Şimdi Ara

Yeni bir Tartışma[Önemli]!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt arkadaşlar geçen gün birisiyle bir iddaya girdik o diyorki hiç kaza yapmayan şöför en iyi şöfördür die bende kazaa yapan şöför en iyi şöfördür diyorum sizce bu konu nası sonuçlanır yeni bir tartışma konusu sizinle paylaşmak istedim şimdiden teşekkürler........

*En iyi şöför kaza yapandır.
    *En iyi şöför kaza yapmayandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..TuNç.. -- 18 Nisan 2007; 18:11:14 >

• arkadaşım bence en mantıklı cevap en iyi şöför dikkatli ve trafiğe uyugun hareket eden aynı zamanda kuralları ihlal etmeyen şöfördür
  • en iyi sofor tabiki hic kaza yapmayandir, cok iyi oldugu icin tehlikeleri onceden farkedebiliyor. kaza yapiyorsa demekki bi yerde hata yapiyordur. sen baskasina carp veya baskasi sana carpsin farketmez, iyi bi sofor olsaydi baskasinin sana carpmasinida izin vermezdin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YunTi

en iyi sofor tabiki hic kaza yapmayandir, cok iyi oldugu icin tehlikeleri onceden farkedebiliyor. kaza yapiyorsa demekki bi yerde hata yapiyordur. sen baskasina carp veya baskasi sana carpsin farketmez, iyi bi sofor olsaydi baskasinin sana carpmasinida izin vermezdin.

ama ozaman kadınlarda en iyi şöför oluyor bende arabamı alırım en sağdan yavaş yavaş giderim buda iyi şöförlük olur ama istanbul trafiği yada başka bişey bence kaza yapan yaptığı kazadan ders alan ve bilinçlenen şöför daha iyidir...
  • Benim mesleğimle ilgili örnek vermek gerekirse;

En iyi kaptan gemi batıran kaptandır.

Yani bu yüzden vereceğim cevap belli.

• Ben opel astrayı parçalayana kadar kendimi şöför sanardım..

Kazadan sonra tamamen değişti araba kullanışım ve daha bir tecrübe sahibi oldum sanki kazadan sonra..

İyi şöför her zaman iyi şöfördür..Kazadan önce yada sonra fakat önemli olan bir yerde tecrübe..
  • bende kendi mesleğimden örnek vereyimm ..bir genel cerrahın apandisit diye açtıgı tüm vakalar apandisit çıkıyorsa kötü doktordur bir genelcerrahın apandisit diye açtığı vakalar kuş çıkıyorsa kötü doktordur ...bir genelcerrahın açtığı vakalar bazen apandisit bazen kuş çıkıyorsa idealdir.. bazen daha ciddi sonuçlardan kaçınmak için risk alınabilir .. kazada yapılabilir .. bende bir kaza yapmıştım ..kaz a çarpıp kaza yapmıştım ..e birden çıktı yola ne yapiim ..kaza çarpiimde kazamı yapiim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir iş fikri ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elbette o kaza anındaki stresi heyecanı asabiyeti yaşamış şoförler daha temkinli daha tecrübeli olmuş olabiliyorlar.
  • aslında çok karışık bir konu o yüzden bir kişi kaza yapan iyidir der diğeri yapmayan iyidir der bu konunun sonu yok
    Bence iyi sürücü olmak kaza yapmak ve yapmamak gibi bir şey ile ilişkilendirilemez adam 30 yıllık şöfördür ondan iyisi yoktur fakat gel görki trafik çok arkadaki araç geldi sana çaktı arkadan kaçacak yer yok şimdi bu iyi sürücümü kötümü buna kim karar verebilir,fren patladı ve teknik sorun oluştu kaza yaptın şimdi bu adam kötü şöförmü tabiki değil yani adı üzerinde kaza bu nerden kimden geleceği belli değil kim isteyerek kaza yaparki ansızın olur belki çok mükemmel şöförsündür ama o gün çok büyük kazaya maruz kalabilirsin ne kadar önlem alırsan al kaza olur ne kadar mükemmel şöför olursan ol kaza olur eğer ömrün bitmişse buna kimse engel olamaz biraz uzattım ama kaza ile iyi şöförlük ilişkilendirilemez...

1 aylık şöför kaza yapmaz herkesten mükemmel gibi görünür 30 yıllık şöför kaza yapar en kötü şöför gibi görünür veya tam tersi peki herşey göründüğü gibimidir değildir çünkü öyle görünmez görünse kaza olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 18 Nisan 2007; 18:30:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Ben opel astrayı parçalayana kadar kendimi şöför sanardım..

Kazadan sonra tamamen değişti araba kullanışım ve daha bir tecrübe sahibi oldum sanki kazadan sonra..

