Şimdi Ara

Yeni Başlyan için spor motor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni yeni motora merak salmaya başladım evdekileride ikna edersek tamam Benim size sormak istediğim ehliyeti aldıktan sonra nasıl bir motor almalıyım fazla bütçem yok.Yarış motorları şeklinde 100lük 125 lik motorlar önerebilirmisiniz yaşım 17 bir ortama gittiğimde güzel duracak bir motor istiyorum Şimdiden Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58daging -- 20 Ağustos 2015; 5:18:03 >

•  Yeni Başlyan için spor motor tavsiyesi

Honda MSX 125 Grom (Fairing diye aratırsanız her türlü grenaj seçeneğine ulaşabilirsiniz)

http://www.youtube.com/watch?v=RHTdE_VBjVk

http://www.youtube.com/watch?v=6SVKlG9Iiak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 20 Ağustos 2015; 11:09:18 >

• Küçük bir motor değilmi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msx küçük motor herkese gelmez cbr125 tavsiye ederim ehliyet sebebiyle en fazla 125 cc zaten yzf 125 bence daha güzel ama çok büyük başlangıç için yorar soğutur motordan cbr 125 en iyi Şekil en az tüketim ah bide tek far olmasa tam ama neyse o kadar özelliğe şekile değer

• Ktm duke 125

• quote:

Orijinalden alıntı: Chat54

Ktm duke 125
    YZF 125 çok güzel görünüyor ve başlangıç için yorar demişsiniz ne konuda yormasınndan bahsediyorsunuz.Bu motor biraz hoşuma gitti fiyatları ne civarda.2 elini bulabilirmiyim ve bunun tipinde başka motorlarda önerebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58daging

YZF 125 çok güzel görünüyor ve başlangıç için yorar demişsiniz ne konuda yormasınndan bahsediyorsunuz.Bu motor biraz hoşuma gitti fiyatları ne civarda.2 elini bulabilirmiyim ve bunun tipinde başka motorlarda önerebilirmisiniz.

Alıntıları Göster
    Aprillia Rs125
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Aprillia Rs125

Alıntıları Göster
    Aprilla da güzel motor ama diğeri kadar güzel durmuyor elimde şuan 3.000 tl var fakat mart ayına kadar beklersem 8.000 tl olacak sizce 3.000 tl lik 2. el bir motor alsam sizin önerilerine göre daha sonra onu aldığım paranın biraz altına satıp 8.000 lik bir motormu alsam yoksa bekleyip direkt 8.000 tl lik motrmu alıyım.YZF 125 gibi agresif tasırımlı motorlar ilgimi çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58daging -- 20 Ağustos 2015; 15:46:57 >
  • quote:

Aprilla da güzel motor ama diğeri kadar güzel durmuyor elimde şuan 3.000 tl var fakat mart ayına kadar beklersem 8.000 tl olacak sizce 3.000 tl lik 2. el bir motor alsam sizin önerilerine göre daha sonra onu aldığım paranın biraz altına satıp 8.000 lik bir motormu alsam yoksa bekleyip direkt 8.000 tl lik motrmu alıyım.YZF 125 gibi agresif tasırımlı motorlar ilgimi çekiyor.

Alıntıları Göster
    şimdi genelde böyle sorular ve cevaplar çok klasik olmaya başladı.
    Soru : yeni başlıyorum süper sport ne alayım?
    Cevap : kendi kullandığı veya bildiği bir motorun markası modeli (başka hiçbir bilgi yok)
    Soru : onu mu alayım bunu mu alayım, yok onun şekli daha güzel o küçük bu büyük vs. uzar gider

yahu güzel kardeşim yeni başlıyorsan önce bir şu işi öğren bakalım ehliyetini al gel sonra hangi motoru kullanabileceksin ona bakarsın. sıfır bilgi ile marka model konuşuyorsunuz.

• quote:

Yeni Başlyan için spor motor tavsiyesi
    Sachs Madass 125/Mondial Agressive 125

http://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/125-aggressive

Yalnız forumnik'in dediği doğru önce doğru dürüst kullanmayı öğrenmek gerek. Motorlar kaçmıyor.

Ayırca senin can güvenliğin motorunun kafenin önünde güzel gözükmesinden çok daha önemli. Sırf güzel gözüksün diye seni ölüme götürebilecek bir motor alma sakın.

http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 20 Ağustos 2015; 17:30:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

şimdi genelde böyle sorular ve cevaplar çok klasik olmaya başladı.
    Soru : yeni başlıyorum süper sport ne alayım?
    Cevap : kendi kullandığı veya bildiği bir motorun markası modeli (başka hiçbir bilgi yok)
    Soru : onu mu alayım bunu mu alayım, yok onun şekli daha güzel o küçük bu büyük vs. uzar gider

yahu güzel kardeşim yeni başlıyorsan önce bir şu işi öğren bakalım ehliyetini al gel sonra hangi motoru kullanabileceksin ona bakarsın. sıfır bilgi ile marka model konuşuyorsunuz.

