Şimdi Ara

YENİ BİR SİTEM BUGÜN SİPARİŞ VERDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ANAKART : GIGABYTE EP35-DS4 Bearlake ICH9R ---------------------------HEPSİBURADA 265 ytl

İŞLEMCİ : İ NTEL Q9450 CORE 2 QUAD 2.5 GHZ SOKET 775 1333 FSB BOX 12 MB CACHE--GİGATEK 464 ytl

RAM : CRUCİAL BALLİSTİK 2*1 DUAL DDR2 1066---------------------------GİGATEK 126 ytl

EKRAN KARTI: SAPPHIRE 512MB ATI Radeon HD4850 (PCI-E)---------------------MAVİ BİLG. 306ytl

KASA: THERMALTAKE Thermaltake ARMOR+MX Gümüş MidTower VH8000SWA----SANAL MARK. 245ytl

HARD DISK: SEAGATE 500 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 32MB ST3500320AS---------SANAL MARK. 133 ytl

PSU : PC POWER&COOLING SILENCER 750W QUAD POWERSUPPLY ----HEPSİBURADA 271ytl

DVDRW : LGH55N-S -----GİGATEK 38ytl

--------------------------------
    TOPLAM: 1848 YTL

ARKADAŞLAR BUGÜN SİPARİŞ VERDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissente -- 31 Temmuz 2008; 19:34:04 >

• islemcin Q9450 mi acaba?
  • hayırlı olsun şimdiden dostum..güle güle sömür

★★★ Samsung Galaxy Note 10+ (SM-N975F) ★★★
  • aldigin i$lemcinin q9450 oldugundan emin misin? gigatekte 15 gundur önsipari$ gorunuyor. hic girmedi ki stoga.
    Kingston Fury Renegade 1TB/Kingston KC3000 2TB/WD SN580 2TB/NZXT H7 Flow White/FSP Hydro G Pro 1000W ATX3.0
    Creative SoundBlaster X3/Edifier R2730DB 136W/HP Omen 25i 165Hz/Logitech G710+/Corsair Katar Pro XT
  • Hayırlı olsun güzel sistem Q9450 biraz pahalı gibi geldi her yerde bu fiyata mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grrdn -- 1 Ağustos 2008; 17:57:58 >
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• güzel sistem hayırlı olsun.

Orjinalden alıntı: furynick

aldigin i$lemcinin q9450 oldugundan emin misin? gigatekte 15 gundur önsipari$ gorunuyor. hic girmedi ki stoga.

öle ön sipariş olarak sepete attım zaten ama bugün kargoya verdiler

Orjinalden alıntı: grrdn

Hayırlı olsun güzel sistem Q9450 biraz pahalı gibi geldi her yerde bu fiyata mı acaba

Valla pahalı biraz gibi ama piyasa da yok ki. Gigatek te ön spariş ile gönderiyorlar. Ama kargoya verdiler sanırım.
    Belkide ogün stoklarına girmişti bile. Kargo gelsin göreceğiz artık
  • İyi günlerde kullan ama q9450 e ye verdiğin parayı ekran kartını 4870 yapmaya ayırsaydın çok daha mantıklı olurdu. F/P oranını düşürmüş o tercih. Bir diğer hususda çok farklı sitelerden toplaman kargo parasının fazla olmasına sebep olacak. Sonuçta performans açısından güzel sistem ama daha iyi olabilirdi. İyi günlerde kullan.

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

İyi günlerde kullan ama q9450 e ye verdiğin parayı ekran kartını 4870 yapmaya ayırsaydın çok daha mantıklı olurdu. F/P oranını düşürmüş o tercih. Bir diğer hususda çok farklı sitelerden toplaman kargo parasının fazla olmasına sebep olacak. Sonuçta performans açısından güzel sistem ama daha iyi olabilirdi. İyi günlerde kullan.

Teşekkürler. Kargo sadece hepsiburada.com da ödedim. Nedenide 2 kez ayrı ayrı sipariş vermem. İşlemci gigatek te var sadece. Kasa sanalmarketimde. Mecburen oldu biraz.

Kart işlemci konusunu pek fazla düşünmemiştim. Kafamda belliydi önceden. Ama haklısınız tabii ki. 4870 daha mantıklıydı.

Parçaları bekliyorum bakalım. Hayırlısı

• bence o işlemciye o ekran kartı yakısmamız..bi 150 ytl daha ver hd4870 al..2 tane de ocz nin 2*2=4 gb platinium serisinden ram al çok daha ii olur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.