Şimdi Ara

**Yeni AUDI A4 ( B9 ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
19.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

110 bin TL'ye full dolu Superb almak daha mantıklı bence, hatta şu anda piyasadaki en iyi fiyat performans oranına sahip sedan bence Skoda Superb

Hocam dizel manuel prestij bulabilirsem almayı düşünüyorum.Yeni A4 Mercedes C falan derken geldiğim nokta bu.

Dün Audi'ye gittim. Design LED paket koltuk ısıtma araca 147.300 teklif aldım.Ciddi yüksek bir rakam.Aralık ayında 146'ya C180 AMG almamıştım.(kıyısından döndüm gerçi) Bu paraya AMG almayıp A4 alanı döverler.Ayrıca bu araç geçen ay fiyat aldığım araç.Yani sattıkları falan yok.Muhtemelen sunroof ve deri döşemeyi standarttan çıkartıp mecburen fiyat kırmaya gidecekler.

Yalnız şunu söyleyeyim aracın kokpiti ve genel işçilik ve malzeme kalitesi gayet iyi.Özellikle Design paket çok güzel duruyor.Standart donanımı da gayet yeterli.Ama bence Design+ LED aracın hak ettiği fiyat maximum 130'dur.

SuperB için ise otopark testini ve kendi test sürüşümü bekliyorum.Duruma göre basacağım özel siparişi.DSG derdinden uzak yetkili servis bakımı kazığından uzak yıllar boyu bineceğim.

Malum ilandaki araç Basic modeli.16 jantlar 60 yanak lastiklerden dolayı kötü gözüküyor.Aynı şekilde 17 jantlar da olduğundan küçük gözüküyor 50 yanak yüzünden.Ama bunun kabin içine yansıması harika olacaktır.Kalın yanaklı ve çapı büyük tekerlekler bence iyi seçim.

En mantıklı kararı vermişsiniz hocam. yakıt ekonomisi, konfor, sınıfının en geniş arka diz mesafesi ve bagajı, full dolu opsiyonlarıyla yıllarca kullanırsınızı superb'i

• Ben nihai olarak 3.20i ED aldım ancak elimdeki resimleri yeni A4 düşünenler için paylaşıyorum..

**Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    [simage]http://i.hizliresim.com/ljvo7E.jpg[/simage
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )
    **Yeni AUDI A4 ( B9 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 7 Mart 2016; 20:34:43 >

• Kirmizi çok guzel duruyor.
    Hocam iki aracı da incelemesini yapmissinizdir.3.20 ied ile c 180 arasında ne farklar var. 3 serisi çok sert gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı muhteşem. Opak mı bu renk yoksa metalik mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AC549C12

Kirmizi çok guzel duruyor.
    Hocam iki aracı da incelemesini yapmissinizdir.3.20 ied ile c 180 arasında ne farklar var. 3 serisi çok sert gelmişti.
    quote:

Orijinalden alynty: hyildiz2

Kirmizi çok guzel duruyor.
    Hocam iki aracy da incelemesini yapmissinizdir.3.20 ied ile c 180 arasynda ne farklar var. 3 serisi çok sert gelmi?ti.

Hocam C'yi sadece test ettim uzun süre binmedim.Yç mekan olarak C serisi daha albenili daha kaliteli malzemeler kullanylmy? ancak ergonomi ve kullanym kolayly?y olarak geride.Motor performansy ve ?anzymanda fark daha da açylyyor.Tüketim olarak ta ciddi fark var benzinli motorlar arasynda.F30 aslynda çok sert de?il.17 jant 50 yanak(gerçi RFT oldu?undan ne kadar etkili olur bilmem) aracymdan konfor anlamynda ?ikayetim olmady.AMG donanymly bir C180 kesinlikle daha sert.C serisinin multimedia ekrany tam bir facia.BMW bu konularda gerçekten çok üstün.Hem geri görü? kamerasy hem arka park sensörü var mesela.(donanyma göre de?i?ebilir)

Kysacasy BMW bana daha çok hitap ediyor ama arada kalan kullanycylar detayly test sürü?ü yapsynlar.

Yeni A4 almayy çok istedim ama Do?u? satmak istemedi.Önden çeker ve DSG sorunu olan bir araç almak yerine mükemmel bir tercih yapty?yma inanyyorum.

Ama Metalik Ay I?y?y mavisi 1.4 TFSI Design paket + LED farlar + ön koltuk ysytma bir A4 isterdim.Ama herkesin yapty?y gibi ben de tercih etmedim.

• Bizim oralarda bir laf vardır " araba ve karıyı aldıktan sonra dönüp diğerlerine bakmayacaksin"

Ben olsam a4 yerine 3 alırdım. Mercedes in benzinli motoru çok eskidi artık.

Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

• Değerli arkadaşım hayırlı olsun.f30la bu araba kıyas götürmez.Dizayn desen yok fiyat desen fahiş dsg belasına hiç girmiyorum bile.audinin işi zor bu segmentte.
  • hocam hayırlı olsun yeni aracın
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Yeni aracınızı güle güle kullanın.

