Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.972
Cevap
62
Favori
629.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: okitoxxx

2-3 bin tl indirim yapılıyor mu yav?

54.400 TL liste fiyatına rağmen 51.500 TL+ trafik sigortası (400 TL) na almıştım.

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

quote:

54.400 TL liste fiyatına rağmen 51.500 TL+ trafik sigortası (400 TL) na almıştım.
    Ne zaman almıştınız ve hangi donanımı aldınız acaba? hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highhardware

quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

quote:

Ne zaman almıştınız ve hangi donanımı aldınız acaba? hayırlısı olsun.

Mayıs başında 1.4 d-4d Active :)

Orijinalden alıntı: ~Burak

aracı bugün aldım 1.33 life modeli 44 bin lira + park sensörüne anlaştık biraz ikramı az yaptılar ama olsun artık

Mart sonu 39500 ü 39000 yaptırmak için çok kasmıştım. Yapmadılar. Üzülüyordum ama bu fiyatları görünce iyi yapmışım dedim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardesim Allah kaza bela vermeden kullanmayi nasip etsin. Herkes sana o kadar para verilirmi diyecek sakin kafana takma son kurusuna kadar hak ediyor arac o parayi. Ben 30 unda aldim araci ayin 1 inde simdi al mayista ode isi cikti.satarlarken israrla ayin 1 inde zam gelecek dediler zam falam gelnedi hatta 500 tl indirim oldu liste fiyatinda. Ben takasa arac biraktigim icin kendimce karliyim en azindan ugrasmadim.Gerci bende bankaciyim mayisa kadar olan odemesiz donemin maliyetini yukluyorlar ama aldigim zaman o kampanya olsaydi tercih ederdim bende.
    Tekrar tum arkadaslara selamlar kazasiz surusler diliyorum. Bir ara bursadaki arkadaslar toplanalim yan yana fotolayalim aurislerimizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Hep merak ediyorum: Antalya'da güneş altında 55-60 derece sıcaklık oluyor; cam tavanlı modellerde kafamız yanmaz mı, beynimize sıcak geçmez mi?

Perdesini kapatırsınız olur biter.

Orijinalden alıntı: üstyayla

Arkadaşlar dün çekmeköy ALJ plazada auris i inceledim.

Yalnız dikkat ettiğim arka koltukta otururken kafam tavana değecek kadar yakın. 1-2 cm fark kalıyor.

1.88 boyundayım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Arka koltukların herhangi bir yükseklik ayarı yok değil mi?

Arka koltukta kapı yanında otururken kafamı kapıya çevirdiğimde göz hizamda tavan sütunu görünüyordu.

Açıkçası arka kısım bana çok alçak geldi. Benzer problemi yaşayan var mı?

24 -26 Ekim aralığında bende Çekmeköy ALJ'de idim aracımı teslim almak için. Evet malesef arka koltukta oturanlar için baş ve diz mesafesinde bir miktar sıkıntrı var. Boyunuz biraz uzunsa ve ön koltukta oturanlar biraz geniş oturuyorsa diz mesafesi sıkıntı yaratabilir.

Arka koltuğu denemek için eşim arkaya oturdu. cam tavan perdesi kapalı olduğu zaman baş mesafesi yetersiz ki eşim 1.65m ama perde açıldığı zaman nispeten rahatlıyor.

Aile aracı olarak düşünecekseniz yeni Auris pek uygun değil ama bizim gibi çocuksuz genç çiftler ve tek çocuklu aileler için uygun olduğunu düşünüyorum aracın. Sportifliğini konforunu seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtrafun
    24 -26 Ekim aralığında bende Çekmeköy ALJ'de idim aracımı teslim almak için. Evet malesef arka koltukta oturanlar için baş ve diz mesafesinde bir miktar sıkıntrı var. Boyunuz biraz uzunsa ve ön koltukta oturanlar biraz geniş oturuyorsa diz mesafesi sıkıntı yaratabilir.

Arka koltuğu denemek için eşim arkaya oturdu. cam tavan perdesi kapalı olduğu zaman baş mesafesi yetersiz ki eşim 1.65m ama perde açıldığı zaman nispeten rahatlıyor.

