Şimdi Ara

YENİ AURİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aurisin tasarımını bir toyota kullanıcısı olarak pek beğenmedim açıkçası fakat fiyat olarak diğer markalara göre iyi ama şu arka kısmı i30'a benzemiş ne düşünüyorsunuz iyi satarmı Türkiyede?

• Toyota bu 4 teker bir direksiyon olsa yine satar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cevabı açıkçası bekliyordum Ama toyotayı seçmek için gerçekten iyi sebepler var
  • Bugün yanımdan geçti,aracın ön kısmı harika olmuş,arka kısım göreceli.
    Toyota'nın bu ülkede araç satması için dizayna ihtiyacı yok.
    Logosunu neye koysa yok satıyor adamlar.
  • hadi dışı neyse fena olmamış(i30,ceed,c4,astra daha yakışıklı o ayrı) ama iç tasarım çok kötü olmuş harbiden.ama genede o amblem yok mu o amblem!
  • Corolla da yüksek Dashboard kullanacak içi çok kötü diyenler tükürüklerini yalamaz umarım BMW ile ortak üretilen dizeli görünce iç mekan alışmaya bağlı gidin bir gt86 mım sürücü koltuğuna oturun sonra yarisin aurisin ve gelecek olan yeni corollanın toyonun yeni yüzü bu zamanla alışılır ben alıştım bile çoktan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılır, satılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40.00-60.000 arası otomatik araç isteyenler için 1.6 CVT versiyonu alınabilecek en mantıklı tercihlerden birisi. Tabiki de satılır.

Sorunsuz ve keyifli otomatik.
    Sorunsuz ve kuvvetli atmosferik motor.
    Kendi konfigürasyonu içinde (1.6 atmosferik - otomatik şanzıman) en düşük yakıt tüketimi.
    Bütün güvenlik donanımları standart.
    Tam LPG uyumu. Garantiden bile çıkmıyor takınca.
    Dikkat çeken bir dış tasarımı var.
    Servis ağı yaygın ve başarılı.
    Yürüyeni çok iyi.

İç tasarımı daha iyi olabilirdi. Tek eksiği bu bence.
  • valla bir önceki auris ne kadar kendine has tarzı, diri kasasıyla çok takdir etsem de şimdi ki yeni auris kim ne derse desin tam bir hayal kırıklığı...önü arkası içi motorları her şeyıyle, reklamı iyi ama datt datt datt
  • Reklamını bile beğenmedim gözümüz yollarda yeni corollayı bekliyoruz inşallah yenisinin iç tasarımı tatmin edici olur.Bu arada yeni çıkan araçlardan en çok dikkatimi yeni clionun iç tasarımı çekti gayet başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 28 Şubat 2013; 23:11:26 >
  • Aracı test ettim ben beğendim.

Genel itibariyle diri ve oturaklı bir araç olmuş.

Yalıtım da iyi olmuş.
  • aracı alanlar beğeniyor. dışı göreceli olsada güzel. konforu iyi üstelik benzinli otomatik yakıt tüketimi çok düşük hatta hyundainin dizellerinden bile daha az. ben sadece bagaj hacminden dolayı yetersiz buldum yoksa alınabilir bu aracın çok satacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 1 Mart 2013; 13:33:00 >
  • yeni aurisin reklamlarından başka bir şeyini beğenmeyenlerdenim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Sorunsuz ve keyifli otomatik.
    Sorunsuz ve kuvvetli atmosferik motor.
    Kendi konfigürasyonu içinde (1.6 atmosferik - otomatik şanzıman) en düşük yakıt tüketimi.
    Bütün güvenlik donanımları standart.
    Tam LPG uyumu. Garantiden bile çıkmıyor takınca.
    Dikkat çeken bir dış tasarımı var.
    Servis ağı yaygın ve başarılı.
    Yürüyeni çok iyi.

İç tasarımı daha iyi olabilirdi. Tek eksiği bu bence.

Güzel ve doğru tespitler..

Ancak ben hem iç hem dış tasarımı pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Çok daha güzel olabilirdi..

• klasik toyota tasarımı işte.insan bunu tasarlarken gözucuyla bi astra,bi i30,bi ceede bakar yahu.at gözlüğü takıp öyle tasarlıyorlar sanırım.
  • Tasarımda elbette bir Astra J değil ya da konfor ve elitlik hissi olarak bir Golf değil lakin Auris kötü araba değil, düşünen arkadaşlar gidip bir test etsin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.