Fotolara bakakalmışım, aracın kabin malzemelerinin birleşim aralıklarına hayran oldum misal kapılar kapalıyken konsola değecek neredeyse!

Sizce aracın genel kalite ve işçilik seviyesi C ve 3 ile kıyaslandığında nasıl? 140-150.000 e 1.4 150Hp ve sadece gerekli (xenon far, 17" jant, kumaş döşeme, analog kadran vb) donanımda bir A4 alınıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

110 bin TL'ye full dolu Superb almak daha mantıklı bence, hatta şu anda piyasadaki en iyi fiyat performans oranına sahip sedan bence Skoda Superb

Hocam dizel manuel prestij bulabilirsem almayı düşünüyorum.Yeni A4 Mercedes C falan derken geldiğim nokta bu.

Dün Audi'ye gittim. Design LED paket koltuk ısıtma araca 147.300 teklif aldım.Ciddi yüksek bir rakam.Aralık ayında 146'ya C180 AMG almamıştım.(kıyısından döndüm gerçi) Bu paraya AMG almayıp A4 alanı döverler.Ayrıca bu araç geçen ay fiyat aldığım araç.Yani sattıkları falan yok.Muhtemelen sunroof ve deri döşemeyi standarttan çıkartıp mecburen fiyat kırmaya gidecekler.

Yalnız şunu söyleyeyim aracın kokpiti ve genel işçilik ve malzeme kalitesi gayet iyi.Özellikle Design paket çok güzel duruyor.Standart donanımı da gayet yeterli.Ama bence Design+ LED aracın hak ettiği fiyat maximum 130'dur.

SuperB için ise otopark testini ve kendi test sürüşümü bekliyorum.Duruma göre basacağım özel siparişi.DSG derdinden uzak yetkili servis bakımı kazığından uzak yıllar boyu bineceğim.

Malum ilandaki araç Basic modeli.16 jantlar 60 yanak lastiklerden dolayı kötü gözüküyor.Aynı şekilde 17 jantlar da olduğundan küçük gözüküyor 50 yanak yüzünden.Ama bunun kabin içine yansıması harika olacaktır.Kalın yanaklı ve çapı büyük tekerlekler bence iyi seçim.

Ayrıca 1.4 Tfsi değil mi ?

• A4 için şu an ki fiyatlar bence de yüksek.

• Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar uzun süre yeni A4 ve C serisi baktım ama gidip F30 aldım 3.20i ED Sportline Plus ve çok memnunum.

Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • bencede iyi tercih olmuş.audi ve o grupta dsg tarzı sorunlu vites kullanıldıkca saatli bomba dır.dış görünüş olarak ta beğenmiyorum audi a4 ü.ve cok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bencede iyi tercih olmuş.audi ve o grupta dsg tarzı sorunlu vites kullanıldıkca saatli bomba dır.dış görünüş olarak ta beğenmiyorum audi a4 ü.ve cok pahalı.

A4'de eskiden CVT (Multitronic) şanzıman kullanılıyordu diye hatırlıyorum. DSG belasına niye bulaşılmış ki?
  • Hocam bende b8 kasa Passat kullanıcısı olarak Allah izin verirse bir sonraki aracım bmw 3 serisi, audi a4 veya mercedes c serisi düşünüyorum. Bunlar arasında nedense Mercedes'e bir ısınamadım gitti :)

Sen bu araçlar arasında kalıp tercihini bmw yapmışsın, bende babamın aracı olan 520d nedeniyle bmw'ye hep sıcak bakıyorum. Seni bu araçlar arasında bmw'ye iten sebep ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bencede iyi tercih olmuş.audi ve o grupta dsg tarzı sorunlu vites kullanıldıkca saatli bomba dır.dış görünüş olarak ta beğenmiyorum audi a4 ü.ve cok pahalı.

A4'de eskiden CVT (Multitronic) şanzıman kullanılıyordu diye hatırlıyorum. DSG belasına niye bulaşılmış ki?

şimdi artık dsg farklı bir ismi olan stronıc kullanılıyor.bana göre yaptıkları audi nin sacmalık.
  • 5 yil garantiyle alinir mi a4 sizce.

• Fiyatlar çok fahiş.

Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo otomatik alın 95000TL civarına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fiyatlar çok fahiş.

100 binin altinda vermezler cosmo insignia yi. Aralikta bile 99 du. 2016 lari dahada artmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fiyatlar çok fahiş.

100 binin altinda vermezler cosmo insignia yi. Aralikta bile 99 du. 2016 lari dahada artmistir.

Sahibinden sıfır Insignia kayniyor. Ki 100.000TL olsa yine olumlu. Dizel otomatik full araç. Millet gidip çapulcu Passat Highline DSG'ye 140000TL falan veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.