Şimdi Ara

yeni bir ürün ve yeni sorular(makarneks)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni bir ürün çıkarıldı ismi makarneks benim gibi öğrenci olup zamanı olmayanlar için ideal bir besin olarak duruyor. Bunun normal makarnadan besin olarak farkı nedir merak ediyorum. Glutemik endeksi normal makarna gibi midir? Karbohidrat ihtiyacımıza vereceği cevap nedir? Kısacası bu makarneks nedir ne değildir normal makarnadan farkı nedir bilen var mı?

• Bildiğin eriştenin yanına sos eklenmiş hali.

Indian noodle tarzı bişey yapmaya çalışmışlar.

Ama fiyat olarak pahalı bence, 90g erişte 1tl!?.. 500g makarna fiyatına satıyorlar.

Makarna-erişte hemen hemen aynı zaten.

Buda besin değerleri ve içindekiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 18 Kasım 2013; 14:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bildiğin eriştenin yanına sos eklenmiş hali.

Indian noodle tarzı bişey yapmaya çalışmışlar.

Ama fiyat olarak pahalı bence, 90g erişte 1tl!?.. 500g makarna fiyatına satıyorlar.

Makarna-erişte hemen hemen aynı zaten.

Buda besin değerleri ve içindekiler.

Yağ oranı normal makarnaya göre biraz yüksek gibi.

• kısaca çöp. makarna pirinç varken bune yahu ?
  • Hazırlanış olarak daha çabuk ve daha pratik duruyor o yüzden merak ettim yoksa makarna varken

Soslar yüzünden yağ oranı fazla çıkıyor olabilir.
  • Ayrıca içeriğini tekrar okuyunca fark ettim buğday unu ile hazırlanmış. makarnada durum buğdayı irmiği kullanılıyor. bu yüzden vitamin ve mineral bakımından makarna çok daha zengin. bknz:http://en.wikipedia.org/wiki/Semolina

Makarneks bence reklamlarında da bahsettikleri gibi, yemek için zamanı olmayan yada hiç yemek deneyimi olmayan, bilmeyen insanlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Ayrıca içeriğini tekrar okuyunca fark ettim buğday unu ile hazırlanmış. makarnada durum buğdayı irmiği kullanılıyor. bu yüzden vitamin ve mineral bakımından makarna çok daha zengin. bknz:http://en.wikipedia.org/wiki/Semolina

Makarneks bence reklamlarında da bahsettikleri gibi, yemek için zamanı olmayan yada hiç yemek deneyimi olmayan, bilmeyen insanlar için.

Baya detaylı bir bilgilendirme oldu dostum sağolasın. En iyisi ben makarna yapmayı öğreneyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karbonhidrat 18,2 neyi karşılarki bu olsa olsa ara öğün olur belki veya anlık bardak çorba gibi bir şey olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.