Bildirim
Yeni avatar yakışmışmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
iyi yakışmış peki arkadaşım sana bi soru sorabilimiyim yani sana değil bütün foruma şimdi ben sağdaki avatar varya kızılderili olanı alsam onu başlığını almasam 3. item olarak paylançonun orağını alsam olurmu yani bi avatar itemi başka bi avatar iteme takılırmı örneğin bende arabian drees var paylonço orağını takabilirim değilmi cvplarsanız çok sevineceğim herkese ii forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoreaN_PridE -- 26 Ağustos 2008; 21:15:40 > -
quote:
Orjinalden alıntı: KoreaN_PridE
iyi yakışmış peki arkadaşım sana bi soru sorabilimiyim yani sana değil bütün foruma şimdi ben sağdaki avatar varya kızılderili olanı alsam onu başlığını almasam 3 item olarak paylançonun orağını alsam olurmu yani bi avatar itemi başka bi avatar iteme takılırmı örneğin bende arabian drees var paylonço orağını takabilrimi değilmi cvplarsanız çok sevineceiğim herkese ii forumlar
Takılır -
teşekür ederim kardeşim çok saol
quote:
Orjinalden alıntı: .TriaTor.
quote:
iyi yakışmış peki arkadaşım sana bi soru sorabilimiyim yani sana değil bütün foruma şimdi ben sağdaki avatar varya kızılderili olanı alsam onu başlığını almasam 3 item olarak paylançonun orağını alsam olurmu yani bi avatar itemi başka bi avatar iteme takılırmı örneğin bende arabian drees var paylonço orağını takabilrimi değilmi cvplarsanız çok sevineceiğim herkese ii forumlar
Takılır
-
beyler ben halowen üstlük + paylaco kafalık yapmayı düşünüorum. sizce nası olur? -
Belli sıkıldığı bu sırda Bence Güzel olmuş şu cin damatlıkları gelse süper olcak.En sevdiğim bnim onlar 2.Karnaval dress bnce gayet güzel sen takma -
Sen kişilik bölünmesimi yasıosun bi yardımcı umbaba bi herseye olumsuz bakan umbaba, baba bozmayalım aramızı
Nyse ii forumlar
-
Festival kıyafeti erkeklerde gay gibi duruyo -
server ne -
Güzel olmuş -
charının kısa ve tipinin kötü olmasından dolayı çok kötü olmuş -
bence iyi hiç yoktan:D -
umbaba senle aramın bozulmasını istemem.DH'den kimseyle aramın bozulmasını istemem ama genede yaptığın hakaret hiç hoşuma gitmedi neyse herkeze iyi geceler.umbaba özürünü bekliyom -
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
Bok gibi
En sonunda bu adamı da delirttiniz melek gibiydi.
Evet tam bir hümanistti -
quote:
Orjinalden alıntı: M£L!H
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
Bok gibi
En sonunda bu adamı da delirttiniz melek gibiydi.
Evet tam bir hümanistti
xD -
quote:
iyi yakışmış peki arkadaşım sana bi soru sorabilimiyim yani sana değil bütün foruma şimdi ben sağdaki avatar varya kızılderili olanı alsam onu başlığını almasam 3. item olarak paylançonun orağını alsam olurmu yani bi avatar itemi başka bi avatar iteme takılırmı örneğin bende arabian drees var paylonço orağını takabilirim değilmi cvplarsanız çok sevineceğim herkese ii forumlar
takılabilir ama pek güzel duracagını zannetmiyorum set olarak alırsan daha iyi olur senin için..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X