Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için R6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş biraz şakacı galiba Motordelisinde birisi veryansım etmiş bende haberi oradan çalıp buraya yapıştırdım.

Bu ilan:
    http://www.sahibinden.com/arkadaslar_yeni_baslayanlar_icin_k_marasin_en_populer_motorcu_WQQaXQQ2799827WQQpXQQdisplayitem

Buda Çaldığım Link :http://www.motordelisi.com/ftopict-62437.html

• yeni başlayana r6 oda güzel
    yeni başlayan adam scooter ı zar zor kullanıyo r6 yı nasıl kullanırya
    +99 model 40000 km 10.5 çok para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR474 -- 17 Nisan 2008; 16:05:07 >
  • bence hemen banlamayın arkadaşlar. vitesli motora binmemiş adam gelip alsın dememiş. ''SS sınıfına geçmek isteyenler'' demek istemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 17 Nisan 2008; 18:52:58 >
  • Zaten motorun nesi yeni nesi eski onu bile yazmamış hiç popüleri mi olurmuş motorun motorcunun. Saçmalamış son derece gereksiz bir adam..

Alınır mı derseniz gidip bakmak denemek bi ustaya göstermekte yarar var, ha yeni başlayan olayı da ayrı bi ilginç tabi..
  • İnhatar etmek isteyipte motor üstünde yapmak isteyenler için ideal ..
  • R6 nın üstünde adamı arkadan çekiyomuşTabi moto gp de yarıştığı için eleman.Hayabusa sürerken kim gaza gelipde r6 alır ki,bence tamamen sıkmış.
  • bnce bir yerinde bi sorun vardır yer yeni başlayan motordan anlamaya bilir adamda bundan yararlanmak istiyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada motoru satma sebebi ARKADAŞI KESMEMESi!!

Gitmiyor demiş resmen!

• Bildiğim kadarıyla gitmiyor dediği motor bir çok 1000 ve 1300 cc motorun ilk kalkışta fiyakasını bozar,ivmelenmeside uzun bir süre devam eder.
  • Sanıyorum 15 li yaşlarda bi çocuk abisi yerine ilan vermiş olay bu gibi.
    Yeni başlayanlara tabut.
  • Bugün Honda CBR 600ümü döndürdüm... ilk vites 100 kilometrenin üstünde !!! yamaha R6 biraz daha hizli... gerisini düşünün!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

Bildiğim kadarıyla gitmiyor dediği motor bir çok 1000 ve 1300 cc motorun ilk kalkışta fiyakasını bozar,ivmelenmeside uzun bir süre devam eder.

cevabımı sana eleştiri olarak kabul etme ama; R1 in fiyakasını savaş uçağı bile bozamadı 190hp güç ve 175 NM tork var makinede. 1. viteste 156 ya kdar çıktığını gördüm. buna inanmayacak arkadaş olursa özel mesaj yazsın linki veririm
    ayrıca R6 çok ideal bi motor. ben bi defa kullandım. Şimdi ER-6N ile geziyorum arada. ER-6N de çok güzel bir motor. Ama çok param olsa R6 2008 model sıfır çekerim altıma. R1 de harika ama o motor herkesin harcı değil resmen ölüm makinesi. Çok tecrübe gerektiriyor. R6 135 hp. ideal motor. o ilanı veren arkadaş kesmiyor demiş ama acaba o motoru kullanmadan alıp satanlardan mı çünkü eğer bindiyse kesmiyor demesi biraz ilginç

• quote:

Orjinalden alıntı: ozancelik

quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

Bildiğim kadarıyla gitmiyor dediği motor bir çok 1000 ve 1300 cc motorun ilk kalkışta fiyakasını bozar,ivmelenmeside uzun bir süre devam eder.

cevabımı sana eleştiri olarak kabul etme ama; R1 in fiyakasını savaş uçağı bile bozamadı 190hp güç ve 175 NM tork var makinede. 1. viteste 156 ya kdar çıktığını gördüm. buna inanmayacak arkadaş olursa özel mesaj yazsın linki veririm
    ayrıca R6 çok ideal bi motor. ben bi defa kullandım. Şimdi ER-6N ile geziyorum arada. ER-6N de çok güzel bir motor. Ama çok param olsa R6 2008 model sıfır çekerim altıma. R1 de harika ama o motor herkesin harcı değil resmen ölüm makinesi. Çok tecrübe gerektiriyor. R6 135 hp. ideal motor. o ilanı veren arkadaş kesmiyor demiş ama acaba o motoru kullanmadan alıp satanlardan mı çünkü eğer bindiyse kesmiyor demesi biraz ilginç

Dikkat edersen ben zaten ''bir çok'' diye belirtmiştim.Yani R1 hariç demek istemiştim

Bilgilendirmek amaçlı tüm eleştrileri kabul ederim.Teşekkürler

• Adam öncesinde 1.000 - 1.300 CC arası motor kullanmışsa eger

600 CC bir aletin onu kesmemesi normal degil mi ?
  • bence 600 lük bir makina en idealidir arkadaşlar kaldı ki o aletlerde 280 km yi görebilen makinalar zaten türkiyede doğru dürüst yol mu var hız yapılacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.