Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cilloo

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hazırda araç yoksa ki %99 böyle bir araç yoktur çok büyük zarar edersiniz.Özel siparişe girer normal fiyat neyse o fiyatı isterler.Şu an ellerinde olsa kuru da 2.60 alsalar 100-105 arası bir rakam isterler diye düşünüyorum(iç dış S-line + olufsen).Özel sipariş olursa kuru da 2.90 veya geldiği tarihte neyse onu alacaklar 2014 model yılı falan derken 120yi bile bulabilir.Öncelikle yapmanız gereken bütün Audi bayilerini arayıp istediğiniz aracın olup olmadığını sormanız.Yoksa da yapacağınız bir şey yok özel sipariş ile de alınmaz bu araç.2.elde satılık vardı bir adet ona bakmanızı öneririm(4 kapı)

Yok hocam ben tek kapi istiyorum peki ambition + advance istesem sadece fiyat ne olur

Kur avantajıyla 83-85 gibi diye düşünüyorum.yapmaniz gereken buraya sormak yerine bütün bayileri arayıp fiyat almanız.cunku araçtan araca indirim oranı kur farkı vs degisebiliyor.burda bayiden fiyat almayan biri ne dese bos.

Tesekkurler ben benzer donanim alanlar ne kadara aldi biliyimde bayide ona gore konusuyum diye ogrenmek istedim

O konuda sıkıntı olmaz araçların fiyatları sistemde belli doğuş arac satarken kimseyi kazıklamaz yeter ki bütün bayileri arayın 3-5 bayide istediğiniz arac olsun fiyatı kirdirirsiniz.alacaginiz zaman da satış müdürünün insiyatifini kullanmasını istersiniz.her zaman aynı aracı daha ucuza alan bulunur audi özel müşterisidir satış müdürü tanidiktir vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

xenon, sunroof, advance paket falan var mı ?

Kusura bakmayın eksik yazmışım biraz. Xenon var, sunroof yok. Advance paket dahilinde ne var bilmiyorum ama alttakiler var araçta... Bu durumda advance paket oluyor mu bilmiyorum.

DRİVE SELECT, XENON PLUS FARLAR , ARKA LEDLİ STOPLAR, SPOR ÖN KOLTUKLAR RALLYE KUMAŞ DÖŞEME, 5 KOLLU KİNETİK TASARIMLI 17 İNÇ SPOR JANTLAR VE ÖN SÜSPANSİYON, ARKA PARK SENSÖRÜ, BLUETOOTH ARAYÜZÜ, MMI RADYO CD MP3 BLUETOOTH SD CARD OKUYUCU, SÜRÜCÜ BİLGİLENDİRME EKRANI RENKLİ, İÇ AYDINLATMA PAKETİ, FAR YAĞMUR VE PARK SENSÖRÜ, 3 KOLLU F1 KUMANDALI DERİ SPOR DİREKSİYON, DELÜXE KLİMA ÇİFT YÖNLÜ İKLİMLENDİRME AYARLI, TOZ VE POLEN FİLTRESİ
    ALÜMİNYUM KAPI EŞİK KAPLAMALARI, ALÜMİNYUM İÇ GÖRÜNÜM, MİCRO METALİK GÜMÜŞ İÇ DEKOR, OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI, SERVO DİREKSİYON
    YOKUŞ DESTEK ASİSTANI

Edit: Arka park sensörü eklendi

Sizin almayi planladiginiz 2. El aracinizin , 5 kapisi 1.4 140 lik olanini 3 kollu alttan kesik direksiyonlu olanini 84.25k e aldim aralik 2013 te. Dizel ile arasinda 4000 fark oldugunu Dusunursek; almayi planladiginiz aracin 15 gun onceki fiyati 88k dir. (kur artisi ve otv zammi olmadan onceki aralik fiyati)

• quote:

Arkadaslar bende a3 dusunuyorum sizce
    Ambition +advance + bang olufsen + sline olarak tek kapi 140 hplik almak istesem fiyat ne olur sline ve bang olufsen olmayadabilir fiyatlarini bilen varsa yardim ederse cok sevinirim ona gore elim guclu gitmek istiyorum bayiye

İc dis s line ozel siparise girer ki cok zarar edersiniz, en guzeli en yakin donanima sahip ambition modelini 3 kollu direksiyon alttan kesik kovalaminizi tavsiye ederim. Ambition koltuklari spor baldir destekli ve gorsel islevsel tatmin edici. Ayrica sline ndan sadece 1 cm yuksek spor alcaltilmis sasi var uzerinde gelen 17 inclik lastikleri kolayca 18" ile degistirebilirsiniz. Ucuz yollu sline a yakin bir donanim yapabilirsiniz. İmzamdaki aracimi 84.25k aldim 5 gun once sordum 2013 model ve herseyi ile ayni 95.4k olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

quote:

