Şimdi Ara

Yeni başlayan hemşire maaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet hastanesinde yeni işe başlayan bir hemşire günümüzde ne kadar maaş alır?

• hayrına up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2800 alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ZyHenn

quote:

Orijinalden alıntı: hytgzl08

Ben 2800 alıyorum

Hangi hastane hocam?

Üniversite hastanesi :)) isim verirsem tanınırım :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 2800 alıyorum

Hangi hastane hocam?

Üniversite hastanesi :)) isim verirsem tanınırım :))

Yüksek lisans yaptın mı hocam hemşirelik bitirdikten sonra?
    Bir de sağlık yüksek okulu hemşirelik mezunu musun yoksa sağlık bilimleri fakültesi hemşirelik mezunu mu

Yok yapmadım yüksek lisans. 4 yıllık fakülte bitirdim

• quote:

Ben 2800 alıyorum

Döner sermaye dahil mi?

Bide bu icap olayı nedir hocam ondanda ekstra ücret veriyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

quote:

Ben 2800 alıyorum

Döner sermaye dahil mi?

Bide bu icap olayı nedir hocam ondanda ekstra ücret veriyorlar mı?

Evet dahil ama devlette degişiyor ya yerine göre şehir olarak benim arkadas urfada 4000 alıyor birde çalıştıgın bölüme göre değişiyor aciller yogun bakımmlar 3500 falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNCEL DOKTOR MAAŞLARI
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iş temposu nasıl , boş zamanınız kalıyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem 25 yıllık hemşire sağlık meslek lisesi çıkışlı ve açıköğretimden 2 yıllık önlisans bitirdi. Şu an aile sağlığı merkezinde çalışıyor. Bu ay aldığı maaş 3781 tl. Ama sanırım dediğine göre eylül-ekim gibi maaşlar vergi dilimine mi ne giriyormuş azalma meydana geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiq -- 30 Ağustos 2016; 13:14:53 >
  • Yıl faktörüde var evet ben yeni mezunum. Bana kalırsa mühendislik okuyun insanlarla ugraşmak zor gerçekten. Ama kolay yoldan para kazanmak istiyorsanız hemşirelik. Ben bu meslegi bırakıcam seneye insallah. Sevmekte önemli değil hani seversin falan diyorlarya yalan iyi bir pskoloji gerekli sağlam insan 7 ay dayanamaz inanın. Doktora göre bişey yok o odasına gider uyur sen sabaha kadar ağlayışları bağırışları çekersin tek başına. Bazı gece nöbetlerde cehennemdemiyim lan ben diyorum aglayasım geliyor sinirden. Herkesin yapabileceği bir iş değil

• hemsirelik yapamayacaksan doktorluk nasil yapicaksin, tip secicekmissin hem. Sansina kotu yerlere dusmussun hastanede ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoitdoit -- 30 Ağustos 2016; 18:59:42 >
  • justdoitdoit kullanıcısına yanıt
    Potansiyel doktordur kendileri.. Dikkatli konuş bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

hemsirelik yapamayacaksan doktorluk nasil yapicaksin, tip secicekmissin hem. Sansina kotu yerlere dusmussun hastanede ya

Ne alaka aynı şey değil doktorlukla hemşirelik sen görmediğin için bilmiyorsun ikisininde yaptıgı işler çok zor . Her gece hasta aglayışlarını ben duyuyorum doktor değil . Yoruluyorum ilaç hazırlamak istemiyorum ben artık. Kendi dertlerim bu kadar ağırken bu yük fazla geliyor bana . Ders çalışmak bişeylere kafa yormak istiyorum kendimi geliştirmek bişeyler başarmak istiyorum . Ve bu meslek hemşirelik değil istesem şu dakika akademisyen olurum ama istemiyorum hemşireliğe dair hiçbir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: favored

Potansiyel doktordur kendileri.. Dikkatli konuş bence :)

Eyvallahhh iyiki var sizin gibileri

• quote:

Orijinalden alıntı: cfasdfswadfsafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

hemsirelik yapamayacaksan doktorluk nasil yapicaksin, tip secicekmissin hem. Sansina kotu yerlere dusmussun hastanede ya

Ne alaka aynı şey değil doktorlukla hemşirelik sen görmediğin için bilmiyorsun ikisininde yaptıgı işler çok zor . Her gece hasta aglayışlarını ben duyuyorum doktor değil . Yoruluyorum ilaç hazırlamak istemiyorum ben artık. Kendi dertlerim bu kadar ağırken bu yük fazla geliyor bana . Ders çalışmak bişeylere kafa yormak istiyorum kendimi geliştirmek bişeyler başarmak istiyorum . Ve bu meslek hemşirelik değil istesem şu dakika akademisyen olurum ama istemiyorum hemşireliğe dair hiçbir sey

Tarif ettigin seye uyan tek meslek doktorluk. İlk 16k ya da herkes giremiyo hocam. Doktor gibi ameliyata giricegini beklemiyodun heralde hemşire olduktan sonra. Senin sevmedigin seyi belki istekli azimli biri cok seviyodur. Hemsire uzmanlıgını almıstır v.s.
    Ama 4 sene kaybettikten sonra bi umut kazansan bile bir de 6 sene tıp okuduktan sonra uzmanlıgını alman falan yasın 35i bulacak. Her seyi tartmak lazım. Hemsirelikte akademisyenlik cok daha kolay

Ben zaten isteyerek yazmadım aile zoruyla yazdım bende aşırı seviyordum hastalardan teşekkür yazıları vs geliyordu sevmek ayrı kaldıramamak ayrı herkes sever ama herkes te kaldıramaz bu işi . Ben kazanayımda istersem 40 yasında mezun olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: CTfletcher44

Hocam iş temposu nasıl , boş zamanınız kalıyor mu ?

Haftada 40 saat çalışıyorum yani 7 günde 40 tamamlamak gerekiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CTfletcher44

Hocam iş temposu nasıl , boş zamanınız kalıyor mu ?

Haftada 40 saat çalışıyorum yani 7 günde 40 tamamlamak gerekiyor

https://forum.donanimhaber.com/m_94949070/tm.htm

hemşire olmadığı halde hemşirelik hakkında atıp tutan meslek liseliler için ne düşünüyorsun?
  • https://forum.donanimhaber.com/m_97634353//tm.htm#97634353

çevremde meslek liseli cok kisi goruyorum bos beles cok tip var. spor salonunda amele kası yapma, özenti gençlik hareketleri, sevgili v.s edinme sorunları...
    ama hemsirelik meslegini elestirme hakkını kendilerinde bulabiliyolar. Hemsireler tarafından azarlandığı için hep hastanede staj yaparken nasıl bi kin besliyosa artık.... önce bi üniversiteyi kazan bitir fakülteni sonra atıp tut. Kendi yasadıgı meslek lisesi staj tecrübelerinden çıkardığı tespitlerle hemşireliği kötülüyo liseli ergen
  • Halam 21 yıllık ebe 4k alıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.