İyi şöför her zaman iyi şöfördür..Kazadan önce yada sonra fakat önemli olan bir yerde tecrübe..

Aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ciko_Seko

aslında çok karışık bir konu o yüzden bir kişi kaza yapan iyidir der diğeri yapmayan iyidir der bu konunun sonu yok
    Bence iyi sürücü olmak kaza yapmak ve yapmamak gibi bir şey ile ilişkilendirilemez adam 30 yıllık şöfördür ondan iyisi yoktur fakat gel görki trafik çok arkadaki araç geldi sana çaktı arkadan kaçacak yer yok şimdi bu iyi sürücümü kötümü buna kim karar verebilir,fren patladı ve teknik sorun oluştu kaza yaptın şimdi bu adam kötü şöförmü tabiki değil yani adı üzerinde kaza bu nerden kimden geleceği belli değil kim isteyerek kaza yaparki ansızın olur belki çok mükemmel şöförsündür ama o gün çok büyük kazaya maruz kalabilirsin ne kadar önlem alırsan al kaza olur ne kadar mükemmel şöför olursan ol kaza olur eğer ömrün bitmişse buna kimse engel olamaz biraz uzattım ama kaza ile iyi şöförlük ilişkilendirilemez...

1 aylık şöför kaza yapmaz herkesten mükemmel gibi görünür 30 yıllık şöför kaza yapar en kötü şöför gibi görünür veya tam tersi peki herşey göründüğü gibimidir değildir çünkü öyle görünmez görünse kaza olmaz

başka söze gerek yok

• en iyi şöför her şartta bütün kurallara uyan şöfördür. e kurallara uyunca da pek kaza olmuyor zaten
  • kaza yapmak sadece iyi bir söfor icn tahlihsizlik olur ve aynı zamanda bundan ders cıkartarak daha iyi bir söfor olma yoluna ilerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

en iyi şöför her şartta bütün kurallara uyan şöfördür. e kurallara uyunca da pek kaza olmuyor zaten

yapma bunu kadınlarda kurallara uyuyor uymaya çalışıyor peki sen trafikte seni çıldırtmayan kadın şöför gördünmü görmüşündür ama nadirr şimdi buda iyi şöförmü oluyor hergün trafkte binlerce insana küfür ediyorsuz kimnden aldın eğliyeti die ama belkide adam hiç kaza yapmadı 30 yıldan beri araba kullanıyor ama hiç kaza yapmadı budamı iyi şöför.....

• Dünyanın en iyi şöförüde olsak. Bütün kurallara uysakta kırmızı ışıkta dururken biri gelip arkadan da çarpabilir veya düz yolda giderken lastik patlayıp yoldan çıkabiliriz. Sonuçta çok iyi şöför olsakta kurallara uysakta kaza insanı gelip buluyor bazen. Bundan dolayı bence sadece yüzde olarak, iyi şöför daha az kaza yapar, kötü şöför daha çok kaza yapar diyebiliriz. Kısaca kaza yapmak şöförlüğün net bir ölçüsü değildir kanımca.
  • İyi söför kaza yapan söfördür nedeni ise kaza yapmıstır tecrübe sahibi olmuştur o hatayı kolay kolay tekrarlamaz tabi bu benm düşüncem
    kurallara uyan lar ise 90 la sol seriti kapatanlar diyorsanız yanılıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferdenon -- 18 Nisan 2007; 20:46:36 >
  • bu soruya istatiksel verilerle cevap verilebilir ancak bana öyle geliyor ..
    kaza oluşturan sebeblerin bütünlüğü ( yolun fiziği yapısından tutta trafikteki araç sayısına kadar .sürücünün yıllık aldığı km vs vsvs bir sürü şeyi hesap edeceksinki öyle cevaplayacaksın ..)

soru çok yavan ..özür
    bir tır şöforunun kaza ihtimali ile hafta sonu pikniğe giden şöforun kaza ihtimali aynımıdır ?
  • İyi şöförlüğün kaza yapıp yapmamak ile bir alakası olacağını sanmıyorum.
  • ben sanıyorum..
    pardon kaç kaza yaptıgını düşünerek yazıyorum bunu ..ömrü billah kaza yapmamış adam bence ya araba kullanmamıştır yada türkiyede yaşamamıştır
    yoksa bir kereden birşey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 18 Nisan 2007; 20:49:36 >
  • En iyi şoför mezarda.

Ona göre iyi olup kendine ona göre güvenmek lazım. Trafikte kendinden çok karşındakine dikkat etmek lazım. Trafik kazaları hep tek başına olmuyor. Bazen 2-3 araç giriyor birbirine.
    Bazen en iyide olsan, en iyiyide yapsan kaçamazsın tehlikeden.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.