Şimdi Ara

YENİ AVEO SEDAN 1.3 LT mi DACİA LOGAN MCV Blackline 1.5 Dci mi ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

Tabiki Aveo Sedan ne kadar sedan tasarımını beğenmesemde en azından yakışıklı Dacia gibi dolmuş taksi arabası ile gezmezsiniz benim gibi 7 yıl albea kullanmış birisi gibi anlayamassınız ne demek istediğimi

yeni aveo da yavaş yavaş taksiye düşmeye başladı 3-4 tane gördüm simdiye kadar ama ins daha da çok düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 22 Mayıs 2012; 0:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Daş yok mu daş..

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Daş yok mu daş..

???

Atacağım da..

İnsanın beklentileri vardır. Ya dağa taşa vurayım banamısın demesin, ama güvenlik donanım hak getirsin derseniz Logan. Ama Güvenli, donanımlı, güncel ve nispeten konforlu bir araç isterseniz Aveo. Bunda tereddüte düşecek bir yan yok; ikisinin de sınırları çok keskin..

• quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

Uzatmadan aveo diyorum.

+1
  • quote:

quote:

quote:

Daş yok mu daş..

???

Atacağım da..

İnsanın beklentileri vardır. Ya dağa taşa vurayım banamısın demesin, ama güvenlik donanım hak getirsin derseniz Logan. Ama Güvenli, donanımlı, güncel ve nispeten konforlu bir araç isterseniz Aveo. Bunda tereddüte düşecek bir yan yok; ikisinin de sınırları çok keskin..

Aslında çok fazla donanım beklentim yok.Ne kadar elektronik o kadar sorun demek.Vectra da bunu çok iyi anladım.Logan da arka camlar bile manuel,2.airbag opsiyonel ama servis/parça açısından çok cazip.Ayrıca dağa taşa vurmaya çok daha elverişli.Hangar gibi bagaj ve hacmi de cabası.Ama dediğiniz gibi malesef güvenlik,konfor,sağlamlık min. seviyede.Aveo ise çok daha konforlu,donanımlı ve güvenli bir araba olmasına rağmen Opel servisinden dolayı korkuyorum.Start-stop özelliği turboya zarar verirse ocağıma incir ağacı diker.Parçaları daha pahalıdır.Logan kadar olmasa da 500 litre bagaj yeter herhalde ama diğeri kadar fonksiyonel olmayacağı kesin ne de olsa sedan.Ayrıca 2.eli konusunda herkes farklı konuşuyor.Malum ülkemizde klasikleşmiş bir Chevrolet antipatisi var o da beni düşündürüyor.Hemen satmayı düşünmüyorum tabi ama nihayetinde sonsuza kadar binecek de değilim.Ne yapacağımı şaşırdım ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daş yok mu daş..

???

Atacağım da..

Aslında çok fazla donanım beklentim yok.Ne kadar elektronik o kadar sorun demek.Vectra da bunu çok iyi anladım.Logan da arka camlar bile manuel,2.airbag opsiyonel ama servis/parça açısından çok cazip.Ayrıca dağa taşa vurmaya çok daha elverişli.Hangar gibi bagaj ve hacmi de cabası.Ama dediğiniz gibi malesef güvenlik,konfor,sağlamlık min. seviyede.Aveo ise çok daha konforlu,donanımlı ve güvenli bir araba olmasına rağmen Opel servisinden dolayı korkuyorum.Start-stop özelliği turboya zarar verirse ocağıma incir ağacı diker.Parçaları daha pahalıdır.Logan kadar olmasa da 500 litre bagaj yeter herhalde ama diğeri kadar fonksiyonel olmayacağı kesin ne de olsa sedan.Ayrıca 2.eli konusunda herkes farklı konuşuyor.Malum ülkemizde klasikleşmiş bir Chevrolet antipatisi var o da beni düşündürüyor.Hemen satmayı düşünmüyorum tabi ama nihayetinde sonsuza kadar binecek de değilim.Ne yapacağımı şaşırdım ...

satmak istedigin zaman değerinde hemen satarsın merak etme hatta denemek için bi aveo ilanı aç düzgün bi sekilde resimler koy yazı yaz değerinde bir fiyat iste bak günde kaç kişi arıyor .)

bu arada start stop un turboya veya ateşleme sistemine vs. zararı yok zamanında bunu bende merak etmiştim. tüm sistemler start stop a uygun sekilde yapılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daş yok mu daş..

???

Atacağım da..

Gördüğüm kadarıyla Manisa'dasınız. Hangi sıklıkta dağa-taşa vuruyorsunuz aracı?

Ne kadar elektronik o kadar komplike araç; ama ne kadar elektronik o kadar sorun kısmına katılmıyorum. Vectra size bir travma yaşatmış olabilir; fakat teknoloji günden güne gelişmekte. Tarih öğretmenisiniz sanırım; yük taşıyorsanız, eşşek (iki ş'li) niyetine binecek bir araç alıyorsanız Logan. Kalan her şey için Aveo.. tartışmak bile yersiz..

