Şimdi Ara

Yeni bilgisayar kasma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1 BUÇUK AY ÖNCE ASUSUN X555L MODelİNİ ALDIM.BİLGİSAYARIMDA İLK SEFER AŞIRI KASMA VE GİRDİĞİM İNTERNET SİTELERINDE YUKLEMDIGIM EKLENTILER GELDI BİLGISAYARI VARSAYILAN AYARLARA DONDUREREK DÜZELTTİM.SONRA DUN DE BİLGİSAYAR İNTERNETE DAHI GIRMEDI BİLGİSAYAR AÇILMASI AGIRLASTI AÇILINCADA MASAUSTU EKRANINDA HİÇ BŞY YAPMADAN TAKILIYODU WİNDOWS YANIT VERMIYO IKAZI GELIYO BASINCADA GRİ Bİ EKRAN GELİYO.SORUN NERDE BEN Mİ YANLIŞ BİRŞEY YAPIYORUM YOKSA BİLGİSAYRIN SİSTEMİNDEMİ BİR SORUN VAR VE BU SON KASMA OLAYI KLASİK BAŞLAT SEKMESİ EKLEDİKTEN SONRA OLDU YÜKLEDİĞİM DİĞER PROGRAMLAR
    OFFİCE 2000
    ARES
    OPERA
    BİRKAÇ oyun
    DİRECT X
    GOM PLAYER
    AUTOCAD
    POTANSİYEL TEHDİT İÇEREN SİTELERE HEMEN HEMEN HİÇ GİRMEDİM
    BİDE EN SON ESET YUKLEDIM VİRUSMU BULASTI ACABA DİYE YANİ DAHA ONCEDE ASUS KULLANDIM ÇOK MEMNUNDUM ESKİ BİLGİSAYARIMA 1 SENE FORMAT DAHİ ATMAMISTIM AMA BUNDA 1 AYDA IKI KERE ENSONDA RECOVERY LE BAŞA DONDURDUM ve
    BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BAŞINA GELEN VARSA VE YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
    BİLGİSYAR ÖZELLİKLERİ
    NVİDİA 2 GB EKRAN KARTI
    8 GB RAM
    3,1 TURBO BOOST İŞLEMCİ
    WİNDOVS 8.1
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkaplanda güncelleme yapıyor olabilir.
  • eagle51 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi güncelleme ve ARES e dikkat et!!!
  • ya arkadaşlar daha bir aylık sıfır bilgisyar diyorum ben aresi 3 senedir kullanıyorum böyle kastığını görmedim güncellemeye gelince bilgisayrı çökme seviyesine getireceğinide düşünmüyorum yani mantıklı gelmiyo işlemcisi rami yuksek bi bi bilgasayrı bu sevıyeye getiremez bence benım şüphelendiğim şeyler sistem uyumsuzluğu yazılım uyumsuzlugu gibi birşey
  • eagle51. asus la konuştun mu? ben de yaklaşık 2 ay önce aldım bu cihazı. asus donanım hatası olabilir. kasması normal değil. değişim talebi ile servise gönderin dedi. ayrıca göndermeden önce fabrika ayarlarına dönün bir de öyle deneyin dedi. deneyip durumu buraya yazarım. sizde sorun hala devam ediyor mu? ayrıca benim cihaz 6 gb ram. i5 4210u işlemci 1.7 ghz up to 2.7 ghz. fakat task manager da bu işlemcinin ulaşabileceği max hız için 2.4 yazıyor. bu da ayrı bir muamma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okkaliokan -- 9 Şubat 2015; 17:54:20 >
  • Ares nedir ya? Kaldı mı o program? sorunun kaynağı bence yüzde 90 arestir geri kalan yüzde 10 da yüklediğin programlardan birinde virüs var, format sonrası yüklediğiniz bütün programları tekrar indirip yükleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.