Vitesli motor kullanmayı biliyorum fakat ehliyetim yok.
  • 58daging 5 kullanıcısına yanıt
    biliyorsnda ne kadar biliyorsun ne kadar hakim oluyorsun motosiklete mevzu bu
    yzf125r tasarımına önem verilmiş bir motosiklet ve selesi yüksek eyer acemi isen nasıl kontrol ediceksin 125 cc ne olucak deme 100 cc üzerinde ölen binlerce kişi var
    ehliyeti al sonra paranı biriktir ona göre birşeyler al illa şekil olsun şekil olsun diyorsan motosiklet alma sen yolda da şekil yapmaya çalışıcaksın kaza yapıcaksın sonra herkez yine başlıycak motosiklet tehlikeli motor şeytan icadı diyecekler
  • Söylediklerinde kesinlikle haklısın ben fazla süratten hoşlanan birisi değilim bundan daha öncesinde ise motoru birisi sürerken arkasına binmeye dahi çekiniyordum ama artık motordan hoşlanmaya başladım benim sizden istediğim şey yzf125 tarzındaki motor önerilerinizi almak yani tasarım konusunda güzel ama cc konusunda okadar performanslı değil bu nedenlede fiyat konusunda uygun. En kısa zamanda da ehliyeti alınca bu önerilerinizi değerlendirip ona göre karar vereceğim.Bana tasarım konusunda iyi diye bileceğiniz motor önerileri yaparsanız sevinirim motoru okula gidip gelmek ve şehir içi ulaşımda kullanacağım ilginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58daging -- 21 Ağustos 2015; 14:57:27 >
  • Boy kilo ve butce cok onemli.ben tvs 150rtr kullaniyorum memnunum.tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58daging 5 kullanıcısına yanıt
    apaçi olmadıgına sevindim kardeşim :D :D

şekil motosikletler her zaman supertsport degildir ben ss seven birisiyim ama chopper larda güzel feci dikkat çekiyor
    dominosta kurye olarak çalışıyorum sandıkta 4 ayrı sipariş varken bile motoru saga çekip çok kez incelemişligim var :D
    boy kilo bunları bi yaz ona göre uygun seceneklerı sunar herkez sende elersın ıcınden sonra gıder deneyıp oyle alırsın :D
    artık sıkıcı olmaya basladı kask ceket vs al demmem gerektıgını sanmıyorum zaten apacı gıbı bınınce motora dıkkat cekmez ama
    mont eldıven ve kask ıle bınıceksın ınınp kaskı cıkarıcaksın sonra tek tek eldıvenler sacını duzelt montu cıkar elıne al sonra cool cool yuru ıste sekıl budur :D
    trafıkte makas atınca sekıl olmuyo herkez öyle sanıyor ama kufur edıyorlar :D daha cok
  • Boyum 172 civarı kilom 60 fitness la uğraşıyorum.Yzf r125 in tasarımı çok hoşuma gidiyor ama fiyatı şu an bütcemi aşıyor o tarzda yada daha farklı dikkat çekecek motorları önerirseniz sevinirim.Kask mont eldiven tavsiyelerini ehliyet aldıktan sonra almayı düşünüyordum ama varsa aklınızda 1-2 marka fiyat söylersenizde sevinirim.İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
  • Motor olayi soylr soyliyim baslangic icin 125 yada 150 lik cin harici hepsi guzel sonra zaten buyuk motora gecis yapicaksin baslangic motorlariyla 20000km tecrube kazan ufak tefek dus kalk sonra tarzina hevesine gore alet ve secenek cok.ben hala sehir ici yakitindan dolayi tvs 150 rtr mi satmaya kiyamiyorum.

• mikeee kullanıcısına yanıt
    150 lik motor sizce benim için fazla değil mi?Söylediğiniz motor güzel ama aklım hala yzf r125 de kalmadı desem yalan olur.Bu şekilde motorlar önerirseniz benim içinde daha çok seçenek olur.
  • quote:

150 lik motor sizce benim için fazla değil mi?Söylediğiniz motor güzel ama aklım hala yzf r125 de kalmadı desem yalan olur.Bu şekilde motorlar önerirseniz benim içinde daha çok seçenek olur.

O tarzda bildigim honda cbr 125r var ama butce sikintili diyosun oyuzden.150 ile 125 arasinda okadar fark olmaz.

• mikeee kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler için teşekkür ederim aklına başka modeller gelirse yazarsan sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.