• Evet tarih öğretmeniyim.Yük taşıma kesinlikle ticari amaçlı değil aslında.Manisa da görev yapıyorum ve aslen Uşak lıyım.Ankara da ise kayınpederler var.Bayram seyran tatillerde gezmeyi severim.Hafta sonları hava müsait olursa kendimi şehir dışına atarım.Yerine göre tüfeğimi ya da oltamı alıp kafama göre takılırım.Ailecek piknik yapmayı seviyoruz.Memlekete giderken zeytinyağı ve yaprak götürüyorum en fazla 100 kg falan.Dönüşte de sağolsunlar birşeyler yolluyorlar.Kangoo varken yaz aylarında mangal,semaver,kilimler,av malzemeleri,sebil falan sürekli bagajda duruyordu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

KESBİ; AVEO düşmanı değilim. Ancak sen ve Bela isimli iki üye nedeni ile AVEO'dan nefret ediyorum. Aveo isterse 8 değil 16 hatta 88 hava yastıklı hatta 5 değil 55 yıldız alsın yine almam. Fiesta, Colt, Clio III, Accent Blue, Grande Punto EVO tercihim olur illa B segment olacaksa.

fazla nefret etmeyin isterseniz.nefretten aşk doğmasın..şaka bir yana bende yeni aveo sahibiyim.aveo classic sahibi de oldum ama ikisinin arasında dağlar kadar ferk var.bende biliyorum dünyada mercedesten iyi araç yok ama imkan meselesi.param olsa alırım s320 cdı binerim.ama şunu da söyleyeyim sınıfına ve f/p göre yeni aveo en iyisi....
  • Aveo.

Not: Bazı arkadaşlar bir hışımda konuya girip, söylenip söylenip çarpıya basıp gidiyor. Onlara artık yorumda bulunmuyorum Marka düşmanlığı, fanatikliği artık bitsin.
  • İkisi arasında tercih yapacak olsam ve AVEO alacak kadar da param varsa hiç düşünmeden AVEO alırım.
  • Hiçbir marka babamın oğlu değil o yüzden hepsine eşit mesafede sayılırım.Almanlara karşı ayrı bir sempatim var o ayrı tabi Devir hesap devri artık hangisi işine geliyor hangisi daha ekonomik hangisi seni daha az üzer ona bakılacak devir.Marka fanatikliği yapmamak lazım ...
  • Herkes demiş ama bence de aveo en önemlisi 1.3 multijet var (yanlışsam düzeltin), kolay kolay sıkıntı yaratmıyor ve triger zincirli.İkici eli düşünürsek
    dacia benim gözümde sadece dusterle değer kazandı, aveo her zaman daha kolay ve değeri az kaypla satılır, sizde demişsiniz vergi ve yakıt avantajıda var.
    E daha ne olsun servis içinde 15.000 km de yani ort. senede bir oluyor bir yolunu bulur gidersiniz servis için araba seçmek iyi olmaz ve en önemlisi
    şunu düşünün hangisi sizi mutlu eder? gersi boş :D
  • Servis bakım olayı değil sadece.Olası bir arıza durumunda parça işçilik maliyetleri falan demek istediğim.Artık kötü sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum.Aracımı sattığım gün marş dinamosu arızası çıktı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

Tabiki Aveo Sedan ne kadar sedan tasarımını beğenmesemde en azından yakışıklı Dacia gibi dolmuş taksi arabası ile gezmezsiniz benim gibi 7 yıl albea kullanmış birisi gibi anlayamassınız ne demek istediğimi

yeni aveo da yavaş yavaş taksiye düşmeye başladı 3-4 tane gördüm simdiye kadar ama ins daha da çok düşmez

taksi olarak çok kullanılacağını düşünmüyorum, taksi için donanım değil yedek parça ucuzluğu ve sorunsuzluk ön planda bence...aveo daha bunları yıkamadı piyasada....
    (not:dış görünüş olarak beğenmiyorum ama boş donanım x markaya bineceğime dolu aveoya binerim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 22 Mayıs 2012; 17:18:47 >

• Şimdi bir şey yazacağım alıntı yapıp kavga çıkacak. Mesajım burda dursun yarın yada 2 gün sonra (şu kavgalardan millet yorulunca) editleyip tavsiyemi yazarım.
  • altea yı verip aveo mu alsak ne yapsak
  • Son fiyat durumum
    - Logan Mcv 1.5 Dci 75 Hp beyaz 34.600
    - Aveo Sedan 1.3 LT 75 Hp beyaz 36.600 lira ...
  • quote:

Son fiyat durumum
    - Logan Mcv 1.5 Dci 75 Hp beyaz 34.600
    - Aveo Sedan 1.3 LT 75 Hp beyaz 36.600 lira ...

Kartalın güncel versiyonunu 34600 verilmez. aveo sedan diyorum ısrarla. logandaki donanımlar neler. klima abs bile opsiyoneldi baz modelde
  • Aveo için parça ve bakım masraflarını hiç düşünmeyin. Aracın motoru pekçok fiat ve opel ile aynı. Hava, yağ, mazot ve polen filtresini toplam 55 liraya alabilirsiniz. Yağ ve işçilikle 15.000 km de toplam bakım maliyeti 200 tl olur. Arada bir de z rot ve ufak tefek ön takım ile ilgili parçaları da değiştirirseniz triger seti de dahil 120.000 kmye kadar başka masrafınız olmaz. Ben de yeni aveo 1.3 lt aldım fakat henüz aracımı teslim almadım. Şahsen yetkili servise ilk 15.000 bakımından sonra gitmeyi düşünmüyorum. Zaten olası bir arıza 30.000 kmye kadar varsa çıkar, sonrası için garanti bence önemli değil. Ben aveo aldım, size de tabii ki tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.