Şimdi Ara

Yeni bir Tartışma[Önemli]!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hem kendi canını ve malını
    hem de çevresindekilerin canını malını düşünen şöfördür.

en iyi şöför kaza yapmadığı gibi başkalarına da tehlike yaratmaz.

a noktasından b noktasına en hızlı giden değil en güvenli giden en iyi şöfördür.
    sürat iyi şöförlükle ölçülmez.
    sürat risk almaktır.
  • En iyi şoför ayık olandır.
  • EN İYİ ŞÖFÖR BENİM
  • kaza anında hiçbir insan mantıklı haraket edemez.her anı kollayabilecek ve sezebilecek yapıya sahip insanda nadirdir(belki de yoktur). bence kaza olayı yerine , kurallara uyan şöför en iyi şöfördür.
  • Ha evet en iyi şöför bol bol kaza yapandır, yaya gördü mü üstüne sürendir, tır gördümü direkt altına girendir,
    en iyi kasap satırla parmaklarını doğrayandır,
    en iyi pompacı depoyu doldururken sigara içendir,
    en iyi elektrikçi en çok çarpılandır değil mi...

yavaş giden kadın şöförlere hiç kabahat bulmuyorum, en azından kendini biliyor, ya hızlı gidip bodoslama size çarpsaydı? O zaman iyi şöför olmuş olurdu değil mi? Kazasını da yaptı, iyi şöför oldu artık...

Aptal insan hatalardan ders almaz,
    Normal insan kendi hatalarından ders alır,
    Akıllı insan başkalarının hatalarından ders alır, kendisi hata yapmaz...
    Kendini bilmek büyük erdem....

• En iyi şöfor yaptığı kazadan ders alan şöfordur. yaptığı hatayı bir daha yapmayan şöfor en iyi şöfordur. ayrıca bence iyi şoför olmak için en az bir kere kaza yapmanız lazım. çünkü kaza yapınca insan değişik bir piskolojiye giriyor.bu pikolojiyi görmek lazm. Ama en iyi şöfor kendi yeteneklerini,arabanın kabiliyetlerini ve fizik kurallarını bilen kişidir.
  • En iyi şöfeeeer kurallara uyan şofer dir .
  • İyi şöför kaza yapabilir... Kazmanın biri gelip duran araca carpacak ve ben kötü şöför olacagım

İyi şödör Dikkatli , kurallara uyan ve ŞANSI olan insandır...

Şansa çok inanan biriyimdir.
  • bence en iyi şoför ceza yemeyen şofördür.
  • kaza: ismi üzerinde kaza,kader...yani usta şöför acemi şöför dinlemez...eğer kaderinde varsa kaçamazsın kazadan...nice usta şöförler kaza yapmıştır...ve nice acemiler de hala trafikte ve kaza yapmamıştır...biraz felsefik oldu ama işin aslı budur bence...
  • kaza yapmış olsun veya olmasın kendisinin YOLLARDAKİ EN İYİ SÜRÜCÜ OLDUĞUNU SANMAYAN sürücü iyi sürücüdür.

aracını ve kendini en iyi bilen sürücü en iyi sürücüdür.

aracının bakımını aksatmayan sürücü iyi sürücüdür.

trafikte makasa girerek veya benzeri hareketler yaparak insanların hayatı ile oynayanlar değil iyi sürücü bence ADAM BİLE DEĞİLDİR

yolun sağına yanaşmadan yolcu indirip bindiren toplu taşıma araçlarını kullananlar uzuuuuun bir korna sesini hakedenlerdir...
  • en iyi şöförler formula 1 pilotlarıdır.
    bakınız ricardozonta.
  • iyi şöför, şöförlüğün sadece kişisel meziyetlerden değil araç ile bütün olabilmenin tinsel bütünlüğünde yattığını bilen şöfördür, aracının sınırlarını bilen-sorumluk sahibi olan kişidir, trafikte diğer sürücülerin de hayatını kolaylaştıran kişidir iyi şöför..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

en iyi şöförler formula 1 pilotlarıdır.
    bakınız ricardozonta.

teknik açıdan bakarsak ben ralli pilotları derim;

1. Ebad ve kullanım açısından seri üretim araçlara nispeten daha yakın sayılabilecek araçlar ile yarışmaktadırlar dolayısı ile bizim "şöför" kavramımıza daha yakındırlar. Formula 1 aracının kullanımı otomobil kullanımından çok farklı birşeydir, ayrı bir uzmanlık konusudur.

