Şimdi Ara

Yeni bir sistem ve kredi karti sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir sistem topladım kendime yalnız bende amex(american express) kredi karti var.yani peşin alamıyorum malesef.american express ile alışveriş yapabilecegim bir dukkan bulamadım.hiçbir yer desteklemiyor.bir tek carrefourda var ordada aradıgım parcaları bulamadım.bu kartla alışveriş yapabilecegim istanbul içinde özellikle anadolu yakasında nereler var acaba?

• kasma hocam bir kredi kartı al gitsin ya bir haftada geliyor zaten iyi bankalarda
  • kredi kartı benim uzerime degil ayrıca yeni bir kredi kartıda alma gibi bir alternatifimiz yok simdilik.
  • hımm sorry o zaman bilmiyorum derdine çare [dntw]
  • kalın olur ama bir kerede çekersin
  • işte malesef bazı yerlerde bir kere bile cekilemiyor.
  • tek slipte cekmiyorlay...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMEX Türkiye için pek iyi değil. yapamadığını yazmışsın ancak verimli kredi kartı kullanmak istiyorsan mutlaka visa veya mastercard edinmelisin. Mutlaka kullanman gerekirse AKBANK kredi kartı kullanabileceğin heryerde AMEX kullanabilirsin ama bir şart ile nerdeyse %10 komisyon ödeyerek.
  • Öğrenci isen HSBC den campus card başvurusu yap kefilsiz hemen 1 haftada gönderiyorlar,bu kartla makinanın bir kısmını peşin fiyatına taksitlendirirsin mlsf geri kalanı AMEX veya peşin takılacan
  • derdin büyük derman bulunur elbet sıkma canını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.