Şimdi Ara

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
4
Favori
86.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük konuşmayayım ama bir daha bir DAEWOO alacağımı sanmıyorum...

Chevrolet Malibu belki olabilir o da Opel İnsignia olduğu için...

Cruze ve Aveo devri kapanmıştır benim için. (Full donanımlı Aveo'yu boşline polodan 3-5 bin ucuza vermedikleri sürece)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Büyük konuşmayayım ama bir daha bir DAEWOO alacağımı sanmıyorum...

Chevrolet Malibu belki olabilir o da Opel İnsignia olduğu için...

Cruze ve Aveo devri kapanmıştır benim için. (Full donanımlı Aveo'yu boşline polodan 3-5 bin ucuza vermedikleri sürece)

ben de tam tersini düşünüyorum bu arabayı daewoo diye üretseler alırım. gerçi şu an bakarsan dünyada daewoo diye bir otomobil markası kalmadı.
    kore de bile artik chevrolet olarak satiliyor.
  • Daewoo diye bir marka kalmadı. Birleşme tamamen bitti. Fabrika modernleşti ve üretim tamamen chevrolet'in kotrolünde. Yani artık o fabrika fiilen de Chevrolet fabrikası oldu. O yüzden artık daewoo diye bir markayı unutabilirsiniz. Aynı araç amerikada da satılıyor. Tüm dünyada aynı araç. Sadece amerikada ismi sonic oldu. Keşke avrupada da öyle olsaydı. O yukarda eski kasayı kullanıpta çamur atan arkadaşların önyargılarını kırarlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Eylül 2011; 16:57:55 >
  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız, mutlu günlerde........
  • hayırlı olsun , iç kısmı çok beğendim birde anahtarlardan biri sustalı olsaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_mert

hayırlı olsun , iç kısmı çok beğendim birde anahtarlardan biri sustalı olsaymış

Sadece LS donanımda sustasız.
    LT ve LTZ donanımlarda anahtar sustalıdır.
  • hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
  • Arkadaşlar bu da Kent Grisi renginde LT donanımlı Sedan Aveo:

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 24 Eylül 2011; 20:04:19 >

• biraz önce izmir balçova da gördüm bu kent grisi renginden güzel duruyor gerçekten

her gün 1-2 tane yeni aveo görmeye basladım artık
  • Sağolun LTZ'leri sizin olsun Sustalı anahtar, arka camlarda otomatik, sis farı, alaşım jant, 6 hoparlör, usb... isteyenler, 1.2 motoru zayıf bulanlar, orasında burasında parlak kromlar filan isteyenler LT veya LTZ düşünebilirler. Ben aracı tavsiye ediyorum. Ben %90-95 şehir içi için aldım. O yüzden bana bu motor yetiyor. Daha az borca girdim, daha ucuza aldım, daha az vade farkı ödeyeceğim, taksitlerim daha erken bitecek, daha az yakıt tüketeceğim ve daha az vergi ödeyeceğim. Say say bitmiyor aracın versiyonlara göre avantajları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Eylül 2011; 21:25:30 >

• Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Bende hatchback aveo düşünüyordum fakat fiyat aralığı çok komik (300 tl) almışken sedanını alayım diye düşünüyorum kısmetse yıl başına yakın veya yılbaşından sonra almayı planlıyorum.

Öncelikli donanım seçeneğim LT donanımı olacak fakat az daha dişimi sıkarsam LTZ donanımını alabilirim diye düşünüyorum.

Size sormak istediğim birkaç soru var malum arabanız daha yeni fakat iyi kötü bir izlenim bırakmıştır yinede

Malum motor 1.2 açıkcası tek korkum bu klima açıkken rampada çok belirgin bir çekiş sorunu yaşadınızmı bunu merak ediyorum sadece 1.2 motor sıkıntı açabilirmi bu konuda (araç yüklü ve klima açık olsa) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Bende hatchback aveo düşünüyordum fakat fiyat aralığı çok komik (300 tl) almışken sedanını alayım diye düşünüyorum kısmetse yıl başına yakın veya yılbaşından sonra almayı planlıyorum.

