Şimdi Ara

yeni bir laptop almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba donanim haber ahalisi yeni bir laptop almak istiyorum. Beni bi 4-5 sene idare etmeli. Bu bilgisayarda djlik programları, sony vegas,potoshop,autocad gibi programlar kullanıcam eğer önerileriniz varsa lütfen yazın maksimum 2000-2300 liraya kadar çıkabilirsiniz şimdiden çok teşekkür ederim

• önerilerin için çok saol birşey daha sormak istiyorum bu boost ne işe yarıyo tam olarak normalde 2.3 olan bi bilgisayarın boostlu 2.9 dan daha iyi olduğuyla ilgili bi duyum almıştım doğrusu ne acaba ?

Orijinalden alıntı: undercater

önerilerin için çok saol birşey daha sormak istiyorum bu boost ne işe yarıyo tam olarak normalde 2.3 olan bi bilgisayarın boostlu 2.9 dan daha iyi olduğuyla ilgili bi duyum almıştım doğrusu ne acaba ?

Öyle söylentiler var ama doğru değil diye düşünüyorum.

Normalde 2.3 olan bilgisayar hep 2.3 hızında çalışır..

Turbo Boost teknolojili olanlar ise binen iş yüküne göre kendilerine gerekli hızı ayarlarlar,bu yöntemle enerji tasarrufu da sağlarlar..

Orijinalden alıntı: undercater

yani turbo boostlu bir i7 seçmeliyim ve ekran kartına,ram ine ve ghz e dikkat etmeliyim.

Aynen öyle.

http://pcdepo.com/hp-pavilion-ls062ea-dv7-6100-notebook-urun6168.html
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • 1.5 tb ler bana fazla aynı zamanda 2.5 kilodan ağırda olmamalı o yüzden asus daha cazip geldi
  • mac işletim sistemine alışık değilim ve en ucuz mac arkadaşın mehmetferhatın söylediği asus kadar ve ben kullandığım programlarda profesyonel değilim iyi bir çizer veya prodüktöre macbook pro iyi bir seçim ama ben daha öğrenciyim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.