Şimdi Ara

Yeni aracım 2015 Passat Highline ( Bol fotoğraflı ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
2
Favori
8.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyaz yakışmış keşke sunroofta olsaydı. Birde siyah aynalarla daha şık bir görünüm olurdu. Passat bu nesilde tasarım anlamında kesinlikle kendini toplamı. Ayrıca göstergeleri dijital hale getirmek için 10.000 TL isteyen Doğuş ve VW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşallah o fiyata alınabilecek en şık araçlardan birini almışsınız
  • Fotoğraflar çok ufak.
  • Önceklikle hayırlı olsun güzel bir araç passat.
    Lakin Mondeo 1.5 ecoboost , 160 beygir,6 İleri Otomatik, park asistanı ve daha neler neler (97.000 TL)gibi bir araç varken passat alınır mı ? diye sormadan duramıyorum.

Abi şuna bakar mısın ?

Yeni aracım 2015 Passat Highline ( Bol fotoğraflı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 14 Nisan 2015; 16:36:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Önceklikle hayırlı olsun güzel bir araç passat.
    Lakin Mondeo 1.5 ecoboost , 160 beygir,6 İleri Otomatik, park asistanı ve daha neler neler (97.000 TL)gibi bir araç varken passat alınır mı ? diye sormadan duramıyorum.

Abi şuna bakar mısın ?

Aynen katılıyorum

Hayirli olsun bu arada

• mondeo cok güzel.bu arada hayırlı olsun.
  • hayırlı uğurlu olsun inşallah trafik canavarı değilsin/olmazsın... allah kazadan beladan korusun tekerine daş değmesin
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı plan bendede vardı 1 sene önce superb aldım hevesiniz geçince gerçekten daha farklı şeyler arıyorsunuz tat vermiyor araç.Bu sebeple ben superb'ı SATIP E60 530i alma düşüncem var.Eğer modeli fazla düşük ve yürütme maliyeti fazla olur diyorsanız 2011 Civarı 320 d veya C180 Alın bu 1.4 TSI Manuel passatlardan misli misli keyif alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Araciniz hayirli olsun.

D segmentinin en siradan araci icin o kadar beklemek, ugrasmak, ustelik de kazik fiyattan almak cok sacma geliyor bana. Degisik bir milletimiz var maalesef.

Passat lobisi devrede, eksi yağmuru gelmiş

Doğuşun medya şakşakçıları iş başında :)

Akpnin de var böyle şakşakçı grubu. Görevleri haber sitelerinde yorum yapmak, akpyi övmek. Seçim zamanı çok insan çalışıyor böyle :) Ona benzetiyorum.

Bu halkı kandıranlar, dolandıranlar genelde kaybetmiyor.

Söylediklerimde yalan bir şey de yok.

En sıradan demek haksızlık olmaz. Linea gibi her yerde var.

İnsanlar aylarca sıra bekliyor mu? Evet bekliyor örnekte görüldüğü.

Fiyatları uygun mu? Değil tabii. Donanım eklendikçe, dizel ve otomatik eklendikçe uçuyor resmen. Bir de üstüne kazık opsiyon, extra garanti masrafları vs de var.

Gerçekler işlerine gelmiyor bazılarının.

Otomobil forumunda, siyaset yapmaya çalışıyor aklı sıra. Sana ne milletin arabaya kaç para verdiği veya hangi modeli beğendiği, milletin parasına ortakmısın???

• Hayirli olsun. Bir dunya donanim ekletmissiniz, keske otomatik sanziman alsaydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Araciniz hayirli olsun.

D segmentinin en siradan araci icin o kadar beklemek, ugrasmak, ustelik de kazik fiyattan almak cok sacma geliyor bana. Degisik bir milletimiz var maalesef.

Passat lobisi devrede, eksi yağmuru gelmiş

Doğuşun medya şakşakçıları iş başında :)

Akpnin de var böyle şakşakçı grubu. Görevleri haber sitelerinde yorum yapmak, akpyi övmek. Seçim zamanı çok insan çalışıyor böyle :) Ona benzetiyorum.