Öncelikli donanım seçeneğim LT donanımı olacak fakat az daha dişimi sıkarsam LTZ donanımını alabilirim diye düşünüyorum.

Size sormak istediğim birkaç soru var malum arabanız daha yeni fakat iyi kötü bir izlenim bırakmıştır yinede

Malum motor 1.2 açıkcası tek korkum bu klima açıkken rampada çok belirgin bir çekiş sorunu yaşadınızmı bunu merak ediyorum sadece 1.2 motor sıkıntı açabilirmi bu konuda (araç yüklü ve klima açık olsa) ?

1,2 motor sadece ls modelde var arkadaşım

• Arkadaşın da dediği gibi 1.2 motor sadece LS donanımda var. Diğerleri 1.4 motor. Henüz öyle dik sayılabilecek bir yokuş çıkmadım. Uzun otoyol yokuşların da da klimayı kapatmadığım için farkı henüz anlamam mümkün olmadı. Bana yetiyor ama önceki kullandığınız araçlara göre beklenti durumu farklı olabilir. Mümkünse test etmeden almayın.
  • LT donanımda 1.4 motor seçeneği olduğunu bilmiyordum.LPG'ye uyumlumudur acaba 1.4 motor
  • LS yani en boşu, yani benim aldığım model 1.2, diğer hepsi 1.4 motor. Motoru seçme şansınız yok. Şuan için söylenen hem 1.2, hem de 1.4 motorun LPG uyumu olmadığı yönünde. Ama ben ilerde takılabileceğini düşünüyorum. Henüz dizeli gelmediği için pazarlama taktiği olabilir. Zira motorda turbo bile yok.
  • allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

araca bir nazar boncuğu koyun hocam
  • Amin cümlemize inşallah. Kendisi naar boncuğu gibi zaten ama koyayım bi ara
  • Emrullah bey öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Ayrıca, çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda şifa bulursunuz...

Aracınızı çok beğendik. Çok da güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık, bu araç ile ilgili hiç inceleme görmemiştim çok iyi oldu. Benim sormak istediğim bir kaç konu var yardımcı olursanız sevinirim, hem benim gibi satın almak isteyen arkadaşların da işine yarar diye düşünüyorum.

Aracın ses sistemi size yetiyor mu?
    Hill holder sisteminin kullanımı nasıl? Audi'lerde (ve sanırım Isnıgnıa'da da boyle) hill hold sistemi ayağı frenden kaldırdıktan sonra freni 2 - 3 sn. kadar daha tutuyordu, bu sırada araç geri kaymamış oluyordu. Fakat, Vw Tiguan'da ise auto hold diye bir şey var, el freni ile kalkar gibi bir tuşa basıp da kalkıyorsunuz, otomatık olarak fren basılı kalmıyor.

Tekrardan hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurnugea

Emrullah bey öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Ayrıca, çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda şifa bulursunuz...

Aracınızı çok beğendik. Çok da güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık, bu araç ile ilgili hiç inceleme görmemiştim çok iyi oldu. Benim sormak istediğim bir kaç konu var yardımcı olursanız sevinirim, hem benim gibi satın almak isteyen arkadaşların da işine yarar diye düşünüyorum.

Aracın ses sistemi size yetiyor mu?
    Hill holder sisteminin kullanımı nasıl? Audi'lerde (ve sanırım Isnıgnıa'da da boyle) hill hold sistemi ayağı frenden kaldırdıktan sonra freni 2 - 3 sn. kadar daha tutuyordu, bu sırada araç geri kaymamış oluyordu. Fakat, Vw Tiguan'da ise auto hold diye bir şey var, el freni ile kalkar gibi bir tuşa basıp da kalkıyorsunuz, otomatık olarak fren basılı kalmıyor.

Tekrardan hayırlı olsun.

Bu konuyla ilgili benim yapmış oldugum bı inceleme de forumun Chevrolet kısmında mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tasarım çok güzel gerçekten burda bir müşterimde beyazını aldı inceleme fırsatı buldum kalite arttırılmış özellikle ön tasarımı çok iyi ama arka kısmını pek beğendiğim söylenemez.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın çok güzel bir araba almışsınız
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.