Şimdi Ara

yeni baslayan icin enduro mu cruiser mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisini secmek daha avantajlıdır.. enduro olarak sadece aklıma yatan f650 var.. yada bunun yerıne 250 lik bir dragstar yeni baslayan birine dahami uygun olur.. guvenlik ve kullanım kolaylıgı acısından..

• Güvenlik açısından derken cruiser'dan düşmesi tabi ki daha zor ama alacağın zevk de enduro'ya göre çok daha az olur. Ayrıca ekipmanlarını bilinçli olup takarsan düştüğünde hiçbirinde zarar görmezsin, sadece motora yazık olur. F650 ağır makinedir, eğitim almadan direk onla başlarsan ağır gelebilir yani büyük olduğu için dengenin iyi olması lazım ki tutamayacağın pozisyonlara gelmesin makine. Yoksa o noktadan sonra zorlarsın zorlarsın ama yavaş da olsa devrilir yere sinir olursun.

Nerde, nasıl, ne için süreceğini söyle. Biraz da kendini anlat nasıl sürmeyi seversin, uslu uslu giden bir yapın mı var yoksa alıştıkça hareketlerine daha bi kıvraklık getirmek gibi bir isteğin var mı? Kendini ve beklentilerini anlat ki kişiliğine uygun bir tarz bulalım. Ben enduro severim ve cruiser'dan nefret ederim ama herkesin bünyesi yapısı farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 2 Temmuz 2007; 19:20:51 >
  • bide f650 nin gs ile cs si var bunlarin ne farkı var bilen var mı..
  • Çok alakalı bir cevap olmamış ben bilmiyorum farkını.
  • sahin saol daha once benzer bir sayfada senin dusuncelerini almıstım o yuzden cvp yazmadım soruna ve cok yararlı oldu.. bu baslıgı actım cunku belki bu motosikleti kullanan diger arkadaslarda gorus bıldırırler diye.. nekadar cok gorus o kadar yararlı olur kanısındayım..
  • Hatırladım tamam, kısacası sen sus da azcık millet konuşsun diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 2 Temmuz 2007; 21:25:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cabarnet

bide f650 nin gs ile cs si var bunlarin ne farkı var bilen var mı..

gs enduro cs cadde motoru.cs de aktarma kayışlı,süspansiyon farklı,tipi değişik biraz.

yeni başlayan birine f650 gs fazla gelmez,yavaş yavaş alışırsın bence.başka motorlarada bakarım dersen pegaso,xt660kle500 ler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 2 Temmuz 2007; 21:37:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    super b mi tuscon mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güç olarak fazla gelmez tabi de biraz ağır olması işi zorlaştırıyor. Ama bisikleti iyi süren bunu da mis gibi sürer ondan şüpheniz olmasın
  • Ama şunuda söyliyim son zamanlarda bmw hakkında çok iyi şeyler söylenmiyor.Özellikle servis vs.Ayrıca serviside biraz tuzlu aklında bulunsun.Daha uygun bişeyler istersen kle500,xt660,pegaso
  • bu arada f650cs ye de enduro tarzıdır diyebilirmiyiz..biraz daha degisik sanki ayrıca boyutları ve agırlıgı gs ye gore dahamı kucuk.. sele mesafesini bilen varmi..
  • F 650 CS ye naked diyebiliriz.Lastik,jant,süspansiyon vs.Boyut olarak arada pek fazla fark yok ikisininde sele mesafesi 780mm.CS 4-5 kilo daha hafif.
  • o zaman yinede yeni baslayan birisi icin uygundur diyebiliriz sanirim... gerci ben naked dan cekiniyorum ama bu aletin dengesi ve oturus pozısyonu falan uygun sanırım.. ama yinede gs daha buyuk gorundu benım gozume..
  • Bence gs al ama çok pahalı motor,servisi fln da pahalı başka motorlara yönelebilirsin.Örneğin xt660,dl650,kle500 gibi.
  • GS'nin yerini Suzuki V-Strom (DL650) tutar rahatça, ben ağır enduro olarak onu tavsiye ederim. Biraz daha hafif olarak XT660'lar çok güzel ve sorunsuz. KLE500 de olabilir tabi hyper'ın dediği gibi, bu da güzel ve dayanıklı bir makinedir.
  • FİYATLARI NE KADAR BUNLARIN ? (10,000 YTL DEN FAZLADIR GARANTİ )
  • DL 650=18.990 YTL 2.el=12.000-18.000 YTL
    XT660=14.000 YTL 2.el=9.000-13.000 YTL
    KLE500=7.000€(12.500 YTL) 2.el=9.000-11.000 YTL
  • Herkese her zaman diyorum ama yine söylüyorum "Ben olsam DR-Z400SM alırdım"

Olmadı XT660R alırdım veya asfaltta ve sert toprakta süreceksen XT660X
  • kle 500 alabilirisn.. diğerlerinden daha hafif ve de çift silindir 50 hp.
    kullanımı çok rahat ve kıvrak bi motor.performansı da çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

kle 500 alabilirisn.. diğerlerinden daha hafif ve de çift silindir 50 hp.

fiyatı .........
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratK.

quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

kle 500 alabilirisn.. diğerlerinden daha hafif ve de çift silindir 50 hp.

fiyatı .........

12.500 ama diğerlerine göre ucuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.