Şimdi Ara

Yeni bilgisayar aldım oyun açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım formatı attım her şeyini yükledim vs. sıra LoL'e geldi Launcher'a basıyorum sarı bar doluyor doluyor daha sonra kapanıyor görev yöneticisi'nden bakıyorum yok. Kafaları yedim kaç saattir uğraşıyorum bir sürü şey denedim olmuyor yardımcı olun lütfen.

• Pc takaslayalım bende açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

Pc takaslayalım bende açılıyor

Kardeşim eğlenecek bir durum yok Teknik bölümdeyiz Allah'ını seversen canım burnumda zaten..
  • arkadaşında aynısını oldu arkadaşından aldı oyunu çalıştı sıfırdan 3 kere indirdi çalışmadı aynı sorun vardı ondada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

arkadaşında aynısını oldu arkadaşından aldı oyunu çalıştı sıfırdan 3 kere indirdi çalışmadı aynı sorun vardı ondada

Peki ya sonuç? :D. "Kaynımda da var" dedin gittin şu an :D.

• Aynen sonuç yok mu arkadaşlar ticket attım değişen bir şey yok hala

• Bazi dosyalari siliyodun tekrar acinca duzeliyordu arastir youtubede videolar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soruna internetten bak ve directx indirmeyi unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerames

Bazi dosyalari siliyodun tekrar acinca duzeliyordu arastir youtubede videolar var

lol_launcher ve lol_patcher bir sürü video var hiç biri işe yaramadı zaten bende sadece bu iki klasör var çünkü oyunu daha hiç tamamen indiremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

Soruna internetten bak ve directx indirmeyi unutma

DirectX yüklenmişti galiba manuel tekrar yükleyeyim o zaman eve gidince.Güncellerim.
    Bu arada Windows 10 kullananınız var mı? Ben crackli win7 kullanıyorum win10'a yükseltsem ne olur acaba?

• Win7 ile filan alakasi yok hocam bndedez olmustu dosya silmistim duzelmisti hepsini silme dosyalarin launcherla ilgili bi dosya olmasi lzm iyi arastir eger yapamazsan bi flash bellek al yanina git bi arkadasina veya internet cafeye al lolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Launcere sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı dene, yine olmazsa sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu değiştirip o şekilde girmeyi dene. Bunlar da işe yaramazsa yine yaz TeamViewer ile bağlanıp bir bakayım istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawleds

quote:

arkadaşında aynısını oldu arkadaşından aldı oyunu çalıştı sıfırdan 3 kere indirdi çalışmadı aynı sorun vardı ondada

sonuç derken çalıştı demişim okumuyomusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 18 Kasım 2015; 15:30:39 >
  • bu hata, oyunu bırakman için bir işaret. zorlama bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawleds

quote:

sonuç derken çalıştı demişim okumuyomusunuz ?

Cumlende önce çalıştığını sonra 3 kere indirdiğini ama çalışmadığını yazmışsın. Ne anlamamı bekliyordun ki? :D.

• git bi cafeden dosyaları çek sonra setup u kur yukleme ekranı gelınce kapat dosyaları değiş.
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sorunu çözünce buraya yazar mısın bende de aynı sorun var nasıl çözeceğimi bilmiyorum
  • bende de var aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbna

Kardeşim sorunu çözünce buraya yazar mısın bende de aynı sorun var nasıl çözeceğimi bilmiyorum

Sorunu çözdüm USB'ye LoL attım çalışan bir yerden. Bilgisayarımdaki Riot Games klasörünün içindeki olmayan dosyaları USB'den bilgisayara attım Launcher açıldı.Sonra ONAR yaptım düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.