Şimdi Ara

Yeni atasözüm : ev alma araba sat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz makara içerse de olay gündelik hayatta yaşanılan bi şey.

Ev alma komşu alın yeni sürümü çıktı beyler.

Genelde hafta sonları ya da müsait olduğumuzda buluştugum arkadaş grubum, çevrem olur. Gezer, dolaşır, takiliriz. İsimlerini salliim ifşa olmasın. Ahmet adlı arkadaşım son 3 aydır benle irtibatı kesti. Görüşmüyor adam. Ne zaman arasam, müsait değilim, çalışıyom falan diyor. Normalde hergün kendisi arar, sorar. 3 aydır aramadı. Ayrıca 3 ay öncesine kadar can ciğerdik. Dedim bilmeden adamın kalbini mi kırdım acaba ? Aradım bi kaç kez. Baktım cidden görüşmek istemiyor. Zorlamadim bende artık aramayı kestim. Akşam aracın üzerindeki karları temizliyom. Nurettin isimli arkadaş gördü beni, aracı temizlerken. Hadi ya sen aracı satmadın mı falan dedi.

Yok nerden çıkardın satmadım. Sadece model yükseltmek için bi ara satmayı düşünüyordum vazgeçtim dedim.

Hadi ya bende Ahmetlere falan aracı sattın diye söyledim dedi. Yanlış anlamışım o zaman dedi.

Ne zaman söyledin dedim. 3 ay falan oldu diyince benim şalterler attı.

Ahmet meğersem 3 ay önce aracı sattığımı düşününce o yüzden aramayı sormayı bırakmış diye uyandım tabi. Ama bi yandan da çok fena koydu. Can ciğer geçindiğimiz adam meğersem araba var diye takılıyomuş bizle.

Şimdi düşünüyorum. Sırf bu olaydan dolayı aracı satayım, millete de bi daha araç almayacam diye yayayım da kim dost kim düşman çıksın ortaya. Sonra da alayım tekrar bi araç, gerçek dostlarla takılayım. Cidden çok sinirimi bozdu bu olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konunun otomobil ile bir ilgisi yok, bu devirde her şey çıkar odaklı. Sokakta gördüğümüz düzgün fiziğe sahip kadınlar da babalarının hayrına yanındaki adamlarla takılmıyor, her şey menfaatler üzerine kurulu. Üniversitede sırf araban var diye yanına sokulan tiplerden tut 3 kuruşluk çay parasını bedavaya getirmeye çalışanlara kadar böyle. Bu yüzden insan seçiyorum, bana göre bazı insanlar beş para etmez.

• Var piyasada böle tipler kardeşim malesef

• Dünde açmıştın aynı konuyu ama yine yazayım.Böyle insanlar hayatın her yerinde çıkar karşına gerçek dostunu iyi seç gerçek dost zaten ya 1 tandir ya 2 belkide hiç olmaz.Herkez ile canciğer olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Dünde açmıştın aynı konuyu ama yine yazayım.Böyle insanlar hayatın her yerinde çıkar karşına gerçek dostunu iyi seç gerçek dost zaten ya 1 tandir ya 2 belkide hiç olmaz.Herkez ile canciğer olma

Kardeşim zaten onu anlatmaya çalışıyorum. Dostum dedigim adam bunu yaptı. Zaten arkadaslardan biri yapsa gene tuhaf karşılamam. Can ciğer dediğim adam yapti. O uzuyo insani

• zaten tum insan birliktelikleri cikarlar uzerine kurulu. Evlenirken bile insanlar birbirinin kasi gozu icin evlenmiyor. taraflarin birbirinden cikari oldugu icin evleniyor. Bu durumlar varken araba icin birliktelik kuran arkadasin araba gidince gitmesinden daha dogal ne var?
  • Ne arac var Ferrari filanmi. Eğer punto veya linea için ise üzüldüm. Arkadaşınızın değeri ni var siz ölçün.

Anlatmak istediğim Ferrari olsa arkadaşımı satabilirim. Zaten ferrarisi olanın can ciğer dostu olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba al sat ile kazanç?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • poke epeydir mesajlarını takip ediyorum her zaman tutarsız mesajlar yazıyorsun bence konu araba değil dostun artık bişeylere canı tak demiştir. eğer aksini iddaa ediyorsan o zaman yine sorun sende dost seçmeyi beceremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

poke epeydir mesajlarını takip ediyorum her zaman tutarsız mesajlar yazıyorsun bence konu araba değil dostun artık bişeylere canı tak demiştir. eğer aksini iddaa ediyorsan o zaman yine sorun sende dost seçmeyi beceremiyorsun.

Tutarsız yazdığım sadece bi ornek ver. Bence seninle vw tartışmasız yüzünden çamur atmak istemissin.

• Neyse dostum boşver bundan sonra önüne bak dostunu çok iyi seç ince ele sık doku mefaat'ı sezdiğin an bağlantıyı kes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.