Sistem --------------------------------------------------------------------------------
Üretici TOSHIBA Model Satellite L500 Toplam sistem belleği miktarı 2,00 GB RAM Sistem türü 32 bit işletim sistemi İşlemci çekirdek sayısı 2 64 bit özellikli Evet
Sabit disklerin toplam boyutu 466 GB Disk bölümü (C:) 206 GB Boş (Toplam 233 GB) Disk bölümü (D:) 193 GB Boş (Toplam 233 GB) Medya sürücüsü (E:) CD/DVD
Görüntü bağdaştırıcısı türü Mobile Intel(R) 45 Express Yonga Kümesi Ailesi (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Toplam kullanılabilir grafik belleği 828 MB Ayrılmış grafik belleği 128 MB Ayrılmış sistem belleği 0 MB Paylaşılan sistem belleği 700 MB Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü 8.15.10.1749 Birincil monitör çözünürlüğü 1366x768 DirectX sürümü DirectX 10
Ağ --------------------------------------------------------------------------------
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8102E/RTL8103E Ailesi PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20) Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8187B Kablosuz 802.11b/g 54Mb/sn USB 2.0 Ağ Bağdaştırıcısı
laptopun özellikleri bu ancak fifa 11 de bile kasıo lütfen yardım edin daha yeni aldım bide
Düşük özellikte onboard ekran kartı var. Kasması gayet normal.. Bilgisayarı alırken bilen birine sorsaymışsınız iyi olurmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: furiag
Düşük özellikte onboard ekran kartı var. Kasması gayet normal.. Bilgisayarı alırken bilen birine sorsaymışsınız iyi olurmuş.
+1 Ekran kartı kötü
evet herkes ekran kartıma kötü dio bide paylaşımlıymış onboard ayarlarını bıostan yapamadım :S resimli anlatımı varsa sevinirim
Ne ayarı yaparsan yap bu ekran karından hiçbir şey olmaz arkadaşım. Boşuna uğraşma..
quote:
Orijinalden alıntı: furiag
Ne ayarı yaparsan yap bu ekran karından hiçbir şey olmaz arkadaşım. Boşuna uğraşma..
Öyle bir şey mümkün değil, adı üstünde onboard. Harici kart takacak soket yapısı yoktur, olsa bile soğutma sistemi yoktur. Ya bilgisayarı değitireceksiniz, ya da PS 3 gibi bir oyun konsolu alacaksınız maalesef.