Şimdi Ara

YENİ BİR PC YENİ SES KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimizde nakit 750 ytl var.markalı bir pc almak istiyoruz.internette biraz araştırma yaptım ama bulamadım bu fiyata.özellikleri

işlemci celeron veya athlon olabilir
    ekran kartı anakarta tümleşik olabilir.
    ram 256-512 olabilir
    hdd en az 80 gb
    yani istediğimiz şey mp3 filan çalmak için,bir kaç program çalıştırmak için markalı bir pc arıyoruz.

birde 30 ytl civarı ses kartı tavsiyesi verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 9 Kasım 2005, 21:03:05 >

• Neden markalı?
  • alacağımız kişi pc den fazla anlamaz.o yüzden garantili bişi istiyoruz.
  • bence markalı almayın hiç.Önce pc nin ghostunu alırsınız.sonra bi problem olunca ghosta geri döner.
  • ahmet yazdımya alacağım kişi pc den fazla anlamaz.uğraşmamak için markalı bişi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonix

ahmet yazdımya alacağım kişi pc den fazla anlamaz.uğraşmamak için markalı bişi olacak.

çakal seniiii
  • arkadaşlar bi yardım llütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    PC'de ekran gelmiyor
    12 ay önce açıldı
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.vatanbilgisayar.com sitesinde bayağı markalı seçeneğin var bi incele en azından fiyat konusunda bilgin olur
  • dostum alacaksan illede ses kartı benim sana önerim creativein live 24bit olanını 7.1 çıkışlı olan versiyonu
    alabilirsin çok memnun kalırsın kartın 5.1 sürümünü kulandım çok beğendiğimiçin audgysini aldım
    ondanda çok memnunum kartla ilgili sorularını çekinmeden sorabilirsin kolay gelsin
  • sonix canım cierim aha sana link ucuz bide 5.1 bide

Marka:GENIUS
    Model:SOUNDMAKER VALUE 5.1 Ses Kartı
    Fiyat: 14 $
    Link: Buraya Tıkla Bakam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonix

ahmet yazdımya alacağım kişi pc den fazla anlamaz.uğraşmamak için markalı bişi olacak.

Arkadaşım tamam parça garantisi ile uğraşmasın diosun. AMA zaten artık (en azından gold kadikoy de) kasaya da garanti veriyorlar açmadığın sürece. Yani bozulduğunda kasayı veriyorsum hazır pc lerde olduğu gibi. Demek istediğim hiç bir farkı yokkkkk
  • ses kartında 16 bit ve 24 bit değerleri var.aralarındaki fark nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.