öncelikle şunu belirtmek isterim ki , kesinlikle bunu görgüsüzlük olarak algılamayın.amacım gösteriş yapmak, ego tatmin etmek değil. ayakkabıda sürekli nike markasını tercih ediyorum. şuan giydiğim ayakkabıyıda alalı 2 yıl oldu neredeyse , geçen yaz yeni ayakkabı almamıştım , bu yaz ayakkabılara bakınıyordum ki bu model çok hoşuma gitti. ankara'da sadece cepa avm nike mağazasında buldum. daha dogrusu ilk oraya ugradım , diğer 3-4 mağazaya daha baktım yoktu. farklı renk seçenekleride vardı. beyaz , mavi ve bu gibi yeşil gri. benim hoşuma bu gitti.
fiyatı 139 lira arkadaşlar. nike shop sayfasında 10 lira daha aşagı. zaten bi spor ayakkabı yırtılmadan 2 yıl giyebiliyorum. bence parasını hak ediyor. kesinlikle tavsiye ederim,daha iyisi sizlerin olsun. iyi akşamlar
bu tarz ayakkabıları seviyorum air force da dahil. ama bu model çok satmaya başladı herkeste bundan var artık :/
ne bu ayakkabılar yahu? kaç yaşındasınız
quote:
Orijinalden alıntı: Germ bu tarz ayakkabıları seviyorum air force da dahil. ama bu model çok satmaya başladı herkeste bundan var artık :/
ben bilmiyorum ama görmedim pek fazla , almaya gittiğimde dün geldiğini söylediler , ilk deneyen dahi ben olmuşum. 42 numarası hemen almıştım. diğer nike mağazalarınada baktım fakat bulamadım.sırf bi mağazaya bakıp,oradan almayayım diye. eğer bu modelde olmasaydı başka almamayı düşünüyordum , diğerlerini hiç beğenmemiştim çok klasikti. adidas desek bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor.
üstüne para versen giymem
Ayakkabı güzelde giy öle bi resim çek xD
quote:
Orijinalden alıntı: FC Barcelona
quote:
Orijinalden alıntı: Germ bu tarz ayakkabıları seviyorum air force da dahil. ama bu model çok satmaya başladı herkeste bundan var artık :/
ben bilmiyorum ama görmedim pek fazla , almaya gittiğimde dün geldiğini söylediler , ilk deneyen dahi ben olmuşum. 42 numarası hemen almıştım. diğer nike mağazalarınada baktım fakat bulamadım.sırf bi mağazaya bakıp,oradan almayayım diye. eğer bu modelde olmasaydı başka almamayı düşünüyordum , diğerlerini hiç beğenmemiştim çok klasikti. adidas desek bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor.
ayakkabı güzel güle güle kullan. benimde hoşuma gidiyor ama buralarda pek gördüğüm için biraz antipati oluştu .d üstede hafif bol giyindin mi tamamdır işte :)