Aile aracı olarak düşünecekseniz yeni Auris pek uygun değil ama bizim gibi çocuksuz genç çiftler ve tek çocuklu aileler için uygun olduğunu düşünüyorum aracın. Sportifliğini konforunu seviyorum.

Merhaba; diz mesafesine pek dikkat etmedim başım tavana değince.

Biz şu an çekirdek aile bile değiliz :) Eşim ve ben varız. Ancak aldığım aracı kısa süre içinde değiştiren biri değilim. Allh'tan bir mani olmaz ise de böyle devam edeceğim.

O yüzden Auris bizim için biraz sıkıntılı gibi. Oysa bir sonraki aracım Japon olsun istemiştim. Hayırlısı bakalım. Benim acelem yok. Yıl sonuna kadar araştıracağım.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bu arada söylemeyi unuttum, aracınız hayırlı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozknbyrktr

Kardesim Allah kaza bela vermeden kullanmayi nasip etsin. Herkes sana o kadar para verilirmi diyecek sakin kafana takma son kurusuna kadar hak ediyor arac o parayi. Ben 30 unda aldim araci ayin 1 inde simdi al mayista ode isi cikti.satarlarken israrla ayin 1 inde zam gelecek dediler zam falam gelnedi hatta 500 tl indirim oldu liste fiyatinda. Ben takasa arac biraktigim icin kendimce karliyim en azindan ugrasmadim.Gerci bende bankaciyim mayisa kadar olan odemesiz donemin maliyetini yukluyorlar ama aldigim zaman o kampanya olsaydi tercih ederdim bende.
    Tekrar tum arkadaslara selamlar kazasiz surusler diliyorum. Bir ara bursadaki arkadaslar toplanalim yan yana fotolayalim aurislerimizi.

Teşekkür ederim. Allah hepimize kazasız sürüş yapmayı nasit etsin.

Araçla ilgili şu an ufak tefek bir iki sormak istediğim şey var. Onlarıda 1000 bakımında sorup çözeceğimi düşünüyorum. Ama fiyatla veya aldığımla ilgili herhangi bir pişmanlığım yok çok şükür olacağınıda sanmıyorum.
    Bursa'daki arkadaşlarla toplanalım bencede iyi olur hem tanışmış oluruz hemde fotolarız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highhardware -- 30 Ekim 2013; 10:01:01 >

• 01.09.2013 tarihinde bende 1.6 Active Multidrive S aldım

Bu Cumartesi 1000 bakımı için randevu aldım yakıt olarak 10.00 LT altına inemedim hala

değiştirmeyi bile düşünebilirim bu yakıt değerleriyle hatta gidince soracağım onların araca biçtiği değeri

dip not o araca o paralar verilir mi muhabbeti de sıktı mı biraz onunda etkisi oldu ciddi baskı var üstümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakamura1010 -- 30 Ekim 2013; 12:55:12 >

Orijinalden alıntı: RahmanAkyar

01.09.2013 tarihinde bende 1.6 Active Multidrive S aldım

Bu Cumartesi 1000 bakımı için randevu aldım yakıt olarak 10.00 LT altına inemedim hala

değiştirmeyi bile düşünebilirim bu yakıt değerleriyle hatta gidince soracağım onların araca biçtiği değeri

dip not o araca o paralar verilir mi muhabbeti de sıktı mı biraz onunda etkisi oldu ciddi baskı var üstümde

Merhaba,
    aracınızın ortalama yakıt tüketimi değerleri aşağıda değerlere baktığımızda 10Litre fazla görünüyor. Ancak 10.000km ye kadar bu değerler yavaş yavaş azalır diye düşünüyorum. Ayrıca şehir içerisindeki yakıt değerleri dur kalklara göre değişebilir. Tüm yakıt tüketim değerlerinin üzerlerine 1er litre ilave ederek hesaplamaya çalışın.
    Sormak istediğin konularda yardımcı olabilirim.

