Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar İçin Elektro Gitar ve Amfi Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1500-2000 tl arasında bir bütçeye sahibim. Yeni başlayacağım için beni en azından 2 yıl götürebilecek, başıma çok fazla masraf açtırmayacak bir ekipman önerisi istiyorum. Cort x6 ve ibanez 10g amfi önerileri geldi ama bu iki ekipman hakkında araştırma yaptığımda çok fazla şikayet gördüm. Sizin de önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır nasıl yapsam daha iyi olur? Bu arada çalmak istediğim tarz metal olacak.

• Hocam amfi olarak alabileceğin en iyi 10W amfi marshall mg10'dur tartışmasız. Vox pathfinder da bi seçenek olabilir fiyatları hemen hemen aynı ama yine de marshall açık ara farkıını ortaya koyuyor bence.

Gitar olarak da 1000tl gibi bir para kalıyor geriye. Bu paraya zaten fazla bir seçeneğin yok eğer üstüne koyabiliyorsun ve tarzınsa squier bulletlara bakabilirsin ama humbuckerlı bir gitar istiyorsan 1300-1400 bandında cort X100 vs var onlar da gayet iyidir başlangıç olarak. Bunların haricinde kozmos gitarlar var bu gitarlar hakkında pek bir şey bilmiyorum internette de fazla bilgi bulunmuyor ama eğer tel yüksekliği sap ayarı entonasyonu akort tutması vs iyiyse diğer başlangıç gitarlar öyle aman aman bi farkı olacağını düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.