Bu halkı kandıranlar, dolandıranlar genelde kaybetmiyor.

Söylediklerimde yalan bir şey de yok.

En sıradan demek haksızlık olmaz. Linea gibi her yerde var.

İnsanlar aylarca sıra bekliyor mu? Evet bekliyor örnekte görüldüğü.

Fiyatları uygun mu? Değil tabii. Donanım eklendikçe, dizel ve otomatik eklendikçe uçuyor resmen. Bir de üstüne kazık opsiyon, extra garanti masrafları vs de var.

Gerçekler işlerine gelmiyor bazılarının.

Otomobil forumunda, siyaset yapmaya çalışıyor aklı sıra. Sana ne milletin arabaya kaç para verdiği veya hangi modeli beğendiği, milletin parasına ortakmısın???

Bu kararlar hepimizi etkiliyor

• UqUR48 kullanıcısına yanıt
    Özellikle jantlar çok hoş duruyor.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın.

• Tavanı hep göğe bakar inş.

• Super bi tercih Allah kaza bela vermesin bizlerede nasip etsin inşallah

• bu arada ilk aracı aldıktan sonra uzun yol yapmak kadar güzel birşey yok sizi çok kıskandım diyebilirim :))
  • Hayirli olsun, tekeri duz bassin.
    Oyle yapsaysin boyle yapsaydin vw manuel cok para mondeo varken vsvsvs muhabbetlerini bir kenara koyarsak,
    Keske harvard mavisi alsaydiniz diyerekten (saka, ben incelemistim o renk cok hosuma gitmisti sadece, ama renk secebileceginiz en son sey sizin durumunuzda tabii) keyifli surusler dilerim. Ben galeride inceledigimde (manuel highline) araci cok begenmistim. Surusunu yakitini bilmiyorum tabi. Kimsein lafina takilmadan iyi gunlerde binin. Insanin icine sinmesi cok onemli.. Passat ve jetta kullanmistim gecmiste, fanboyluk yapmayayim ama bu sefer iyi oldu galiba b5.5 sonrasinda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat on numara araç olmuş :) mondeo vs boş boş :) en iyisi bu segmentte passattir premium hariç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Önceklikle hayırlı olsun güzel bir araç passat.

Abi şuna bakar mısın ?

Berbat bir tasarım, konsolu da kötü oldu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

Hayırlı olsun güle güle eskitin. Kaça aldınız acaba?

Extra donanım olarak üstünde 18 marseilla jant olarak geldi toplamda 95.000 tl

Forumun en zengin kişisiyim nerdeyse hala bir arabam yok

O paraya iş kurup katlarım

Hayırlı olsun kazasız kullanmanız dileği ile

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

quote:

Orijinalden alıntı: Dukua

Vw nin köpeği olmaya devam mı millet

Bu ne biçim bir mesajdır. Seviyeyi düşürmeyin, vw sevmiyor olabilirsiniz ama insanlara hakaret etme hakkı vermiyor bu size. VW sahibi değilim fakat golf ve passat kendisi sınıfında lider arabalar kabul edin yada etmeyin.

Türkiye'de yüksek fiyattan satılıyor orası ayrı

Ne dusunuyosaniz dusunun araba alacaksın parasi hazir carti curtu hazir ama adamlar keyfine gore bekletecek yok oyle birsey 50 60 70 gun hatta daha fazla bekleyeceksin ben hic bi vw yi 2-3 gunde alan gormedim ,bizim patron 0 lamboyu 5.gununde eline ulasti lambo bile bu kadar gunde eline geciyorda kıçı kırık bi vw arabasini neden bu kadar bekliyosunuz ?? (Genel) diger markalarda hic boyle birsey duymadim sahsen. Kisacasi vw ve dogus oto nederse o oluyor. Salak gibi bekleyenlere benim lafım. dogus otonun bu politikasini bi sacma bulan ben degilimdir heralde.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.