Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için dil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben c++ ile başladım yazılıma.başladım denemez aslında çok az şey biliyorum.ama hangisi gelecek vaad eder hangisi daha iyi olur benim için bilemedim.oneriniz ne

• ne yapmak istediğine göre değişir ki.https://medium.com/the-mission/new-to-coding-which-programming-language-is-right-for-you-f506638aa36e bi gözatmanı öneririm
  • Amacın giriş yapmak ise, C ile başlamalısın. C++ sana çok ağır gelir. C>C++ şeklinde ilerlemem daha doğru. Ama benim tavsiyem direk Java ile başla. Önce syntaxını öğrenirsin sonra oop yapısını. Hepsini içinde bulunduruyor. Zor değil, bizede ünide Java ile başlamışlardı. Ama şunuda diyim iyi/kötü olduğu için demiyorum. Sadece kişisel tavsiyem. Java en populer dildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bahsedilen dillerin yanında haskell ve ur/web gibi dilleri de gelecek için öğrenebilirsin.
  • Müdür Python'la başla Udemy'den Türkçe Kursunu al , Bitirdiğinde E-Sertifikada veriyor .. işine yarar...

Udemy'den Mustafa Murat Çoşkunu Tavsiye ederim..

Python Yeni Başlayanlar için Anlaması Daha kolay bir programlama dili ... Bir programlama dili öğrendin mi , diğerini öğrenmem daha koaly oluyor... sonra c , c++ , java ... gibi dilleride öğrenebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yilanci -- 30 Temmuz 2018; 12:27:56 >
  • Google tavsiye derim. Güzel bir araçtır.
    misal başlığa yazığınızın aynını google yazıyorsunuz yaklaşık 176.000 kaynak getiriyor.
    Sonra başlığı çeşitlendiirsen milyon tane bile sonuç çıkar.
  • Kesinlikle java veya python ile başla, pointerı zart zurtuyla uğraşmadan programlamanın mantığını öğrenirsin, daha low level diller isteğe göre sonradan da öğrenilir. C ile başlamayı önermiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Python olabilir. Python en sık kullanılan programlama dillerinden biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8EB4BF65 -- 4 Ağustos 2018; 22:0:56 >
  • C olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.