Şimdi Ara

yeni bilgisayarımda oyun sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem
    --------------------------------------------------------------------------------

Üretici TOSHIBA
    Model Satellite L500
    Toplam sistem belleği miktarı 2,00 GB RAM
    Sistem türü 32 bit işletim sistemi
    İşlemci çekirdek sayısı 2
    64 bit özellikli Evet

Depolama
    --------------------------------------------------------------------------------

Sabit disklerin toplam boyutu 466 GB
    Disk bölümü (C:) 206 GB Boş (Toplam 233 GB)
    Disk bölümü (D:) 193 GB Boş (Toplam 233 GB)
    Medya sürücüsü (E:) CD/DVD

Grafikler

Görüntü bağdaştırıcısı türü Mobile Intel(R) 45 Express Yonga Kümesi Ailesi (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
    Toplam kullanılabilir grafik belleği 828 MB
    Ayrılmış grafik belleği 128 MB
    Ayrılmış sistem belleği 0 MB
    Paylaşılan sistem belleği 700 MB
    Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü 8.15.10.1749
    Birincil monitör çözünürlüğü 1366x768
    DirectX sürümü DirectX 10

Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8102E/RTL8103E Ailesi PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20)
    Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8187B Kablosuz 802.11b/g 54Mb/sn USB 2.0 Ağ Bağdaştırıcısı

laptopun özellikleri bu ancak fifa 11 de bile kasıo lütfen yardım edin daha yeni aldım bide

• Düşük özellikte onboard ekran kartı var. Kasması gayet normal.. Bilgisayarı alırken bilen birine sorsaymışsınız iyi olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furiag

Düşük özellikte onboard ekran kartı var. Kasması gayet normal.. Bilgisayarı alırken bilen birine sorsaymışsınız iyi olurmuş.

+1 Ekran kartı kötü
  • evet herkes ekran kartıma kötü dio bide paylaşımlıymış onboard ayarlarını bıostan yapamadım :S resimli anlatımı varsa sevinirim
  • Ne ayarı yaparsan yap bu ekran karından hiçbir şey olmaz arkadaşım. Boşuna uğraşma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furiag

Ne ayarı yaparsan yap bu ekran karından hiçbir şey olmaz arkadaşım. Boşuna uğraşma..

haklısın peki laptop ekran kartıı deiştisem tahminen kaça patlar?
  • Öyle bir şey mümkün değil, adı üstünde onboard. Harici kart takacak soket yapısı yoktur, olsa bile soğutma sistemi yoktur. Ya bilgisayarı değitireceksiniz, ya da PS 3 gibi bir oyun konsolu alacaksınız maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.