Şimdi Ara

Yeni:Avea 9333 de Sorun Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 9333 de en son 5 dk her yöne dakikam vardı şimdi her yöne 35 dakika diyor ama mesaj atıyorum dakika yokmuş gibi mesaj geliyor ne oluyor anlamadım bu sorunu yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyeniceli -- 6 Nisan 2010; 22:04:31 >

• 1 saat başka operatörden arandıysan hattına sadece konuşma yapabileceğin 30 dakika yuklenmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

Merhaba 9333 de en son 5 dk her yöne dakikam vardı şimdi her yöne 35 dakika diyor ama mesaj atıyorum dakika yokmuş gibi mesaj geliyor ne oluyor anlamadım bu sorunu yaşayan varmı?

Bendede dakika yok diyor ama aramada sorun çıkarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

1 saat başka operatörden arandıysan hattına sadece konuşma yapabileceğin 30 dakika yuklenmistir.

iyi de bunu 9333 den gelen mesajda belirtilmesi gerekmiyormu ki önceden belirtiyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

1 saat başka operatörden arandıysan hattına sadece konuşma yapabileceğin 30 dakika yuklenmistir.

iyi de bunu 9333 den gelen mesajda belirtilmesi gerekmiyormu ki önceden belirtiyordu?

Artık belirtmiyor.

Bu arada enteresan isimler buluyorsun başlık konusunda.
  • KARTALCELL 2dakikası 1kontur tarifesinde arankazanlar saniye bazlı düşüyormuş ama 1903de düşmüyor yaa, bütün avealılarda saniyemi yoksa KARTALCELL 2dakikası 1kontur tarifesine özel saniye bazlı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse
    KARTALCELL 2dakikası 1kontur tarifesinde arankazanlar saniye bazlı düşüyormuş ama 1903de düşmüyor yaa, bütün avealılarda saniyemi yoksa KARTALCELL 2dakikası 1kontur tarifesine özel saniye bazlı acaba?

2 dakikası 1 kontör değil la.. 2 kupa 1 takım ;)

Bir de sanırım saniye bazlı düşen 30 dakikalık aran kazan bakiyesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aran kazan aveada saniye bazlı düşüyor kazanılan hediye dakikaları bilgilendirme mesajı ilede geliyor..
  • ya bu aveada nerden kandırsam diye hesap yapan bi birim falan var galiba
    niye artık göstermiyor ki
    kaç dakika kaldığını bile bilmeden konuşacaz yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.