projeye daha güçlü bir şekilde girişmek istiyorum.

Tavsiyeniz ve görüşleriniz nelerdir arkadaşlar bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loves_oi -- 7 Kasım 2015; 13:14:04 >

• Merhaba, Web programlama ile fazla uğraşmadığınızı ama Javascript, php,html, css bildiğinizi söylüyorsunuz.Sanıyorum ki konular hakkında bir fikriniz var yani girişlerini yapmışsınız.Bunu kesinlikle yargılıyorum olarak algılamayın, öyle bir niyetim yok.Şimdi bu projeyi kar amaçlı yapmayı mı planlıyorsunuz, yoksa sizin için önemi mi var? Çünkü iş gözüyle bakıyorsanız her şeyin sağlam temellere oturması lazım, bu bilgiyi kendiniz de görmüyorsanız, bir profesyonelden yardım alın. Yok ben kendim yapacağım diyorsanız, proje zaten beyninizin için de bir kağıt alın elinize planlayın sonra özellikleri not edin ve internet de o özelliğin nasıl yapılacağını arayın.Bu sizi gerekli teknolojilere götürecek. Bundan sonrası gereken teknolojilerin önem sırası.Projeyi bilmeden size şu dili öğren demek saçma olur. İyi forumlar diliyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.