Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.113
Cevap
108
Favori
1.109.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 Nisan a uçak bileti aldım sabah 7:30 a, öğlen teslim olmayı planlıyorum birliğe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı tezkereler. Bir sorum var. Ben oruç tutmayan biriyim. Ramazanda askerde olacağım ancak yemek düzeni ramazan olması sebebiyle bir değişkenlik gösteriyor mu? Öğle yemeği kahvaltı gibi öğünler yine çıkıyor mu oruç tutmayanlar için?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Çıkar tabi yemek hocam değişiklik olmaz o konuda

• hasomen kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam cevap için. Normal kantinden yemek,abur cubur alım satımı vs devam ediyor o zaman normal düzen gibi. Acaba ramazan diye bunlara bir kısıtlama yapılır mı diye düşünüyordum da o yüzden sordum.

• Bende neden yazıyor “ T.C. Sağlık Bakanlığı verilerine göre yaptırmış olduğunuz KOVİD-19 Testi ve/veya temas durumunuz POZİTİFTİR. Askerliğiniz bir celp ve sevk dönemi ertelenecektir. Tedavi sürecinizin tamamlanmasına müteakip sevk işlemlerinizi yaptırmak üzere en yakın askerlik şubesine müracat ediniz silahaltına alınacaksınız.“

En son pozitif 15 gun onceydim.

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt

E-nabız da bugün yaptırmış olduğun test gözüküyor mu?

Hayır. Gözükmüyor

Daha çıkmamış hocam pcr testiniz o zaman. Negatif çıkarsa düzelecektir o yazıda

• Nizamiyede dini bir yonetmelik ve ona uygun yemek konusunda bir uygulama varsa, bu ülkenin vay haline.

Hiç ummuyorum boyle bir sey olacagini ama yine de kuşkulanmiyor da degilim.

• Arkadaşlar son olarak şunu sormak istiyorum. Teslim tarihim 3 Nisan ise, tam olarak dönüş tarihim ne zaman olacak? Ona göre dilekçe yazmam gerekiyor da. Askerlik sevk tarihinde mi başlıyor yoksa teslim olduğum gün mü? Çünkü teslim olduğum tarihe göre hesaplarsam dönüşüm Mayıs'a sarkıyor, emin olamadım.

• @koftehor1, @WarForFears
    Kendi deneyimimdem bahsedeyim. 2019da ramazan ayında 2 defa nöbetçi subaylık yaptım. Oruç tutan ve tutmayanlar için günde 5 defa yemek çıkıyordu. Sabah kahvaltısı 2ye bölünüyor. Bir kısmı sahurda bir kısmı sabah kahvaltısında veriliyordu. Akşam yemeği de 2ye bölünüp bir kısım akşam 6da bir kısmı da iftara veriliyordu. Oruç tutmayanlar için öğle yemeği çıkıyordu. Kantinlerde kısıtlama olmuyordu. Nöbetteyken akşam için kayıntı alabiliyordum. Yer, 1. Ana Jet üssü.

@Nintendo.
    Süre totalde 1 ay ve sevk tarihi ile başlar. Başta ve sonda yol izni düşülüyor. Sanırım 28-29 nisana terhis olursunuz. Mesela 1. Kafile 3 şubat sevk tarihi idi, sanırım 1 martta terhis oldular.

• manisa alaşehir'de yaptığım bedelli askerlik görevinden (3 mart celbi) dün itibarıyla dönmüş bulunuyorum. ilginç bir deneyimdi. ne yazık ki buz gibiydi hava :) mart sıcak olur diye gitmiştik hesapta ahahaha.

şimdiden herkese hayırlı teskereler.

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam nasıldı eğitimler vs .

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

ben ulaştırma 1'de idim. eğitimler gayet iyiydi. ilk hafta yanaşık düzen, ikinci hafta silah ve atış, üçüncü hafta tören hazırlıkları eğitimi aldık. ilk üç gün eğitim yoktu bol bol evrak imzaladık.

bizi soğuk çok zorladı. hava cidden soğuktu ilk iki hafta. eldiven bere filan da yasak cidden zorlandık. her yerim yara oldu, ellerim dudaklarım kulaklarım vs. bunun dışında bildiğin askerlik işte, acısıyla tatlısıyla, zorluklarıyla askerlik. geçti gitti.

Ben şimdi birliğe teslim tarihi olarak ; 02.04.2022 gözüküyorum.

Kendi aracımla gideceğim askere. Kafamda olan soru ise şu ; 1 Nisan tarihinde , evimden akşam 16-17 gibi çıkıp , gece yarısı Kütahya'da mı olmam daha mantıklı olur, yoksa

2 Nisan günü direkt sabah 8'de evden çıkıp , akşam 17.00'a doğru mu teslim olmalıyım bilemedim.

Sizlerin böyle bi deneyimi oldu mu ?

Herkese hayırlı tezkereler.

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

• SELAM, ben sevk belgemi çıkardım fakat adres olarak 1 önceki adresim yazıyordu , sevk belgesi de güncellenmiyor sanırım. bu iade bedelini sadece bana mı teslim ediliyor o adreste bulunmadıgım için daha sonra pttden alabiliyor muyum

Ben sabah 11 gibi olacagim 16.00 ya kadar da gitmem birlige. Yani 5 saat kadar sure yemek yer, dolanirim.

Maksat gunü kazanmak hocam girdin mi cikamayacaksin. Bana ziyaretçi de gelmeyecek sana da gelmeyecekse o zaman da degerli olur.

Hayirli olsun kurtuldun valla sira bizde.

Ben de Isparta'dan dün gece döndüm. Yaşadığım en soğuk aylardan biriydi benimki de. Kar çok yoktu ama sırf soğuktan eğitim bile yapmadığımız birkaç gün olmuştu. Aynı mantıkla ben de gitmiştim şimdi soğuk yanığı olup geri geldim. Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar Neyse ki geldi geçti. Herkese hayırlı teskereler diliyorum ben de.

• 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.