Şimdi Ara

Yeni başlayan için akustik gitar önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akustik gitar çalmak istiyorum. Başlangıç için önerebileceğiniz modeller nelerdir?

• bütçeni ve elektro mu düz mü alacağını söylersen yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafagonul

bütçeni ve elektro mu düz mü alacağını söylersen yardımcı olabilirim

Sanırım aynı paraya alacağım düz akustik, elektro akustikten daha iyi olacaktır. Bu yüzden düz akustik almam daha iyi olur. Bütçeye gelirsek 700'e kadar verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

quote:

Orijinalden alıntı: mustafagonul

bütçeni ve elektro mu düz mü alacağını söylersen yardımcı olabilirim

Sanırım aynı paraya alacağım düz akustik, elektro akustikten daha iyi olacaktır. Bu yüzden düz akustik almam daha iyi olur. Bütçeye gelirsek 700'e kadar verebilirim.

bence lag markasına bi bakmalısın şuan zuhalde indirim var 700 liraya lag t66 alabilirsin ya da marka olsun diyorsan fender cd60
    ama lag bütün o seviyedeki gitarlardan daha iyi acele et kaçırma kampanyayı bidaha o fiyata bulamazsın normalde 1000 lira elektroları 800 lirada düzleri ama şuanda düzleri 500 elektroları 750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafagonul -- 18 Aralık 2016; 19:6:53 >
  • mustafagonul M kullanıcısına yanıt
    LAG, stokta kalmamış sadece mağazada var gözüküyor.
    Satış sitelerinde de bulabildiğim iki gitar var.
    Fender CD-60 ve Yamaha F310. Bu iki gitarda yaklaşık olarak aynı fiyata satılıyor. Hangisi iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 18 Aralık 2016; 23:6:24 >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    bu ikisini soracak olursan fender derim ama lagın üzerine git bence ne yap et bul t66j t66d t66ace t66dce benim eski gitarım t66dce idi ve 700 liraya sattım ikinci el çok iyiydi 4 sene kullandım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yeni bir tartışma açayım o zaman sizce yeni başlayan biri akustik ile mi başlamalı yoksa klasik gitar ile mi ben de yeni başlayacağım ama hangisiyle ilk adımı atmam mantıklı olur karar veremedim.
  • Ben akustikle basladim. Evet akustigi 1 hafta caldim klasik cok daha rahat geldi ama 2 3 hafta dayanirsan hic bi farki kalmiyor. Akustikte sap daha dae yani klavyede teller daha yakin. Bu ilk dezavantaj gibi gozuksede sonradan avantaja donusur. Akustikte teller metal. Bu yuzden cogu kisi penayla calinir desede istersen ellede calarsin ama ben penayi tercih ediyorum bence daha kolay ogreniliyor ve rahat. Parmaklarin acimaz yani.
    Hangisinin sesi daha cok hosuna gidiyorsa onu al. Ben akustiği çok seviyorum. Klasigi duyunca bir kez daha iyi akustik diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

Bende yeni bir tartışma açayım o zaman sizce yeni başlayan biri akustik ile mi başlamalı yoksa klasik gitar ile mi ben de yeni başlayacağım ama hangisiyle ilk adımı atmam mantıklı olur karar veremedim.

Klasik gitar: Klasik Batı müziği ve Jazz + Akdeniz akşamları
    Akustik gitar: Rock, Rockn Roll, Blues + Akdeniz akşamları
    Seçim senin ;)
  • The Beatles kullanıcısına yanıt
    Akustik Gitar için country de ekleyelim bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.