2. Ralli pilotları, Formula 1 pilotları gibi her virajını 300 defa geçtikleri, ezberlerinde olan düz bir parkur yerine doğa şartları ve bir bilinmeze karşı da yarışırlar. Bu onları daha nitelikli yapar.

3. Ralli pilotları ayni zamanda mekanikten de anlayan, gerektiğinde aracını kenara çekip tamir de edebilen vasıflı elemanlardır, formula 1 pilotu gibi kaskını yere çapıp öfke içinde araçtan uzaklaşmazlar, araç takla atar bunlar düze çevirir devam eder

4. Le Mans gibi uzun dikkat ve beceri gerektiren yarışlara da genelde eski rali pilotları seçilir.

5. Arasıra formula 1, nascar ve ralli pilotları arasında şov amaçlı yarış ve etkinlikler düzenlenir, şu ana kadar bunlardan hiçbirini formula 1 pilotları kazanamamıştır. (Schumi bile)

6. Schumi gerçek hayatta park etme özürlü olduğu bizzat kendisi itiraf etmiştir

• Kendisi eski ralli pilotumuz olan ve bir trafik kazasinda kaybettigimiz kisi kimdi? Cok iyi pilottu ve Balkan sampiyonuda olmustu.

Ayrica en iyi söför önunde gidenin plakasini ezberleyen degil 300 metre ilerdeki radari görebilendir... saygilarimla
  • Ben eski aracımda 2 kere kaza geçirdim. Allah'tan büyük değildi. Bana tecrübe oldu. Artık o hataları yapmıyorum.
  • RENÇ KOÇİBEY
    allah rahmet eylesin

http://www.biyografi.info/kisi/renc-kocibey
  • En iyi şöför: arabasına az yaktırabilen, az fren, az gaz kullanan, içerdeki yolcu veya yolculara ne arabanın hareket ettiğini nede dururken durduğunu hissettiren, arabanın parçalarını daha uzun ömürlü kullanabilen (baskı balata, fren vs.) frenle değil daha çok kompressorle duran(abartmadan tabiki), viteste gitmenin boş vitesle gitmekten daha az yaktığını (hatta bazen "0" yaktığını) bilendir. Bu dediklerimi normal sürüşte uyguluyorum ama gazlarken tüm bunların hiçbir önemi kalmıyor "dur sabit hızda makas atayım az yakayım" derseniz daha çok tehlikeye girersiniz, o yüzden 5ten3e

• quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

En iyi şöför: arabasına az yaktırabilen, az fren, az gaz kullanan, içerdeki yolcu veya yolculara ne arabanın hareket ettiğini nede dururken durduğunu hissettiren, arabanın parçalarını daha uzun ömürlü kullanabilen (baskı balata, fren vs.) frenle değil daha çok kompressorle duran(abartmadan tabiki), viteste gitmenin boş vitesle gitmekten daha az yaktığını (hatta bazen "0" yaktığını) bilendir. Bu dediklerimi normal sürüşte uyguluyorum ama gazlarken tüm bunların hiçbir önemi kalmıyor "dur sabit hızda makas atayım az yakayım" derseniz daha çok tehlikeye girersiniz, o yüzden 5ten3e

• iyi sürücü hayat stili olandır :)
    madem ayrıntıya girdik ..buyrun ayrıntı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_13582437/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.