Şimdi Ara

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
4
Favori
86.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onbirhood

    teşekkürler. yakıtı bir kenara bırakırsak aracı tavsiye edersiniz degilmi. bir de dizel için şu km üstü alınmaz dediginiz bir km var mıdır? Ayrıca opel servisleri bakıyor sanıyorum araclara.

    Aracın kendisini tavsiye ederim şahsen. Ben kullanırken keyif alıyorum ve memnunum. Kullanması eğlenceli bir araba bana göre. Ses sistemi beni tatmin etmediği için gpsli, geri görüş kameralı bir teyp taktırdım ve arkaya iyi birer hoparlör taktırdım. LTZ'de sanırım teybin ses çıkış gücü ve hoparlör sayısı daha iyidir. Onun dışında biraz yol sesi alır ama sınıf ortalamasındadır bence. Ufak tefek tıkırtılar malesef her araç gibi bunda da oluyor. Güvenlikte ben çok çok memnunum içim çok rahat o konuda. Servisler evet opel servisi bakacak. Belki dizeline fiat özel servisleri de bakım yaparlar. Yürür parçaları birazı opel adamla, birazı opel astra ile aynı garip bir araç. Dizeli için benzinlisi için benim kendi kanaatim ağır bakım sınır olmalı ve ağır bakımı kendim yaptırmalıyım. Mesela 100bin bu araç için triger vs. ağır bakımı var. Dizelinde zincir vardı galiba tam hatırlamıyorum gerçi. Debriyaj balatası filan bi güzel bakım yapar binerdim. Daha üstünde çünkü ne bakım yapıldı, nasıl yapıldı, yapıldı mı hep kafamda takıntı olurdu. Dediğim gibi ben sonuçta bu konularda uzman sayılmam. Daha önce 25-35 yıllık araçlar kullandım mesela. İş icabı bi çok farklı araçla muhatap oluyorum sürekli. Ben mesela fluence'den inip aracıma binince bi oh be diyorum. Yalıtımı ve gücü tabiki onun daha iyi ama kullanma keyfi gerçekten çok farklı. Ama tekrar ediyorum bu bana göre böyle başkasına göre başkadır. Önümüzdeki 7-8 yıl servis sorunu yaşamazsınız ama ben daha da uzun süre binmek üzere alacağım diyorsanız ilerisini bilemem ne olur ne biter. Belki GM batar o kadar sürede orasını Allah bilir :-) Fiyatına göre çok iyi bir araçtı ve halen de öyle bana göre. Dacialar bile ne hale geldi chevy gidince piyasanın bişeyi çıktı söyleyemiyorum. Ben bundan sonra bu araçlara pek çok kişi binemeyecek ona üzülüyorum açıkçası. Sürüş keyfi istiyorsanız 1,2 almalısınız. Çünkü bizimkilerde tam elektrikli direksiyon var. 1,4 ve dizellerinde ise yarı hidrolik elektrik destekli direksiyon var. Bana bu direksiyon epey keyif veriyor, özellikle uzun yolda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 25 Şubat 2015; 20:55:16 >




  • konuyu hortlatmak ıstedım. yeni konu açmak yerine

    yeni yeni araçlara merak saldım ve acemilik için bir kaç küçük araçla başladık .

    şimdilik iyi gidioyr kendime modern görünümlü ve fiyatı uygun araç arıyorum fakat nedense chevrolet aracları modellerı yuksek olsada fıyatlar cok düşük oluyor bu da benı şüphelendırıyor.
    örnegın sahıbınden com adresınde 2012 aveo 1.2 ls model 80 bn km de 26 bn tl . hasar kaydı bıle yok .

    turkıye genelı yapsam da sonuc aynı hep uygun .

    bunun başlıca nedenlerı nedır
  • gastauskas87 kullanıcısına yanıt
    O fiyata baktığınız aveolar eski kasadır. Onları alacağınıza dacia alın daha iyi. 30 binin altına bulacağınız araçların ya km'si yüksektir, ya yüksek hasar kaydı filan vardır. Ya da dediğim gibi eski clasic daewoo olanlardır ki onları ben chevrolet olarak bile görmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 14 Mart 2017; 16:51:46 >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    dacıa arıyorum ama bı tane bulduk bayan satıodu temızdı bıze soz verdı baskasına sattı. bırtane bulduk kendını uyanık sanıyor hasar kaydı degısen boya var pıyasadan 2 bın ustune bırakıoyr. baska da temız sayılcak ızmırde bulamadım .

    chovrolet hakkında bılgı toplamak ıstıom
  • Merhaba arkadaşlar, oncelikle özür dilerim göremediysem yazıldıysa baştan sona okudum ancak goremedim.sormak istediğim soru şu:

    2012 1.3 D ls donanımında start stop özelliği varmıdır?yarın bi aracı ekspertiz e sokucam yorum yaparsanız bu konuda olup olmayanlar farkları tam olarak nedir?faydalı mıdır?iyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurhagi O kullanıcısına yanıt
    Konu 1.2 olanlarla ilgili ama olsun, yanlış hatırlamıyorsam dizellerde stop start standarttı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.