Arkadaslar bende a3 dusunuyorum sizce
    Ambition +advance + bang olufsen + sline olarak tek kapi 140 hplik almak istesem fiyat ne olur sline ve bang olufsen olmayadabilir fiyatlarini bilen varsa yardim ederse cok sevinirim ona gore elim guclu gitmek istiyorum bayiye

İc dis s line ozel siparise girer ki cok zarar edersiniz, en guzeli en yakin donanima sahip ambition modelini 3 kollu direksiyon alttan kesik kovalaminizi tavsiye ederim. Ambition koltuklari spor baldir destekli ve gorsel islevsel tatmin edici. Ayrica sline ndan sadece 1 cm yuksek spor alcaltilmis sasi var uzerinde gelen 17 inclik lastikleri kolayca 18" ile degistirebilirsiniz. Ucuz yollu sline a yakin bir donanim yapabilirsiniz. İmzamdaki aracimi 84.25k aldim 5 gun once sordum 2013 model ve herseyi ile ayni 95.4k olmus.

Sizin aracınız gayet yeterli banada 85 bin gibi bir rakam çıkarırlarsa düşünürüm yoksa 2. el kovalarım. A3 e de maximum 85 verilir yani o da 0kmyse.

• xcagatay kullanıcısına yanıt
    Ben aracımı eylülün ilk haftası aldım. Belki saçma bir hesaplama olacak ama audinin sitesinde aynı özelliklerde a3 5 kapı ve 3 kapı arasında ki fiyat farkı 3.500 tl. Benim aldığım araba 88.500tl yani sizin almayı planladığınız arabanın eylül ayındaki yaklaşık değeri 85.000 tl diyebiliriz bu fiyattanda arabanın 2013 yılı başlarında alındığını, arabanın 8.000 kmde olmasını ve 2014 yılına girdiğimizide göz önünde bulundurarak arabanın 2012 model olmasını hesaba katarsak fiyat belki çok az yüksek ya da normal kalıyor açıkçası karar veremedim yüksek mi normal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miklaaa -- 13 Ocak 2014; 23:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miklaaa

Ben aracımı eylülün ilk haftası aldım. Belki saçma bir hesaplama olacak ama audinin sitesinde aynı özelliklerde a3 5 kapı ve 3 kapı arasında ki fiyat farkı 3.500 tl. Benim aldığım araba 88.500tl yani sizin almayı planladığınız arabanın eylül ayındaki yaklaşık değeri 85.000 tl diyebiliriz bu fiyattanda arabanın 2013 yılı başlarında alındığını, arabanın 8.000 kmde olmasını ve 2014 yılına girdiğimizide göz önünde bulundurarak arabanın 2012 model olmasını hesaba katarsak fiyat belki çok az yüksek ya da normal kalıyor açıkçası karar veremedim yüksek mi normal mi

Anladım :) Güzel bir açıklama olmuş bu.
    Tabi şu an şartların aynı olmadığını da göz önünde bulundurmak lazım sanırım. Malum hem euro arttı hem de vergiler...
    Sanırım ben bugün - yarın alacağım bu arabayı

• Bugün yine gidip test ettim aracı, boya kontrolünü vs. yaptım bişey yok, hasar kaydı yok... Bi aksilik olmazsa yarın yada sonraki gün gidip alacağım hayırlısıysa...
    Buradaki konuşmalardan fiyat iyi gibi algıladım. Umarım doğru anlamışımdır :)
    Tek kapı 2012 model 8000km dizel otomatik advance paket ambition Led &Xenon aracı 79.000'e alacağım... (2013 mart çıkışlı) Hayırlısı diyelim :)
  • Arkadaşlar merhaba ,
    22 Ekim 2013 tarihinde aşağıda teklif formu bulunan aracı 79200 TL ye satın aldım.Almadan önce de aldıktan sonra da Yeni A3 hakkında araştırma yapsamda çok fazla bir bilgi bulamadım.Özellikle yakıt tüketimi ve fiyat konusunda.
    Bundan önce 2011 model Golf 6 1.6 TDİ manuel araç kullanıyordum ve 79000km de sattım satmadan önce yakıt tüketimim 80000km nin ortalaması 5.8 LT idi.Şu anda da A3 aracım 7000 km de ve ortalamam 6.2 LT.
    Bu forumda yer alan teklif formlarını inceledim.Sizce aldığım fiyat nasıl ?
  • Teklif formu aşağıda arkadaşlar
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-
  • acaba 2013 nisaninda 28500 euro ( kur 2.3 tu ) yani 65.500 e aldigim yeni kasa manuel tek kapi sunroof haric full aracimi(17 jant-xenon-ozel renk vs) kaca satabilirim..
  • Merhabalar. Az önce ilginç bir durumla karşılaştım. Aracı park ettim, el frenini çektim vitesi p ye aldım falan filan kapadım kontağı çıktım. Motor baya çalışmaya devam ediyordu. İlk kez oldu böyle, girdim 2 kere daha çalıştırdım kapattım, vitesi el frenini indirip kaldırdım ondan sonra sustu motor. Baya şaşırdım bu duruma. Olağan bir şey mi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 15 Ocak 2014; 17:52:26 >
  • quote:

