Şimdi Ara

YENİ AVEO SEDAN 1.3 LT mi DACİA LOGAN MCV Blackline 1.5 Dci mi ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun. Kendi düşen ağlamaz derler. Biz gerekeni söyledik. İnşallah iki aracı da test etmişsinizdir.
  • Allah razı olsun.Her iki aracı da test ettim.Aveo daha iyi ona lafım yok ama genişlik ve yükseklik,parça/servis maliyeti ile tabiki 2.el durumunu da göz önüne alarak karar verdim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Allah razı olsun.Her iki aracı da test ettim.Aveo daha iyi ona lafım yok ama genişlik ve yükseklik,parça/servis maliyeti ile tabiki 2.el durumunu da göz önüne alarak karar verdim ...

çok yanlış karar vermişsiniz o zaman ama yine de hayırlı olsun güle güle kullanın . test etmenize rağmen aveo almamanız çok ilginç bi durum şaşırdım nedense .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 8 Haziran 2012; 22:36:15 >

• Aveo değil Logan aldım dostum Benim için önemli olan kriterler genişlik,yükseklik ve ekonomi.Tabiki güvenlik en başta gelir.Aveo da 8 airbag,abs,esp falan vardı.Logan da ise çift hava yastığı ve abs var Ama dediğim gibi servis/parça maliyetleri,sorunsuzluk ve 2.el değeri gibi etkenler Aveo yerine Logan ı tercih etmeme neden oldu ...
  • http://otomobilden.com/daciada-yenilik-operasyonu/

Yenilenen Dacia Sandero ve Logan motor seçenekeleri ve fotoğraf...
    Çok tanıdık geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyldrm

http://otomobilden.com/daciada-yenilik-operasyonu/

Yenilenen Dacia Sandero ve Logan motor seçenekeleri ve fotoğraf...
    Çok tanıdık geldi :D

Hala makyaj. Zorla sövdürecekler. Logan ilk çıktığından beri makyaj makyaj makyaj. Yeter artık kasayı güncelleyin. Şasiyi güçlendirin. Nedir bu böyle dalga geçiyorlar resmen. Renaulttan soğutacaklar beni nerdeyse.
  • konuyu en başında görseydim bağıra bağıra hayııııırrrr derdim :) 2011 blackline mcv kullanıcısıyım kesinlikle memnun değilim bari bundan sonra alacaklar İBRET olsun renault bu aracı getirdiğine utanmalıdır gerçekden bazı arkadaşların dediği gibi broadway yada toros un güncel halidir baya çeşit araba kullanmışımdır ve neye bindiysem hyundai era hariç çok güzel rahat geldi bana bu kadar kalitesiz dandik bi malzeme yapı görmedim ben parçası ucuz uygun diye sakın aldanmayın bütün güncel araçlar la aynı paralara gelir eminolun ben debriyaj setini 550 tl ye mal edebildim parçayı dışardan alıp özel servise yaptırmama rağmen dış fitiller bile atıyor kendiniel freni çekeceksiniz dik bir yokuşda konsol yerinden çıkıyor ve bu tarz araca bindiğinizde kamyonet tarzı bir araca bindiğinizi unutmayın ve hissedeceksiniz motor çok sağır yürümüyor canı çıkıyor sanki 1.3 doblolar dahil geçemeyen yok o yüzden kimseye kafa tutmayın :)) bikaç iyi yönü yokmu derseniz en fazla yakıtı idare eder diyebilirim içeriye az ses alıyor yalıtım fena değil frenleme yaptığınızda korkutmuyor abs paket almamıza rağmen kızaklama yapmadım nerdeyse viraja girişi fena değil bir hyundai era ya göre bunlar iyi geri kalan bildiğiniz takoz sensör diye bir kavram yok yani bozulacak bi aksamı yok arada bir farlarından biri gidiyo 2-3 ayda bir o da yani bukadar parayı veripde rezil olacağınız başka araç yok (hyundai era hariç ) aveo yu bilmiyorum kullanmadım ama dacia yı seçeneklerden çıkartın bbende şimdi satıp başka bir araç alcam ama nasıl bişey alacağımı bilmiyorum arkası hacmi olan bişey lazım doblo caddy yada sw bir otomobil bakalım neye karar verebilcez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.