Şimdi Ara

##YENİ BİR MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR SİSTEMİ TOPLARKEN UNUTMAMANIZ GEREKENLER## (13.09.2023) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
56
Favori
154.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam ama sizce performans farkı az mı olmuş şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RuLz kullanıcısına yanıt
    Kardeş peki performans aynımı bilgisayarların ona göre 1 milyar çöp denebilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TRsuskunTR

Kardeş peki performans aynımı bilgisayarların ona göre 1 milyar çöp denebilir :)

yahu hiç mi dikkat etmiyorsunuz okuduğunuz mesajın atıldığı tarihi 6 sene olmuş ben onu yazalı , iyi misiniz sahiden bu kaçıncı artık
  • Faydalıymış
  • Grafik tasarımda kullanılacak fakat para kazanılmayacak bilgisayar için oyun sistemi yeterli olur yazıyor makalede. Fakat Ekran kartı fazla gelir görüşündeyim. Ekran kartından kısarsam daha faydalı olmazmı ?
  • İnsan bakınca okumaya üşeniyor ama oyuncada okuyası geliyor.ellerine sağlık
  • Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HidrojenNnN -- 28 Mart 2014; 11:59:09 >
  • Çöl güzel bir yazı en başta okuma gibi fırsatım olması ama şimdi okudum super bi yazı. Yazının bence güncellenmesi gerek. Çok eski kalmış. 1150 lga çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle ergonomi, işlemci hızı ve ram gibi verilerine bakmakta fayda. Cihazın ne amaçlı kullanılacağı da bir diğer önemli konu. Oyun amaçlı olacaksa ekran kartının çok önemli olduğunu da söyleyebiliriz.
  • Arkadaşlar belirtmekte fayda buluyorum.

Konu eski sayılabilse de başka bir çare olarak forumda konu açabilir yada bana da pm atabilirsiniz sistem ve parça tavsiyesi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Arkadaşlar belirtmekte fayda buluyorum.

Konu eski sayılabilse de başka bir çare olarak forumda konu açabilir yada bana da pm atabilirsiniz sistem ve parça tavsiyesi için.

Zaten öyle bir üst konu var.http://forum.donanimhaber.com/m_85204054/mpage_10/tm.htm

Bu sistem toplama değil bilgilendirme başlığı, biliyorum bir süredir yenileyemedim ama inşallah yazın yenilemeleri ekleyeceğim ama hala yeterince bilgi veriyor çok şükür

• Eline sağlık çok güzel bir konu olmuş arada bir bakıyorum bazı arkadaşları bilgilendiriyorum bu hususta
  • çok teşekkürler hocam
  • yuksek performanslı oyun oynamayı ve yuksek kalite film izlemeyi seven biriyim sizce bu sistem nekadar dogru
    neler degişmeli yada olmuş mu ilk defa toplama yapıyorum çok bilgisizim yardımcı olursanız sevinirim

• SAOL DOSTUM ÇOK AYDINLATICI OLMUŞ ÇOK İŞE YARAYABİLİR
  • Öncelikle yazı çok açıklayıcı olmuş. Yakında ben de bilgisayar toplayacağım; ama çok bilgisizim, umarım bana da yardım edersiniz
  • Çok teşekkürler gerçekten yararlı bir konu
  • Yararlı konu teşekkürler
  • Güzel faydaları paylaşım

• konu 30 Ağustos 2013 tarihinde güncellenmiş ama
    başlıkta değişik tarih yazılı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.