Şimdi Ara

yeni bi kizla tanistim ama biraz tedirginim tecrubeli arkadaslar yardim edin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bi kizla tanistim 1 hafta olmadi daha numarasini aldim felan bugunde whatsappdan yazistik biraz konustuk felan iste sonra ben dedim bugun hava cok guzel gidelimmi biyerlere oda olur dedi biraz geveledi felan sonra ya ararmisin sana bisey soylemem lazim dedi tamam ariyorum yazdim aradim iste nasil gidicez oraya felan dedi bende ootobusle gideriz dedim oda olur ama cok uzun suruyo dedi bende bunu wwhatsapptanda yazabilirdin dedim ya bunu demicektim aslinda dedi ailem bana haftalik veriyo onu harcadim ve suan parasizim keske harcamasaydim dedi bende zaten hani bi yere gittigimizde hesabi ona odetmiyicektim sonra dedim sorun yok gidelim felan dedim help.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdilik git de daha sevgili olmadan para yedirmeye başlarsan bu kız seni vampir gibi emik emik emikler sevgili oluncada çok lüks yerlere götürme dönerciye falan götür

• Gidelim dediysen git

• Şakayla karışık bir şekilde. Boşver haftaya sen bir yere davet edersin deseydin sorun kalmazdı.
  • Benden sana abi tavsiyesi. Yan yat çamura bat ama parasız buluşmaya gitme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Benden sana abi tavsiyesi. Yan yat çamura bat ama parasız buluşmaya gitme.

Abi bende var para kizda yokmus ama ben zaten hesap felan odetmiyicektim yani neden boyle bisey onu anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Şakayla karışık bir şekilde. Boşver haftaya sen bir yere davet edersin deseydin sorun kalmazdı.

Simdi bulustugumuzda bu konuyu acarsa diyicem cok saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Universite 1 de sakallı bir kız arkadasım vardı. Bana kendi ağzıyla ben senin paranı yemek için yanındayım derdi sakayla karısık. Ben de ellediğimden okşadıgımdan ses cıkarmazdım hani hizmet ucreti hesabı şimdi onu hatırladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARONTATİLDE -- 21 Şubat 2015; 14:19:58 >
  • Lan bişey yok kızın parası yokmuş işte git buluş kızla atla deve değil ya harcayacağın 20 lira max.git gez kafanı dağıt hava güzel yanında kız 3-5 kuruşdan bişey olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Lan bişey yok kızın parası yokmuş işte git buluş kızla atla deve değil ya harcayacağın 20 lira max.git gez kafanı dağıt hava güzel yanında kız 3-5 kuruşdan bişey olmaz..

Yok hocam ben parasindan degilim ama simdi suphelerim var bu arada taksime gidiyoruz harcayacagim miktar minimum 50 60 tl kiz kuyumcu oldugu biliyo bunda cok para vardir ben bunu somuriyim demesin bide cok yanlis bi dusunce var herkes kuyumcularin cok para kazandigi saniyo ama kendi fabrikam degilki bende orda emir altinda calisiyorum aldigim maas 800 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo-wena -- 21 Şubat 2015; 14:36:28 >
  • Turbonun çırağımısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo-wena

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Benden sana abi tavsiyesi. Yan yat çamura bat ama parasız buluşmaya gitme.

Abi bende var para kizda yokmus ama ben zaten hesap felan odetmiyicektim yani neden boyle bisey onu anlamadim

Haa yanlış anlamışım pardon

Ozaman kıza söyle ben ısmarlarım bidahakine sen ısmarlarsın vs gibisinden şakayla karışık birşeyler söyle.

• Sonuç ? Merak ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.