Şimdi Ara

Yeni bir virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizde de varmı bilmiyorum ama bütün tarayıcılarıma virüs bulaştı eset bi bok bulmuyor. Virüs şu örneğin forum donanım habere girecem yani üye girişi yapacam ama isim şifre yazıyorum yeni bir sayfaya atıyor tekrar giriyorum tekrar istiyor yada microsoft hotmail e girecem msn şifre yazdığım halde şifre yazın diyor girişe basınca. Facebook da da aynı şey geçerli giriş yapacam msn şifre yazıyorum enter bi baktım tekrar giriş sayafasındayım deli oldum ya.. Bildiğiniz bir çözüm varmı ?Bana sanki keylogger var da yazdığım şifreleri siteye yazıyormuşum gibi gösterip aslında kendinde saklıyor gibi filan bişey geliyor aklıma bu geldi o yüzden virüs dedim. Eset 7 ile full tarattım bi b.k bulmadı combofix de aynı anca sxe yi siliyo :(

• Norman Malware Cleaner diye bir program var, güncel sürümünü aşağıda vereceğim adresten çekin.Portabledır, ve güvenli modda açıp taratın programla.

Ayarları için : Options kısmında Cleaning Options var, orada ortada Enable Rootkit Cleaning seçeneğini seçip üstten Scan sekmesine dönün.Ardından full seçeneğini seçip sağ aşağı taraftan Start deyin.Tarama biraz uzun sürer bilgisayarın doluluğuna göre, isterseniz flash disk, harici disk varsa onlarıda takın.Neleri sildiğini tarama bitince inceleyin programdan, eğer bir dosyayı geri almanız gerekirse de Quarantine sekmesinden restore diyerek alabilirsiniz.

Norman Malware Cleaner

• Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    kardeşim esete suc atma kullanıyorum gayet virüssüz pc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dealt_Rogue

kardeşim esete suc atma kullanıyorum gayet virüssüz pc.

:) senin pc ye adam akıllı vrs girmemiş demekki :D
  • Cnyylmz kullanıcısına yanıt
    şuan bit defender %80 de tarama durumu ve bulunan tehtitler temp dosyalarında olduğunu söylüyor tam açılımı bilmiyorum ama /windows/temp filan dı daha bitmedi ve işin kötüsü temizliyemiyor diye şuan 15 virüs buldu bunlardan biri de eaysantichaet ? ne iş ya bu
  • arkadaşlar virüs taraması bitti bütün temp klasörünü sildim ancak devices/windows/temp yok nerdeyse bulamadım bit defende de onu silemedi nasıl hallolacak bilen varmı ?
  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    klasör görünmüyormu?
  • bit defender kullanmadım ama antivirüs ile tarama yapacaksanız güvenli modda tarayın.
    windows açık olursa sistem dosyaları kullanımda olacağı için temizleyemeyebilir virüsü.
    Ya diski çıkarıp başka pc ye 2. disk olarak takıp taratın ya da güvenli modda.

Ben kaspersky kullanıyorum, onu denemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akr3p0lis

arkadaşlar virüs taraması bitti bütün temp klasörünü sildim ancak devices/windows/temp yok nerdeyse bulamadım bit defende de onu silemedi nasıl hallolacak bilen varmı ?

Windows boot ekranindan güvenli kipe gir ve silemediğin tüm dosyaları güvenli kipte sil.

Eğer gözükmüyorsa dosyalar denetim masasi>klasörler>gizli dosyaları göster seceneginden secebilirsin.
  • belki tarayıcı reklam yazılımları vardır antivirüsler bunlara bişey yapmaz adwcleaner dene kardeş
  • Dr. Web ile tarama yapın.
  • Öner kullanıcısına yanıt
    güvenli modda derken o zaman da sitem kullanılmıyor mu ?
  • quote:

sistem dosyalarının çoğu ve açılışta çalışan programlar çalışmazlar.
  • quote:

sistem dosyalarının çoğu ve açılışta çalışan programlar çalışmazlar.
  • Öner kullanıcısına yanıt
    sorunun ne olduğunu anlmadım güvenli modda da tarattım ama hepsi device/windows/temp de çıkıyor silinmiyor öyle bi klasörü de bulamadım artık habire cclnear dan temizleme yapıyorum dh ye giriyorum bi şekilde faceye giremeyince tekrar sıfırla tekrar gir baya uğraştıyor format atmadan bi kurtulamadık gitti illetten. bit defender eset combofix herşeyi denedim.
  • Tarayıcıları tamamen kaldırıp tekrar yükleseniz acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.