Bugün yine gidip test ettim aracı, boya kontrolünü vs. yaptım bişey yok, hasar kaydı yok... Bi aksilik olmazsa yarın yada sonraki gün gidip alacağım hayırlısıysa...
    Tek kapı 2012 model 8000km dizel otomatik advance paket ambition Led &Xenon aracı 79.000'e alacağım... (2013 mart çıkışlı) Hayırlısı diyelim :)

Şanzımanla ilgili sorun var mı diye kontrol ettirdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

quote:

Bugün yine gidip test ettim aracı, boya kontrolünü vs. yaptım bişey yok, hasar kaydı yok... Bi aksilik olmazsa yarın yada sonraki gün gidip alacağım hayırlısıysa...

Şanzımanla ilgili sorun var mı diye kontrol ettirdiniz mi?

Baktırmadım ona ama AUDI'yi aradım şasi numarasıyla servis kayıtlarına baktırdım. Hiçbir kaydı yok... Sorun olsa en azından bir uğrardı diye düşünüyorum servise?

• 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    Arabayı ilk aldıgımda bende farketmıstım galiba motor hemen soğmasın falan diye arabanın yanında beklemiştim tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 5 dk içinde durmustu.
  • Nasıl yani doğuştan turbotimer mı varmış arabada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzinzaz

Arkadaşlar merhaba ,
    22 Ekim 2013 tarihinde aşağıda teklif formu bulunan aracı 79200 TL ye satın aldım.Almadan önce de aldıktan sonra da Yeni A3 hakkında araştırma yapsamda çok fazla bir bilgi bulamadım.Özellikle yakıt tüketimi ve fiyat konusunda.
    Bundan önce 2011 model Golf 6 1.6 TDİ manuel araç kullanıyordum ve 79000km de sattım satmadan önce yakıt tüketimim 80000km nin ortalaması 5.8 LT idi.Şu anda da A3 aracım 7000 km de ve ortalamam 6.2 LT.
    Bu forumda yer alan teklif formlarını inceledim.Sizce aldığım fiyat nasıl ?

Hocam hayırlı olsun aracınız. Bende aynısını düşünüyorum ama otomatik olarak siz otomatik için ne kadar fark istiyorlar biliyor musunuz
  • Arkadaşlar aracım yaklaşık 750km'ye gelmek üzere. Yakıt ortalamasını 6'nın altına indiremedim. Drive select genellikle otomatikte duruyor. Sizde de yakıt ortalamaları nasıl ?
    1.6 Tdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iqra

Arkadaşlar aracım yaklaşık 750km'ye gelmek üzere. Yakıt ortalamasını 6'nın altına indiremedim. Drive select genellikle otomatikte duruyor. Sizde de yakıt ortalamaları nasıl ?
    1.6 Tdi.

Sizin degerleriniz motor cok yeni olmasina karsilik cok iyi, babamda scenic 1.6 dci duz vites var, sehir ici 7-7,5lt/100km yakiyor. Benim aracim suan 580km de fazla zorlamiyorum rodaj dan dolayi 1.4 140hp ortalamam 7,4lt/100km.

• Dizel otomatik bir a3 genel ortalamda 6,5 litre/100km yakarsa;
    10.000km de ; 6,5lt x 100 x 4,6tl: 2.990tl yakar
    1.4 140hp 250ntork benzinli bir a3 ortalama 8 lt/100 km yakarsa;
    10.000km de; 8 x 100 x 5: 4000 tl yakar.
    Senede eger 10.000 km yapiyorsaniz ; 1.000tl,
    15.000 km yapiyorsaniz 1.500tl benzine fazla para vermis olursunuz. Dizelin ağir bakim maliyetlerini düsmedim. Benzine Bir senede sigaraya verilen paranin yarisi kadar verirsiniz, eger sigara kullanmiyorsaniz kendinizi odullendirip benzinli 140hp alip hayatin keyfini cikarin

• quote:

Orijinalden alıntı: iqra

Arkadaşlar aracım yaklaşık 750km'ye gelmek üzere. Yakıt ortalamasını 6'nın altına indiremedim. Drive select genellikle otomatikte duruyor. Sizde de yakıt ortalamaları nasıl ?
    1.6 Tdi.

3000-4000'den sonra %10 kadar azalır.
    ben drive select'i efficiency'de kullanıyorum..o da etkili bence..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.