Birleşik
    5,7 lt/100km

Şehir dışı
    4,8 lt/100km

Şehir içi
    7,4 lt/100km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highhardware -- 30 Ekim 2013; 14:27:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: üstyayla

quote:

Orijinalden alıntı: xtrafun

Merhaba; diz mesafesine pek dikkat etmedim başım tavana değince.

Biz şu an çekirdek aile bile değiliz :) Eşim ve ben varız. Ancak aldığım aracı kısa süre içinde değiştiren biri değilim. Allh'tan bir mani olmaz ise de böyle devam edeceğim.

O yüzden Auris bizim için biraz sıkıntılı gibi. Oysa bir sonraki aracım Japon olsun istemiştim. Hayırlısı bakalım. Benim acelem yok. Yıl sonuna kadar araştıracağım.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bu arada söylemeyi unuttum, aracınız hayırlı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Görüşmek üzere.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Umarım sizde istediğiniz ve ihtiyaçlarınıza uygun olan aracı en kısa zaman alırsınız.

• quote:

Araci nasil bir trafikte kullanıyorsunuz? Agrasif mi kullanıyorsunuz? Bir arkadas "gaza basarken sanki yumurtayi cok hafif ezer gibi basarak kullanin" demisti. Ben denedim oldukça farkediyor :)
    Televizyon Samsung UE40D7000
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT75

quote:

Araci nasil bir trafikte kullanıyorsunuz? Agrasif mi kullanıyorsunuz? Bir arkadas "gaza basarken sanki yumurtayi cok hafif ezer gibi basarak kullanin" demisti. Ben denedim oldukça farkediyor :)

abi 60 bin lira verip araba alıyoruz 1 lt daha az yaktırıcam diye bu şekilde kullanmanın hç bi mantıgı yok bence o tavsiye üzerine bende o şekilde kullandım bi hafta ama araba kullanma zavkinden mahrum kaldım yani + arkadan kornaya basmalar selektörler falan başladı bas gitsin ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Burak

aracı bugün aldım 1.33 life modeli 44 bin lira + park sensörüne anlaştık biraz ikramı az yaptılar ama olsun artık

Hayırlı olsun arkadaş. güle güle kullan...
    Yaradan kanar mı bunlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: highhardware

quote:

Merhaba,
    aracınızın ortalama yakıt tüketimi değerleri aşağıda değerlere baktığımızda 10Litre fazla görünüyor. Ancak 10.000km ye kadar bu değerler yavaş yavaş azalır diye düşünüyorum. Ayrıca şehir içerisindeki yakıt değerleri dur kalklara göre değişebilir. Tüm yakıt tüketim değerlerinin üzerlerine 1er litre ilave ederek hesaplamaya çalışın.
    Sormak istediğin konularda yardımcı olabilirim.

Birleşik
    5,7 lt/100km

Şehir dışı
    4,8 lt/100km

Şehir içi
    7,4 lt/100km

Şehir içi de var ama D-90 karayolunda Bursa-Karacabey ( 60 km x 2) ve Karacabey-Bandırma(40 x2) yaptım en fazla mesafeler bunlar zaten aracım garajda duruyor

şehir içinde lazım olduğunda garaja gitmeye üşenmekten anca şehir dışı yapacağım zaman almaya gidiyorum neredeyse

şehirdışında 110-120 gidiyorum yerine göre 140 a çıktığım olmadı değil sollama vesaire otomatik viteste kullanıyorum F-1 şanzıman yerine çok nadir kullandım onu

• quote:

Orijinalden alıntı: fikrettr61

quote:

Orijinalden alıntı: TT75

quote:

abi 60 bin lira verip araba alıyoruz 1 lt daha az yaktırıcam diye bu şekilde kullanmanın hç bi mantıgı yok bence o tavsiye üzerine bende o şekilde kullandım bi hafta ama araba kullanma zavkinden mahrum kaldım yani + arkadan kornaya basmalar selektörler falan başladı bas gitsin ya :)

Gaza çökmüyorum ama 140-150 de yaptım yerine göre ;)

• Aracın daha kilometresi çok az biraz alışsın bence sende biraz alış ama çok çok düşecek diyede bekleme derim sonuçta aracın 1.6 otomatik vites.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highhardware -- 31 Ekim 2013; 23:52:48 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.