Şimdi Ara

Yeni Bir Dünyaya Yelken Açtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır hep asosyal takılırdım domainhaber halkı.sürekli bilgisayar hiç dışarı çıkma ki ben 1 ay hiç çıkmadığımı bilirim.e tabi sonucu yürümeyi unutmak oluyordu ama amcam geldi bir gün ve işte sohbet muhabbet ediyor ailemle fakat ben her zaman ki gibi kıyıda köşedeyim.

Sonra sigara içmeye kalktılar ki amcamda sigaradan nefret eder yani o kaldı odada.bende büyüklerin yanında içemeyeceğim için gidemedim zaten içmiştim odamda.öyle otururken telefonu aldım oynuyorum falan amcam bana baktı ee sen napıyorsun bakalım dedi.yalnız kaldıya ****tor,normalde sevmez beni.iyi amca ne olsun sen dedim.iş güç yiğenim,yalnız senin ki iyiye benzemiyor dedi.hı dedim.bak dedi benimde bi arkadaşım vardı küçükken,aynı senin gibiydi dışarı çıkmaz kimseyle konusmaz kendi dünyasında bi çocuktu.ama zamanla değişti yani görsen sanırsın ki bu çocuk asosyal olamaz.beni bile geçti o derece.ama bir gün gittim bunun yanına,sordum nasıl yaptın dedim dedi.ve o cocugun bana verdiği tek cevap,çünkü bir sebani ile karşılaştım.dedi.ve o günden sonra o kişi,onun hayatını değiştirmiş istersen sanada bi anlaşma yapalım dedi yok amca dedim ne işim olur elin adamıyla falan.dedim.kalktı ayağa bana bir tokat vurdu.onu göreceksin o kadar dedi .bende napıyım gittim gördüm onu bende öyle karar verdim işte

• burayı alayım
  • Olmamiş.Sebani ne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebani ne la değişik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DomainHaber den sonrasını okumadım

• Okumayın sebani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.